IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
    аз пуснах едно късо DAXи да видим дали ше взеем за цигари да има, и дали и тоя път ше погледнат позитивно на нещата като има намалиха още лапаницата дееба и новите върхове дееба, кат конски мухи са няяя пускане брате, бахти алчнотията бахти чудото ...
    А аз трябваше и едно късо сребро да пусна оня ден, ма ти йок - щяло да брейкне.
    Ше брейкне на баба ми шортите, до 18 няма спиране пак, после и на 15 ако злото пробие 1200 и се запъти към хилката.

Не ви ли омръзна тоя Дакс да го скъсъвате бе, съвсем на средното историческо ниво си е според кейпа, дори 8-10% под него.
    Хамериканците разбирам, ма даксов... - много бой още има да отнасяте от него.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
      Чудя се дали да не увелича експозицията си към Китай.
      И индексно, и някои отделни компании.
      Oсобено ако се гмурнат още 5-6%, при РЕ около 7 - бая изкушава.

Напомня ми на ситуацията с ЕС преди 2 години - мнооого страх, а после яки печалби.
      Тук е даже по безрисково, няма толкоз дълг, имат най големите резерви, а ККП държи нещата здраво, ще спасява или сече здраво където се налага.
      То не е хубу да се говори така ама...кат пукне първата пушка тогава Чайна
      I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

аз пуснах едно късо DAXи да видим дали ше взеем за цигари да има, и дали и тоя път ше погледнат позитивно на нещата като има намалиха още лапаницата дееба и новите върхове дееба, кат конски мухи са няяя пускане брате, бахти алчнотията бахти чудото ...
        Къто котка съ...

Коментар

• Чудя се дали да не увелича експозицията си към Китай.
          И индексно, и някои отделни компании.
          Oсобено ако се гмурнат още 5-6%, при РЕ около 7 - бая изкушава.

Напомня ми на ситуацията с ЕС преди 2 години - мнооого страх, а после яки печалби.
          Тук е даже по безрисково, няма толкоз дълг, имат най големите резерви, а ККП държи нещата здраво, ще спасява или сече здраво където се налага.

Коментар

• аз пуснах едно късо DAXи да видим дали ше взеем за цигари да има, и дали и тоя път ше погледнат позитивно на нещата като има намалиха още лапаницата дееба и новите върхове дееба, кат конски мухи са няяя пускане брате, бахти алчнотията бахти чудото ...

Коментар

• Дауто дали няма метне гюлето от тук....три месеца не може да земе баира ..

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                Уф с тия чутури на прасето аман
                а бре ама ти си се заинатил с наско шорт та шорт, мани ги не виаш ли че са луди нека напраат и на него нов връх да мирясат и тагай ги пускай по нанадолнището

Коментар

• Уф с тия чутури на прасето аман

Коментар

• Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
                    Ами така се оказва сега, ама тогава не беше избързване. Запълването на онзи грозен гап си беше като нарисувано. Карай, ще чакаме по тази позиция.

Иначе, днес реагира гледам. 4,86 не е зле. Минало е резистенцията на 4,79. Ако затвори на това ниво ще прибягаме набързо към 5 и отгоре.
                    оная дупка там не е запълнена как си требе, кат отиде на 10ица тек тагай ше е асфалтирал там и онова отровното JCP го изпуснах да му се невиди за 3 дена подскочи сумай ти, но пък там има дупка ама за надоле

Коментар

ти избърза дееба, миналият път му казах и на кастро да го погледне на месечна и същите мизерий е правило, нема се плашиш тва не е БФБто там въобше не искам и да знам как функционират нешата ..
                      Ами така се оказва сега, ама тогава не беше избързване. Запълването на онзи грозен гап си беше като нарисувано. Карай, ще чакаме по тази позиция.

Иначе, днес реагира гледам. 4,86 не е зле. Минало е резистенцията на 4,79. Ако затвори на това ниво ще прибягаме набързо към 5 и отгоре.

Коментар

• Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
                        Ам, аре да тръгва, че ми притръпна... от стоене
                        ти избърза дееба, миналият път му казах и на кастро да го погледне на месечна и същите мизерий е правило, нема се плашиш тва не е БФБто там въобше не искам и да знам как функционират нешата ..

Коментар

ше хои бе кат ти каам как нема да хои може още един малък подскок да има като предишния и после гаааз
                          Ам, аре да тръгва, че ми притръпна... от стоене

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                            Aбе то на 10 няма се спре, ама нека първо се качим на сма 200 и се задържим там, па после ще го мислим трипъла оттам насетне.
                            Очаквам добри новини към края на годината за хартията.
                            ше хои бе кат ти каам как нема да хои може още един малък подскок да има като предишния и после гаааз

Коментар

• шъшъшъ номерца

Коментар

ше имa полет поне до 10тка а може и повече, накокошинило се едно такова
                                Aбе то на 10 няма се спре, ама нека първо се качим на сма 200 и се задържим там, па после ще го мислим трипъла оттам насетне.
                                Очаквам добри новини към края на годината за хартията.

Коментар

Working...
                                X