If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Той тоя соросоид нещо ме преследва.
Взех си от Ситито, вчера чета че и той се набухал яко там.
Надявам се да не е решил да ги фалиргва, че ги умей тия работи.........
Еврейна бате ти не го мисли, той щом слага е за застраховка няква и щом и толкоз е сложил значи от някъде нещо е научил той има и бая SPY ETF SPDR лонг а те му носят 2% и кусур лихва, тех надали ще пипне и са ако му излязат и опцийте чудно ще му стане после ще вземе още SPY ETFи и те така само, че на 120 той не е кух ше опрай раотата ...
абе и аз съм оптимист до къде 1500 тъз година, после квот сабя покаже, но златото ще направи нови върхове, било то след 2 или 3 години може и по скоро ...
Абсурд, то брейкне ли 1500 трябва ставаме яко дълги.
99% сигурен че 1420 не може го премина, поне тая година.
Ма дано дотам да стигне поне, та да профитираме повечко по пътя надоле.
ами като гледам чарта май той ти е го е приготвил, ама ти стой long
Той тоя соросоид нещо ме преследва.
Взех си от Ситито, вчера чета че и той се набухал яко там.
Надявам се да не е решил да ги фалиргва, че ги умей тия работи.........
моя свръхестествен индикатор за чутури на злото показва 1777,77 . ака не позная ще си поема политическата отговорност
абе и аз съм оптимист до къде 1500 тъз година, после квот сабя покаже, но златото ще направи нови върхове, било то след 2 или 3 години може и по скоро ...
Последните две седмици инвеститорите игнорират икономическите данни, но днес, когато Фед ги игнорира, инвесторите се разочароваха. Шизофрения някаква .
Равновесие, ако мине от тук, може ли да хвърли светлина по въпроса с банките днес.Стори ми се, че очакванията за повишение на лихвите току що станаха по-високи и близки, а едновременно с това банките потънаха с по 2% ?
добре де защо им е на г........ да увеличават лихвите на 6.5% безработица. нека да стане безработицата 1% пък тогава да я увеличават .айде сега тука на дребно ще си играем
Коментар