IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
    Кастро заеби ги тея Централния Комитет на БКП само некви тъпотии с тая БФБ ...
    Тя оная там шефката им в Бразилия и тя май комуне си пада. От трън та на глок май е малко таз работа. Ама въпреки това, май по я бива от комшийката и от южна страна. Онази май хич не я слуша главата.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
      Взех си и BSBR днес. Яко +9% дивидентче и потенциал за дабъл и трипъл идните години. Мисля добро допълнение към HSBC ще стане за банковото ми секторче.
      Равен, де си бе - добре ли съм сторил ?
      Всеки случай ми изглежда по обещаващо от ЦКБ, да не говорим за цековия пиб ....
      Аз имам от испанския сантандер и ми харесва, наистина дивидентите са доста добри от него, меко казано

Аз пък си взех SQM да имам и аз нещо минно

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
        Взех си и BSBR днес. Яко +9% дивидентче и потенциал за дабъл и трипъл идните години. Мисля добро допълнение към HSBC ще стане за банковото ми секторче.
        Кастро заеби ги тея Централния Комитет на БКП само некви тъпотии с тая БФБ ...

Коментар

• Взех си и BSBR днес. Яко +9% дивидентче и потенциал за дабъл и трипъл идните години. Мисля добро допълнение към HSBC ще стане за банковото ми секторче.

Коментар

• Добри пари вадим то тая бичкия.
            Custodite sortem vestram

Коментар

• но попринципно си прав

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
                от 1890 нагоре може да пускате късите
                Гарантирам ви ще излязат
                ааааа кукло мушмурок по твойте гаранции може трудове да се пишат

Коментар

• Тая е напълно рептилна, да знаете.
                  Custodite sortem vestram

Коментар

• Утре баба ли ше говори ве
                    Custodite sortem vestram

Коментар

• от 1890 нагоре може да пускате късите
                      Гарантирам ви ще излязат

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                        а можи па и да няма
                        Аааа не, ще има. Не може да не се пробва пробив на върховете. Ако не тръгнат към 1900, поне една атака на 1890 ще се направи. Ама и на 1900 ще се пробват. Много важно ниво е това. От техническа гледна точка може и да не е най-значимото, ама от психологическа ще им действа като магнит на телетата.

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                          е то и сутринта беше песимистично пък какво стана , ей тъй се обръща баницата

с един айрян куклата що не се радва
                          щото сега е влезнал къси, нали му надуваме глават от 2013 че ше падне ше падне и явно сме го хипнотизирали и са ресто

Коментар

• а можи па и да няма
                            Custodite sortem vestram

Коментар

• е то и сутринта беше песимистично пък какво стана , ей тъй се обръща баницата

с един айрян куклата що не се радва

Коментар

• ша има ощи малко интисязам, и после бум бау
                                Custodite sortem vestram

Коментар

Working...
                                X