Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениезащо да черпя-ти страдаше ли с мен като акаунта ми беше на минус 5 цифрена сума?
Или по скоро ме ръбаше като кисела краставица?
Кажи си сега ти дереджето,няма да злорадствам като теб-помня че беше дълъг от 9ххх ерията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеМисля, че ще има откат 4-5% - трябва да развеселят малко населението, че съвсем ще психясат покрай тая ебола ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениекоментар от сисибиси - worst day in 3 years . бааааааааааааааааси кефа
И после ще показват колко са силни и как бързо се съвзематЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеМисля, че ще има откат 4-5% - трябва да развеселят малко населението, че съвсем ще психясат покрай тая ебола ....доста дълги позиции...
Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнениеИ СП и Насдак в момента са на подкрепи на седмична. Аз поне ще почакам да видя дали тези покдкрепи или горните съпротиви ще издържат преди пак да пуска къси.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениезащо да черпя-ти страдаше ли с мен като акаунта ми беше на минус 5 цифрена сума?
Кажи си сега ти дереджето,няма да злорадствам като теб-помня че беше дълъг от 9ххх ерията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеA честито искренно се радвам за теб, ще черпиш
Разкажи с подробности сега къде кога как осреднява, с колко контракта ти беше позицията ...
Сега ако съм на теб пускай дългите и дръж за 10000
Кажи си сега ти дереджето,няма да злорадствам като теб-помня че беше дълъг от 9ххх ерията!Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеХемилиос ей го на 7800 е SMA200 Weekly там е ок на long и да потърпиш малко ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеНай-големият въпрос е дали това е корекция или тренд?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеНай-големият въпрос е дали това е корекция или тренд?Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
Коментар