IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
    Ааа в тоя смешен, ДАКС няма ме забърквате мен любовта ми е сипчето и 3 броя акцийки
    смятах,че в петък ще върне,но ми излязоха грешни сметките,ВЯРНО
    Спокойно,ще има за всички(къси и дълги) по-важен е тайминга

Успех!
    http://ei.marketwatch.com/Multimedia...0-00212803fad6
    Last edited by hemilio; 02.08.2014, 09:33.
    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
      Добре съм , и все по-добре ще ставам

Естествено,че имам къси ,дойде време и на моята градинка слънце да изгрее

Ти внимавай с дългите,беше казал,че имаш от 9500 , и ще добавяш-умната!!!

Време е да спихне сериозно ,и става по-бързо даже от колкото си мислех- 2 дни по 200 пункта -ю бреееее,урожай

п.с. Анди де се покри,да му тресна един винкел зад врата,дето говори такива глупости
      Ааа в тоя смешен, ДАКС няма ме забърквате мен любовта ми е сипчето и 3 броя акцийки
      смятах,че в петък ще върне,но ми излязоха грешни сметките,ВЯРНО
      Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
        Страхотни два дни майкъле.а какви предстоят
        на тоя DAX му разбиха шарнирите, а тва чоглавото SPX нищо му нема кат пусне човек на седмична и все едно нищо, ебаси гадовете ньедни ...

Коментар

• Днес пуснах и къс ЛинкедИн като допълнение хубав ден беше!
          Last edited by bate Goiko; 01.08.2014, 22:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
            Никой ли не ще захар...
            Не и преди да стане горчива, доста сладни още.
            Памука е по добър залог в момента, ала и за него е раничко мисля.
            Аз си действам по зрънчовците

Коментар

Бе захар да искаш...

Пък гледам най-големия компот Кокакола реват че вече никой не ги ще да ги консумира..трябва жилетката да снесе някое хапче дето чисти захарта и глей ко ста'а
              Колата я знам. Това беше някакъв препарат за почистване на ръжда.
              Дано да има захар в нея, ама надали

Коментар

• Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение
                Докато сме в сезона на компотите има фундамент в идеята ти.
                Аз ще и пусна един GTC ордер на $44, просто за да не пропусна някой шип.

След това дават ли захар срещу тая хартия? Да не я измие Ел Нинъо
                Бе захар да искаш...

Пък гледам най-големия компот Кокакола реват че вече никой не ги ще да ги консумира..трябва жилетката да снесе някое хапче дето чисти захарта и глей ко ста'а
                I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

Никой ли не ще захар...
                  Докато сме в сезона на компотите има фундамент в идеята ти.
                  Аз ще и пусна един GTC ордер на $44, просто за да не пропусна някой шип.

След това дават ли захар срещу тая хартия? Да не я измие Ел Нинъо

Коментар

Никой ли не ще захар...
                    Давай я с мохито найш как я жуля

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
                      Тея са ебаси кендзефите няма полека, юруушш сега разпродават всичко и после пак газ.....
                      Страхотни два дни майкъле.а какви предстоят

Коментар

• Никой ли не ще захар...
                        I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• И аз кеширах още 2% от късите SDS-та, 2% останаха само, ала скоро сигурно и тях ще разкарам аче тая корекция не ми се чини да стане много дълбока. Едва ли ще пробием 1900.
                          С кеф се облажих солидно и на 6.02 на TGA. На 5.80 имат бетонно многогодишно дъно проверено безброй пъти. Временен проблем имат с едни помпи ( вина на доставчика), като се реши до 2-3 месеца чакам многостепенна ракета туканка.
                          Мин.таргет - дабъл на 12, ако държа повечко и трипъла на 18 ще дойде.

http://finviz.com/quote.ashx?t=TGA&ty=c&ta=0&p=m

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                            Кефффффф
                            Тея са ебаси кендзефите няма полека, юруушш сега разпродават всичко и после пак газ.....

Коментар

• Кефффффф

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
                                Хемилио как си?
                                Имаше ли къси на ДАКС-а?
                                Аз отварям само дълги и взех да зареждам дълги за голямото РАЛИ есента?
                                Ако някой е скъсявал ДАКС-а евала.
                                Добре съм , и все по-добре ще ставам

Естествено,че имам къси ,дойде време и на моята градинка слънце да изгрее

Ти внимавай с дългите,беше казал,че имаш от 9500 , и ще добавяш-умната!!!

Време е да спихне сериозно ,и става по-бързо даже от колкото си мислех- 2 дни по 200 пункта -ю бреееее,урожай

п.с. Анди де се покри,да му тресна един винкел зад врата,дето говори такива глупости
                                Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Working...
                                X