IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
    виждам всичко имплозия на народа не му се веруе ама настъпва часът на истината
    мама им гадна ше ми пометът златните бълхи не знам как влияе това на БФБ че там са най много отворени, ама както вече бях писал в един коментар, нещата в България се случват или в миналото или в бъдещето и не знам Sofixa в 2013 ли е сега или в 2015 ???
    БФБ-то не го мисли, там ми са сейфти бондовете и дивидентите
    А туканка да слагаме пак каските се очертава

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
      Кой лампата на Алабин, кой куфара на Гълабин .. най-добрата стратегия е кеш следващите 10 дена
      виждам всичко имплозия на народа не му се веруе ама настъпва часът на истината
      мама им гадна ше ми пометът златните бълхи не знам как влияе това на БФБ че там са най много отворени, ама както вече бях писал в един коментар, нещата в България се случват или в миналото или в бъдещето и не знам Sofixa в 2013 ли е сега или в 2015 ???

странно, тва пада VIX и той, явно всички са продали и ги боли фара и само Хахо лонг

http://stockcharts.com/h-sc/ui?s=$VXO&p=D&yr=2&mn=2&dy=0&id=p98847463151
      Last edited by michaelis; 29.01.2014, 17:30.

Коментар

бреее тея пак разпродават кат Виетнамци на Илиенци Не знам брадатия тряя да вади вълшебната лампа на Аладин, а на Хахо демото е на Magdin Call със 20 дължини на DAXa

@Кастро ако изкаш по малко volatillity купи си TLT Treasury Bonds там даже печалбата ще е по голяма ..
        ма кат се замисля май там ще са ракетите сега на бондовия пазар ...
        Кой лампата на Аладин, кой куфара на Гълабин .. най-добрата стратегия е кеш следващите 10 дена
        Last edited by IvanG; 29.01.2014, 17:52.
        I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
          Сериозно суркане си е това днеска. Да не кажа, че си е живо клатене. Очакваше за да е по-скоро тази вечер.

Хахооо, къде си моето момче? Олиска ли кълките? Щото от кафевите гащи вече файда няма. Те бяха за онзи ден.
          отваря ново демо че онова е фалирало, ама квот и да праат и да лъжат вечерта, няя на 8600 го виждам DAX ламята аз EMA50 Weekly SМА200 Daily там после Long са е ебати тъпотията на каде и да влезеш все ще изгърбат

Коментар

• Абе на Малкия Хахо-няма ли да му се кара вече брокера,че постоянно рестартира демото?
            Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Сериозно суркане си е това днеска. Да не кажа, че си е живо клатене. Очакваше да е по-скоро тази вечер.

Хахооо, къде си моето момче? Олиска ли кълките? Щото от кафевите гащи вече файда няма. Те бяха за онзи ден.

Коментар

• Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
                Абе уж, така беше, ама е било партенка. Брадатият ще е довечера. Някое диване е пуснало грешна информация преди срещата през декември, за да създава напрежение. То не бяха дискусии, не беше чудо. Ако не почнели да намаляват покупките тогава, Бабата нямало да може сега, щото било 1ва пресконференция, а така мандат не можело да се почне и оставало за март. Глупости на търкалета. И кво стана? Пазара избухна нагоре.

Пипчо, това европеското финансово нещо си голямо дърво, мой човек. То няма никва волатилност тва нещо. Нещо като 20% канал една година назад. Кога ще искараш пари от там? Ти всяка отделна акция да вземеш да си я търгуваш, повече ще изкараш.
                А ако просто не ти се занимава и искаш експозиция към някоя харна баМка от еврозоната, просто си купи от хубавото. БНП Париба все още се търгува на П/Б под 1, а печлбите и дивидента щедри.
                бреее тея пак разпродават кат Виетнамци на Илиенци Не знам брадатия тряя да вади вълшебната лампа на Аладин, а на Хахо демото е на Magdin Call със 20 дължини на DAXa

@Кастро ако изкаш по малко volatillity купи си TLT Treasury Bonds там даже печалбата ще е по голяма ..
                ма кат се замисля май там ще са ракетите сега на бондовия пазар ...
                Last edited by michaelis; 29.01.2014, 17:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gold Zombie Разгледай мнение
                  Малко раничко потеглихме надолу, та съм леко притеснен
                  Кой знае, какво още ще видим в следващите часове...

