If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не ги знам там всичките, ама имам наблюдения над някои от тях. Май са повече от енергийния сектор и доволно с дълг до шията, че и отгоре. Мяза му да са умрели скумрии. Кажи нещо от растящ сектор с не много дълг и секси дивидент. Задачка закачка.
От първата колонка, тази на топ 5 на САС 40, единствените, които могат и за напред да дават такива дивиденти са Тотал и може би Bouygues, ако им върви добре строителния бизнес. Другите ще се мъчат да го държат в номинално изражение същия за тази и може би другата година, после ще го резнат.
От първата колонка, тази на топ 5 на САС 40, единствените, които могат и за напред да дават такива дивиденти са Тотал и може би Bouygues, ако им върви добре строителния бизнес. Другите ще се мъчат да го държат в номинално изражение същия за тази и може би другата година, после ще го резнат.
Не съм. Ма на пръв поглед изглежда доста обещаващ. Тенкс за линка.
Има някои хора с това си вадят хляба, скачайки кат жаби преди/след от дивидент на дивидент и от артия на артия.
Ма не ми се занимава сега. Ако реша такива спекули да правя в бъдеще време - първо на демо ще се пробвам.
Старата ... Йелън ще се изхожда днес. Тъкмо два пъти.
Веднъж писмено и веднъж устно. Карни и той се очаква да говори.
Драги и той. Накъде ли ще забутат пазара. Интересно ще е.
Добро и на теб!
Виксовите фючърси са доволно надолу тази сутрин. Ако Бабата е словоохотлива, пазара ще пробие 1800 точки. Продадох половината къси виксове на премаркета. Мисля да купя малко сребро. Добро дънце е оформило и ми се струва, че се готви за малък подскок.
Пипчо, ти го шортиш това. Кажи нещо. Според мен сме тръгнали към $23.
Аз го шортих навремето от 24 до 21 и нещо. Има силен резистанс на 24.5-25 и абсурд да го подмине скоро.
Хубавото му е че е доста волатилно, даже и за дей трейдинг става.
Ставаше де, напоследък е доста летаргично, заключило се главно в 19-20 коридорчето и не мърда. Откога го чакам поне до 21 да кацне, ма няма.
По нататък ако и злото си пробие дъното и се запъти към 1000-та това поне до 15$ може да слезе според мене.
Равния май още си го държи и той в мъртва хватка...
Добро и на теб!
Виксовите фючърси са доволно надолу тази сутрин. Ако Бабата е словоохотлива, пазара ще пробие 1800 точки. Продадох половината къси виксове на премаркета. Мисля да купя малко сребро. Добро дънце е оформило и ми се струва, че се готви за малък подскок.
Пипчо, ти го шортиш това. Кажи нещо. Според мен сме тръгнали към $23.
Точно така, отдавна трябваше.
Влизаш на малки порции, не се притесняваш за комисионната и ще ти е доста по широко около врата.
ПС Ама да те предупредя, приготви си малко валидолченца, аче апликейшъна е мам си джейс, мене 3 пъти ми искаха разни допълнителни бумаги докато им докажа че аз съм си аз
Къде 2-3 седмици май отиде....
видех платформата, праена е в час по трудово, а иначе почнахме с караниците още от ей са, не ми верват че съм аз не не такъв документ инакъв, дадох им там всичко
Last edited by el.t; 11.02.2014, 11:10.
Причина: Грубости
абе кво да шортвам вече съм им подарил 300$ за сделки чакам approval от IB и да видим дали ше може да преместим целият кораб от едните направо при другите ..
Точно така, отдавна трябваше.
Влизаш на малки порции, не се притесняваш за комисионната и ще ти е доста по широко около врата.
ПС Ама да те предупредя, приготви си малко валидолченца, аче апликейшъна е мам си джейс, мене 3 пъти ми искаха разни допълнителни бумаги докато им докажа че аз съм си аз
Къде 2-3 седмици май отиде....
Същото де правиш ти със злото, само дет мойто черно..ма по полезно
И ти трябва да го шортиш кат наближи 1300 че пак ще ходи към 1200 и 1000 (олиото тогава ще е 80-85$) и да си допълваш на дъното.
Само дет за разлика от тебе цоцкам и яки дивиденти. Фен съм им, а и помагат да съм търпелив докато им дойде реда за дабъл -трипъл на папирите.
абе кво да шортвам вече съм им подарил 300$ за сделки чакам approval от IB и да видим дали ше може да преместим целият кораб от едните направо при другите ..
Коментар