If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
възможно е и да стане, но не сега.поне за момента няма основание нито за срив , нито за по-дълбока корекция. ама ти си знаеш най-добре де, скъсявай и се надявай да обърне след две , пет или десет години. ще имаш една хубава осерана цена
може бе всичко е възможно, може и още 10 години да ходи в същия дух на горе ...
възможно е и да стане, но не сега.поне за момента няма основание нито за срив , нито за по-дълбока корекция. ама ти си знаеш най-добре де, скъсявай и се надявай да обърне след две , пет или десет години. ще имаш една хубава осерана цена
Няма основание за срив????
WOW,ЧЕСТНО ЛИ?
Явно гледаме от различни камбанарии.
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
тренда няма го обърна аз, той сам ше се обърне, поне да не говори тъпотии и да убеждава хората в глупости да си купуват върховете, а ако мислиш, че повече никога няма да има 2008 мноо се ланготиш, то даже през 2000 е било повече на долу тъй, че все ще стане нещо в близко време дали ще е тая или след 2 години, ще стане няма къде да оди ...
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
и кат го насереш ко ша стани? ше обърнеш аптренда ли?
тренда няма го обърна аз, той сам ше се обърне, поне да не говори тъпотии и да убеждава хората в глупости да си купуват върховете, а ако мислиш, че повече никога няма да има 2008 мноо се ланготиш, то даже през 2000 е било повече на долу тъй, че все ще стане нещо в близко време дали ще е тая или след 2 години, ще стане няма къде да оди ...
Мисля си друго тези дни. Централните банки няма да мирясат, докато не видят инфлацията над 2% устойчиво. Разбира се, ясно ми е, че не желаят да я получат през цените на енергията и суровините. Но могат ли да влияят на това? Тези дни златото показа лек интерес кък изказванията на ЕЦБ и ФЕД. Цветните метали също подават глава. Ако и желязото покаже живот, влизам в суровините.
Засега ще се заиграя внимателно с тези двете: http://finviz.com/quote.ashx?t=vale&ty=c&ta=1&p=d http://finviz.com/quote.ashx?t=clf&ty=c&ta=1&p=d
Но много внимателно
Коментар