IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Къв е тоя Полиметал на 1.70? аз го виждам на 128 в Англия
    Аз и на 0.94 го видях но полза няма

Оня ден минах на премиум акаунт за да мога да правя нормални поръчки щото фри версията им е пълен таш-к

Вечерта беше затворило на около 1.90 и за проба да видя как работи му зададох да купи на 1.70 на следващият ден като е тръгнало надолу се е изпълнила поръчката на около 1.69

След това вечерта докато карах видях че е паднало под 1 паунд, но докато се прибера пазара беше затворил а днес отскочи до там дето го виждаш

Днес е последен ден за дивидент при Евраз и утре там ще има раздвижване

Коментар

• Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
      Вчера превключих на премиум акаунта и за проба му дадох за днес да купи Поли на 1.70 по някое време цената е тръгнала надолу и ордера се е изпълнил така че имам 59 на вече дебела цена
      Къв е тоя Полиметал на 1.70? аз го виждам на 128 в Англия
      Last edited by petrg5s; 09.03.2022, 13:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от jujo_si Разгледай мнение

Райфайзен защото има голяма експозиция в Русия предполагам.
        Това че ОББ купува Райфайзен в БГ има ли връзка с Русия?
        Ако разговорите за продажбата са започнали преди година може и да няма връзка, но ако са започнали в последните 3 месеца е много вероятно да е съвръзано

Аз точно за това в Райфайзен се огледах щото там като чели спада е най голям и иначе са що годе в добро състояние

Гледам че днес върви търговията на Евраз и Поли ще се опитам пак да вляза ама 0.90 хич не ми харесва
        Last edited by ledosvetlenie; 09.03.2022, 12:47.

Коментар

• [QUOTE=jori;n3888690]

Ядрени държави стоят отстрани, гледат убийства и не смеят да се намесят, ти се жалваш че ти правят грабеж. Калибрирай пак моралния компас - грабеж е по-маловажно от убийство.[/QUOTE]

Това е несъмнено.
          Обаче все пак да питам, твоя моралния компас като на тази ли е... ?

http://www.budnaera.com/201501/15187440.html

Това ми излезе най отгоре на гуглето като и написах името и иракски деца....забелязал съм че жените в уса политиката са по кръвожадни от мъжете, последния пример е на оная с fuck the EU

Коментар

Днеска купих и малко Райфайзен - Ако спрът Поли и Евраз ще купувам Райфайзен
            Райфайзен защото има голяма експозиция в Русия предполагам.
            Това че ОББ купува Райфайзен в БГ има ли връзка с Русия?

Коментар

Райфайзен
              Съветски активи.

Коментар

Interactive спря търговията с Evraz, Polymetal и Petropavlovsk, вече може само да се продава

Trading Restricted
                Margin concern/risk management: For risk management purposes, this product is in closing-only status. You may close existing positions but not open new ones.
                Вчера превключих на премиум акаунта и за проба му дадох за днес да купи Поли на 1.70 по някое време цената е тръгнала надолу и ордера се е изпълнил така че имам 59 на вече дебела цена

Сега пробвах да направя нова поръчка и я прие на изчакване вероятно Фритраде още не са ги спрели

Днеска купих и малко Райфайзен - Ако спрът Поли и Евраз ще купувам Райфайзен

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение

Най-големия заговор за грабеж на инвеститори от брокерите се очертава по нареждане на политкомисарите. Аз си мислех че съм видял доста за 13 години на пазарите, но тия надминаха себе си. Дедо Бъфет беше казал че в момента на война трябва да се купува и да не ти пука даже борсата да не отвори с години, но явно го е казал в случай на капиталистическа система. Това в момента е извращение на всичко познато досега.
                  Ядрени държави стоят отстрани, гледат убийства и не смеят да се намесят, ти се жалваш че ти правят грабеж. Калибрирай пак моралния компас - грабеж е по-маловажно от убийство.
                  Last edited by jori; 09.03.2022, 01:00.

Коментар

Interactive спря търговията с Evraz, Polymetal и Petropavlovsk, вече може само да се продава

Trading Restricted
                    Margin concern/risk management: For risk management purposes, this product is in closing-only status. You may close existing positions but not open new ones.
                    Най-големия заговор за грабеж на инвеститори от брокерите се очертава по нареждане на политкомисарите. Аз си мислех че съм видял доста за 13 години на пазарите, но тия надминаха себе си. Дедо Бъфет беше казал че в момента на война трябва да се купува и да не ти пука даже борсата да не отвори с години, но явно го е казал в случай на капиталистическа система. Това в момента е извращение на всичко познато досега.

Коментар

• Interactive спря търговията с Evraz, Polymetal и Petropavlovsk, вече може само да се продава

Trading Restricted

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
                        дали се оттласна, как мислите?
                        Нищо не се е оттласнало- ще въртоли тука, докато не излезе нещо от Украйна - като най-добре да излезе някакви наченки на преговори. И да има преговори - пазара ще върне малко нагоре и ще зачака резултата от преговорите.

Коментар

• дали се оттласна, как мислите?

Коментар

• Благодаря за линковете - явно вървят доста по големи обеми от обичайното, но защо не се изпълняват ордерите незнам

Други също се оплакват че на Фритрейда не им се изпълняват, а някой беше писал че с техният премиум няма проблем явно целта е да прикарат повече хора да се абонират за премиум

Коментар

• https://ru.investing.com/equities/polymetal
                              https://ru.investing.com/equities/evraz

Коментар

• Днеска капо - С отварянето Евраз отиде на 76 но ордер не можа да мине и го зарезах

Поли също скочи и чак преди затварянето падна на 187 но никакъв шанс да купиш цената си седи там а ордерите се отхвърлят

Може ли някой да сподели къде мога да гледам на тия компании какви обеми се търгуват имам чуството че някакви единични акции прехвърчат и реално нищо не може да се купи

Коментар

Working...
                                X