сега 4080
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеКакво се случва с GILD ... някакви новини ? Или просто води хорото ....
Коментар
� -
michaelis
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеОжесточени боеве в Украйна
е вчера нали хванахме светлото бъдеще за шлиферафашагите ше ги почакам да стигнат другия таргет са на 735 кат нещат на 80 би требало да щат и една опциика по баданарката на SPX , че нещо много ше нададе нос сега ....
Коментар
� -
michaelis
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениемашала майкъле пак си ги цепнал тия фашаги но според мен утре ще е хубавото трепане . виждаш всичко е на оптимизъм мах идва светлото бъдещетъкмо си е за къси . малко остана до 1255 зло . еврейчето с полски произход цецо василев и той така обещаваше светлото бъдеще . сигурен съм че тука 100% от бичаците са имали парички в катебето
ама на 9735 се огъва там ше изчакаме до следобяда да видим кво става ако се задържи над 735 с него на горе ако е под бой по тиквата ....Last edited by michaelis; 05.09.2014, 11:35.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеA дали този дискаунт ( нещо ме съмнява че е толкова, ма да кажем че си прав) на европа спрямо уса не е заслужен ?
Според мен напълно.
Аз лично предпочитам да си слагам парите в такива дето са с 200-300% дискаунт.
Ма ти пък тях ги шортиш...
ПС Зеления цар въпреки заклинанията на мишката продължава да кърти мивки
Строши зъбите на 1.30 на еврото и е тръгнал на 1.29 да пробва.
Тайминга му надминава очакванията ми, мислех до края на годината ще превземе 1.30, а другата 1.25. Ако продължава с това темпо току виж сме видели паритет за другата коледа
Няма лошо, идеално е за тези дето са с кешовица/приходи в зеленко...
Взимаме му европейския аналог Сименс дългосрочен ръст 12.79 ПЕ 17,10. JPM дългосрочен ръст 4.5% ПЕ 15,4 аналог от тази страна на атлантика HSBC дългосрочен ръст 13.55 ПЕ 13,5. Мога да продължавам до безкрай. Навсякъде почти европейските аналози са между 20 и 40% по евтини.
А еврото е нормално да пада когато се цели повишаване на инфлацията. Но виж че Абеномикса срина йената с 25% отново при цел на инфлация от 2%, а еврото към момента е обезценено спрямо долара под 5%, народа гледа аналогичната ситуация с Япония и продава евро - и съвсем нормално прави, като не знае какво да прави. А не знае какво прави защото валутните курсове сами по себе си са непредсказуеми. Сега може да пада след 6 месеца може да расте.
Аз в момента не бих шортил европейски индекси по никаква причина. Те могат да дръпнат 20-30 че 40% за следващите 6 месеца. Може и да не дръпнат, но вероятността си остава. Също както стана в Япония. Шортенето на Европа е работа за камикдзета. Който иска да си брои там вълни и да вярва във вселенската хармония, ама тези вълни ако му казват да шорти по добре да гледа вдигането на океана на хоризонта, защото това което идва е цунами и малките вълнички по плажа нямат значение.
Коментар
� -
машала майкъле пак си ги цепнал тия фашаги но според мен утре ще е хубавото трепане . виждаш всичко е на оптимизъм мах идва светлото бъдещетъкмо си е за къси . малко остана до 1255 зло . еврейчето с полски произход цецо василев и той така обещаваше светлото бъдеще . сигурен съм че тука 100% от бичаците са имали парички в катебето
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеНе съм го срещал, но е добре казано!
Наближи ли 40-ка - улазям с 2-та крака без да се замислям.
PS По ранко добавих ESV , а преди малко и SDRL колкото да ми се закове средната на 34$. Енско вече ми падна под 50Last edited by pipbel; 05.09.2014, 00:02.
Коментар
� -
michaelis
Архитектос фашагата на 9735 има ли рикошет ?.... ми има ми влизаш слагаш на левче плюс и нека си принтират и квот искат да праат то пак ше слезне иконимисчетата нека си размишляват и да си дрънкат тъпотии ...
@ равновес ти за кви aktion кви discounts са ти в главоногата честно не знам, то всичко балонясало ти за евтино ми говориш ... то са идва major correction бате малко adjustment че нещо съвсем се увлякоха едни 10-15% па ти леш на тая кълка, че европата принтирала ми квот кат принтира ей са онея оттатък ше спрат да принтират и в канала барабар с discountite ..Last edited by michaelis; 04.09.2014, 23:07.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнениеЕвропа прави QE реално. Европейските индекси са грубо с 30% дискаунт спрямо американските. Гледайте в САЩ какво стана като го провеждаха, същото ще стане и с европейските индекси, ще си потурчите парите с тези къси.
Според мен напълно.
Аз лично предпочитам да си слагам парите в такива дето са с 200-300% дискаунт.
Ма ти пък тях ги шортиш...
ПС Зеления цар въпреки заклинанията на мишката продължава да кърти мивки
Строши зъбите на 1.30 на еврото и е тръгнал на 1.29 да пробва.
Тайминга му надминава очакванията ми, мислех до края на годината ще превземе 1.30, а другата 1.25. Ако продължава с това темпо току виж сме видели паритет за другата коледа
Няма лошо, идеално е за тези дето са с кешовица/приходи в зеленко...Last edited by pipbel; 04.09.2014, 23:04.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнениеПо-скоро ще се отрази на репутацията на правосъдието.
Срещал ли си това словосъчетание напоследък:
"You should call it Russian Petroleum not British Petroleum"
Коментар
�
Коментар