If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Айде още 2 силоза на 27.93$ та ги докарах до средна 29.05
Не е истина, тая контрарна царевица стана позиция номер 2 след гилда,цели 7%
Ма нема страшно, няма да фалира, всеки иска да папа, дори и кравата Милка
Риск/профит 1/3-4 , не е зле мисля
Айде още 2 силоза на 27.93$ та ги докарах до средна 29.05
Не е истина, тая контрарна царевица стана позиция номер 2 след гилда,цели 7%
Ма нема страшно, няма да фалира, всеки иска да папа, дори и кравата Милка
Риск/профит 1/3-4 , не е зле мисля
Равен, никак не ми харесват нещата в твоя сектор напоследък.
Тъпите янкита направо ги обезкостяват напоследък тия банки с мултимилиардни глоби, а и скоро не се види на хоризонта вдигане на лихви или засилено кредитиране та да им дръпнат по съществено профитите...
Аз си разкарах вчера на нула HSBC-то, има по изкусителни неща на пазара.
Никоя криза не трябва да останат неизползвани - дори и мънички като сегашната
В оценките на банките продължават да не слагат растеж, а се оценяват предимно балансово. На мен това ми харесва, дава възможност в даден момент да се направят доста добри пари, но тъй като не го знам кога е този момент предпочитам постоянно да съм в банки. Аз HSBC си я държа. И на мен ми е около нулата тя - но пък приличния дивидент на тримесечие и супер ниската волатилност правят чакането при нея лесно.
Все пак при мен е различно, тъй като имам доста сериозна експозиция на маржин, се налага портфейла от акции който служи като обезпечение да притежава известна стабилност иначе докато работих без маржин всичко ми бе доста волатилно и тогава HSBC ме нервеше с тези супер мудни движения. Но сега да ти кажа се радвам че имам и от нея - след като вчера само, общия ми портфейл се сурна с 5%, а за последния месец първо скочи с 20% и след това падна с 20%.
Може, но може и да не стане. Цената е добра, шест месеца, до година и ще продам този екстра пакет поне 50% нагоре.
Равен, никак не ми харесват нещата в твоя сектор напоследък.
Тъпите янкита направо ги обезкостяват напоследък тия банки с мултимилиардни глоби, а и скоро не се види на хоризонта вдигане на лихви или засилено кредитиране та да им дръпнат по съществено профитите...
Аз си разкарах вчера на нула HSBC-то, има по изкусителни неща на пазара.
Бат Гойко, туй шъ ли дъ са удържи на ма200 ?
Нещо съмнително ми се чини че бая мое се поспихне...
ПС Я да се включа аз и на ВЕИ, добра разпродажба, бай TAN на 40.93$
Краткосрочно може и да падне още цената на газа, иначе възтановяването на запасите върви бавно, според мен за сериозно движение всичко зависи как ще започне зимата в САЩ! Специалистите очакват още едно голямо покачване на цената до края на годината. Чакам да излезнат януарските e-mini фючърси и ще започна да се оглеждам за вход.
Коментар