Е нали плешото, уж нямаше да дава пресконференция.?
                  Абе уж, така беше, ама е било партенка. Брадатият ще е довечера. Някое диване е пуснало грешна информация преди срещата през декември, за да създава напрежение. То не бяха дискусии, не беше чудо. Ако не почнели да намаляват покупките тогава, Бабата нямало да може сега, щото било 1ва пресконференция, а така мандат не можело да се почне и оставало за март. Глупости на търкалета. И кво стана? Пазара избухна нагоре.

Пипчо, това европеското финансово нещо си голямо дърво, мой човек. То няма никва волатилност тва нещо. Нещо като 20% канал една година назад. Кога ще искараш пари от там? Ти всяка отделна акция да вземеш да си я търгуваш, повече ще изкараш.
                  А ако просто не ти се занимава и искаш експозиция към някоя харна баМка от еврозоната, просто си купи от хубавото. БНП Париба все още се търгува на П/Б под 1, а печлбите и дивидента щедри.

Коментар

Малко раничко потеглихме надолу, та съм леко притеснен

Е тъй чух, бат snaky май разпрааше, но на дневна има голем червен прът такова нешо за 2 дена не преодоляват те, може малко на гори, ама после zurück zurück Fräulein Калино .. тъй смятам а кво ше стане нинам ..

Saxo Bank: Bonds: Weaker EM bond markets, as Turkey reverse and LATAM currencies gain attention. Flight to safety in Bunds, testing fridays highs.

погледнах и iShares TLT 20 Year Treasury Bonds там излгежда натопорчена раотата на месечна Bull и то бая, начи акциийте бая в гъза ...
                    Last edited by michaelis; 29.01.2014, 16:30.

Коментар

• Малко раничко потеглихме надолу, та съм леко притеснен

До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.

Коментар

Абе къде е хахо, бе ?
                        Абе каде е батко , мани го, ше кацне кат издрънка плешивия некоя тъпотия и тва като литне и оня ше се появи и ше почне спами тука ... на 15 000 на 18 000 през 2020 на 88 0 00

Коментар

• Абе къде е хахо, бе ?
                          До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                            Моята платформа вече показва 11$, демек над 17 % плюс.
                            Дупка верно има и требе се затвори - първо до 16$, по насетне 22 и 32$
                            На 11.50 е ЕМА50 дневна там май тряя да даде откат пък да видим
                            Иначе кацнало на неккав 10 год support и тея там са го чакали със сопата
                            от 2003/04 та насам тая цена явно им е бая важна ама пробие ли там на 7.45 рка е влака там е спирало каде 2004 на почивка на MACD не виждам да дава никкав сигнал на обрат, не знам може бо щот не съм свикнал на тея акций толкоз кат на DAXa при него дивергенций чудесии потвърждения клатене па тогава е някой път излита и пали от четвърт
                            Last edited by michaelis; 29.01.2014, 15:52.

Коментар

Ем там не знам, аз гледам на мойта платформа кво показва ако е 16%+ ше се пяви една дупка и тя тряя да се затвори по някое време и тек тогава може да влезна ..
                              Моята платформа вече показва 11$, демек над 17 % плюс.
                              Дупка верно има и требе се затвори - първо до 16$, по насетне 22 и 32$

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                                Kaкво ти е мнението за експозиция към ЕС сектора чрез EUFN ?
                                Или по 1 част KBWD и SAN и 2 части EUFN ?
                                Така и дивидента междувременно би бил много по сосничък...
                                EUFN има голяма експозиция към застрахователи и английски банки 7% банки с бизнес в Англия и 13% глобални английски банки с доста сериозна експозиция към Хонг Конг - тази експозиция смекчава доста влиянието на риска в еврозоната и като цяло може да се очаква че ще е по-слабо волатилен от банките от еврозоната. Общата му експозиция към банки от еврозоната е около 30%. Така че това е по-скоро глобален финансов индекс без САЩ. На мен лично ми харесва по-висок дял на банки от еврозоната и без застрахователи.

Коментар

Working...
                                X