Първоначално изпратено от petrg5s
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Детска работаРискова безмислена,търговия.Винаги си разкрачен.Доста често и те разчекват
Все едно цъкаш на демо,но с малки сумички
Най-важното е да установиш ТРЕНДА на даден актив и кога той е близо до промяна
Ориентирай се натам и в средносрочни позиции от по няколко месеца.Така се правят големите пари
Иначе няма да изкараш дълго или ще вадиш само жълти стотинки и чат-пат ще те разчекват/нулират/
защото видяхме,че големите движения ти бягат.А тогава най-много разчекват пациенти като теб
“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеКупих 200 броя Пейпал, сега купувам още 100. Продавам 1 колец с падеж 20 октомври.
Т.е. имам 1 къс колец, но покрит с реални акции.
Ако Пейпал падне под 50, ще спечеля 120 долара от колеца, но пак ще съм на загуба от акциите.
Принципно къси колци непокрити ме е шубе да продавам.Рискова безмислена,търговия.Винаги си разкрачен.Доста често и те разчекват
Все едно цъкаш на демо,но с малки сумички
Най-важното е да установиш ТРЕНДА на даден актив и кога той е близо до промяна
Ориентирай се натам и в средносрочни позиции от по няколко месеца.Така се правят големите пари
Иначе няма да изкараш дълго или ще вадиш само жълти стотинки и чат-пат ще те разчекват/нулират/
защото видяхме,че големите движения ти бягат.А тогава най-много разчекват пациенти като тебLast edited by petrg5s; 28.09.2023, 08:52.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнениеРиска е след 3-4 години някой хейтър да ти поиска обяснение дали си познал и колко си загубил.Говорим за първо двжение август,второ движение септември.И двете станали последния месец и нещо
Две големи движения в СП бяха проспани,както и от теб между другото
И все още няма никаква ориентация в масовката какво става
И само най-глупавите "инвеститори" искат съвети от непознати по форумите,да ти кажа
Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнениеВинаги ще има някой Пепи
И стига се мазни...намерила от кой съвети да търси
Привличате се вие дребосъцитеLast edited by petrg5s; 28.09.2023, 06:01.
Коментар
-
Благодарим ти, Терзо, че пишеш интересни неща в темата!!!
Оценяваме, че си умно момче - четящо и мислещо!!!
Винаги ще има някой Пепи, Петьо или Вутьо, дето ще изрови пост от преди няколко години, където си написал нещо грешно. И ще те пита колко си изгубил.От това Пепи, Петьо или Вутьо няма да стане по-умен, нито по-богат, но ще се почувства по-добре, направо като Айнщайн
Такъв е живота!!!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение
Въглищата летят, обаче твоите прехвалени BTU са на опашката, за разлика от AMR и CEIX. Но не бих купувал сега, доста са разтеглени, скоро ще корегират. Взех си поука и наблюдавам RIG и VAL, имат нелоша flat base и ако пробият вероятно ще взема, макар че не харесвам суровинни заради волатилността
Щом тука народът иска да е конкретен, да погледне за кои въглища приказвах, предида надувам конкретно BTU/METC комбинацията.
Ето тук съвсем наскоро:
За пълна историческа справка просто напиши "въглища" в търсачката. Тъкмо ще изровиш тук там нещо, кое не е излязло. Например за ARCH, купено някъде под 50 и оакано, защото обърках командите на tws.
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Купувайте танкери за Бога ,winter is coming!!!Last edited by terziеv; 28.09.2023, 00:34.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеКупих 200 броя Пейпал, сега купувам още 100. Продавам 1 колец с падеж 20 октомври.
Ако Пейпал падне под 50, ще спечеля 120 долара от колеца, но пак ще съм на загуба от акциите.
Принципно къси колци непокрити ме е шубе да продавам.
===
И никой не казва нищо за въглищата. А са интересни нещата.
https://forum.investor.bg/forum/%D1%...27-nyse?q=metc
Коментар
-
===
Коментар
-
Купих 200 броя Пейпал, сега купувам още 100. Продавам 1 колец с падеж 20 октомври.
===
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
58.86
Rien ne va plus
Да видим дали стомната ще пусне вода 2-ри път или ще се пукне.
Хазартно ми е
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
А днес ще поприберем малко печалби.
Щях да река, че беше нарисувано, ама ме е страх да не ме разберете погрешно.
пп. Уф, тук не се видя предишния пост на който сам си отговаряшLast edited by petyob; 27.09.2023, 19:38.
Коментар
Коментар