If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз много обичам глупости да говоря па да видим дали ще фалирам, ти беше и за среброто и златото,че са за short, ми що не ги шортиш сега то са е момента
Абе то хубаво да е 20-25%, ама на мен акаунта като ми е на 180-190%, колко ще ми е дупката?! Май ще се доближи към 50%. Не ми се добавят кинти в сметката. Друг е въпроса и че нямам толкова кеш Аз мисля да използвам следващите няколко месеца, до към април-май за излизане от позиции. После само дребни спекулки и търгуване на индекси/виксчета. Всеки си има глава на раменете, да си я слуша.
Пък ме подтикваш мене към репа..
Няма такива филма, колкото вкарам, мои да са си та да си знам и правя сметката.
Ако ще тестваме 2007 нивата - пу да е поне след юнските дивиденти, та да насочваме бфб-то насам и каквото съберем отделно дотогава...ма то не пита
Засега тоя съпорт на 1775 удържа няколко пъти, да видим натъче
Аз веднага ще ти отговоря - глупости приказваш , а ако играеш спрямо тези твои мисли и ще фалираш
Аз много обичам глупости да говоря па да видим дали ще фалирам, ти беше и за среброто и златото,че са за short, ми що не ги шортиш сега то са е момента
Ще ви изгърмят нервите на бързо с толкова вторачване в глупости.
Тренда е нагоре - купува се при корекции. Мечи пазар и да има да вземе да падне 20-25% няма да е като 2008-2009. Тъкмо ще може да се купува още по-евтино
Абе то хубаво да е 20-25%, ама на мен акаунта като ми е на 180-190%, колко ще ми е дупката?! Май ще се доближи към 50%. Не ми се добавят кинти в сметката. Друг е въпроса и че нямам толкова кеш Аз мисля да използвам следващите няколко месеца, до към април-май за излизане от позиции. После само дребни спекулки и търгуване на индекси/виксчета. Всеки си има глава на раменете, да си я слуша.
Ние сега сме в мечи цикъл бе брачед тоя 17 годишния а при мечоците е всичко на 50% discount, ама да видиме кой крив и кой прав после на есен се броят пилците
Голяма грешка е човек да бърка собствените си представи за пазара с пазара Това е доста пряк път към фалит.
Тренда е нагоре - купува се при корекции. Мечи пазар и да има да вземе да падне 20-25% няма да е като 2008-2009. Тъкмо ще може да се купува още по-евтино
Ние сега сме в мечи цикъл бе брачед тоя 17 годишния а при мечоците е всичко на 50% discount, ама да видиме кой крив и кой прав после на есен се броят пилците
Въй, не димай! Ама май си прав за съжаление. След някокло тримесечия най-късно ще има тест. Нали всичкото бик реве, че нямало даже и 10% корекция. Е, ще има Да видим дали ще купуват като стане напечено. Тези нива дето си ги дал, са идеални : между 12 и 15%.
it willl be more, more не само 15% Dow 12 000 може и повече, SP500 1300, DAX 7 мица е всичкото не сега веднага ама там ше отидат, гаранте
P.S. А стане ли нещо с дълговете на държавите, е тогава нови дъна прайм и нема да е весело ама ич даже ...
Дау ще трябва да тества 13500-14000 (стария връх от 2007)
Въй, не димай! Ама май си прав за съжаление. След някокло тримесечия най-късно ще има тест. Нали всичкото бик реве, че нямало даже и 10% корекция. Е, ще има Да видим дали ще купуват като стане напечено. Тези нива дето си ги дал, са идеални : между 12 и 15%.
Абе взе да става дебела работата. В Европа всичко на -1,5%. От другата страна на водата директно отворихме на ключовото 1775. Това не подсказва нищо добро Ще го счупим това 1775, работата ясна, ами дано поне се спре поне към 1740-1750.
Коментар