IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
    Аз много обичам глупости да говоря па да видим дали ще фалирам, ти беше и за среброто и златото,че са за short, ми що не ги шортиш сега то са е момента
    Че аз си я държа шорт позицията от 23 на среброто

Коментар

• Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
      Абе то хубаво да е 20-25%, ама на мен акаунта като ми е на 180-190%, колко ще ми е дупката?! Май ще се доближи към 50%. Не ми се добавят кинти в сметката. Друг е въпроса и че нямам толкова кеш Аз мисля да използвам следващите няколко месеца, до към април-май за излизане от позиции. После само дребни спекулки и търгуване на индекси/виксчета. Всеки си има глава на раменете, да си я слуша.
      Пък ме подтикваш мене към репа..
      Няма такива филма, колкото вкарам, мои да са си та да си знам и правя сметката.

Ако ще тестваме 2007 нивата - пу да е поне след юнските дивиденти, та да насочваме бфб-то насам и каквото съберем отделно дотогава...ма то не пита

Засега тоя съпорт на 1775 удържа няколко пъти, да видим натъче

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        Аз веднага ще ти отговоря - глупости приказваш , а ако играеш спрямо тези твои мисли и ще фалираш
        Аз много обичам глупости да говоря па да видим дали ще фалирам, ти беше и за среброто и златото,че са за short, ми що не ги шортиш сега то са е момента

Коментар

Ще ви изгърмят нервите на бързо с толкова вторачване в глупости.

Тренда е нагоре - купува се при корекции. Мечи пазар и да има да вземе да падне 20-25% няма да е като 2008-2009. Тъкмо ще може да се купува още по-евтино
          Абе то хубаво да е 20-25%, ама на мен акаунта като ми е на 180-190%, колко ще ми е дупката?! Май ще се доближи към 50%. Не ми се добавят кинти в сметката. Друг е въпроса и че нямам толкова кеш Аз мисля да използвам следващите няколко месеца, до към април-май за излизане от позиции. После само дребни спекулки и търгуване на индекси/виксчета. Всеки си има глава на раменете, да си я слуша.

Коментар

добрем, да видим сега няма смисъл да спорим, тряя да има major reset на икономиката те тогава е завършил мечия цикъл
            Аз веднага ще ти отговоря - глупости приказваш , а ако играеш спрямо тези твои мисли и ще фалираш

Коментар

Голяма грешка е човек да бърка собствените си представи за пазара с пазара Това е доста пряк път към фалит.
              добрем, да видим сега няма смисъл да спорим, тряя да има major reset на икономиката те тогава е завършил мечия цикъл

Коментар

Ние сега сме в мечи цикъл бе брачед тоя 17 годишния а при мечоците е всичко на 50% discount, ама да видиме кой крив и кой прав после на есен се броят пилците
                Голяма грешка е човек да бърка собствените си представи за пазара с пазара Това е доста пряк път към фалит.

Коментар

Ще ви изгърмят нервите на бързо с толкова вторачване в глупости.

Тренда е нагоре - купува се при корекции. Мечи пазар и да има да вземе да падне 20-25% няма да е като 2008-2009. Тъкмо ще може да се купува още по-евтино
                  Ние сега сме в мечи цикъл бе брачед тоя 17 годишния а при мечоците е всичко на 50% discount, ама да видиме кой крив и кой прав после на есен се броят пилците

Коментар

• Ще ви изгърмят нервите на бързо с толкова вторачване в глупости.

Коментар

• Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
                      Въй, не димай! Ама май си прав за съжаление. След някокло тримесечия най-късно ще има тест. Нали всичкото бик реве, че нямало даже и 10% корекция. Е, ще има Да видим дали ще купуват като стане напечено. Тези нива дето си ги дал, са идеални : между 12 и 15%.
                      it willl be more, more не само 15% Dow 12 000 може и повече, SP500 1300, DAX 7 мица е всичкото не сега веднага ама там ше отидат, гаранте

P.S. А стане ли нещо с дълговете на държавите, е тогава нови дъна прайм и нема да е весело ама ич даже ...
                      Last edited by michaelis; 29.01.2014, 20:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                        Дау ще трябва да тества 13500-14000 (стария връх от 2007)
                        Въй, не димай! Ама май си прав за съжаление. След някокло тримесечия най-късно ще има тест. Нали всичкото бик реве, че нямало даже и 10% корекция. Е, ще има Да видим дали ще купуват като стане напечено. Тези нива дето си ги дал, са идеални : между 12 и 15%.

Коментар

• Дау ще трябва да тества 13500-14000 (стария връх от 2007)
                          Custodite sortem vestram

Коментар

• EZPW + 26.26 %

Коментар

• Абе взе да става дебела работата. В Европа всичко на -1,5%. От другата страна на водата директно отворихме на ключовото 1775. Това не подсказва нищо добро Ще го счупим това 1775, работата ясна, ами дано поне се спре поне към 1740-1750.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                                БФБ-то не го мисли, там ми са сейфти бондовете и дивидентите
                                А туканка да слагаме пак каските се очертава
                                Не знам там как функционират раотите ама ей тука има едно ще го издебна да го сложа в кесията

Cementos Pacasmayo S.A.A. Competitors
                                CPAC
                                $9.77
                                *
                                0.67
                                negative
                                6.42%

Read more: http://www.nasdaq.com/symbol/cpac/co...#ixzz2rnY9Jdn2

Коментар

Working...
                                X