пак късо минетче дау
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
michaelis
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеХайде и при захарта да открием сметката, макар и скромно.
Мисля че е на добри нива за отваряне на позиция, има няма 15-20% макс.нанадолнище при поне дабъл награда за търпеливковците. 1/5-6 риск/профит рейшио не е зле според мен, надявам се да папкаме и медец нататък
Както и при RIG и тук смарт мъни тоже купуват за разлика от тълпата, нищо ново, класика,....
http://finviz.com/quote.ashx?t=SGG&ty=c&ta=0&p=m
.... ама нешо много пропаднала ми се вижда раотата ...Last edited by michaelis; 26.08.2014, 00:43.
Коментар
-
Хайде и при захарта да открием сметката, макар и скромно.
Мисля че е на добри нива за отваряне на позиция, има няма 15-20% макс.нанадолнище при поне дабъл награда за търпеливковците. 1/5-6 риск/профит рейшио не е зле според мен, надявам се да папкаме и медец нататък
Както и при RIG и тук смарт мъни тоже купуват за разлика от тълпата, нищо ново, класика,....
http://finviz.com/quote.ashx?t=SGG&ty=c&ta=0&p=m
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеЧестито 2000
Сега вече септември можем да се готвим за корекцията.
А есента 2100 (като за коледа)
Коментар
-
не се радвайте,измамен е този ъп
И АТИЛА Ви го каза,няма обем,посрани са!!!
Големите батковци се ослушват за сеч!!!
На пичовете с розовите очила,ще им кажа само да ги свалят за малко и да се огледат,направо ще им се стъжни ако не го направят.
Нищо и никъде по света не подкрепя този райз,даже напротив,контрастира с реалността.
Единствено алчността го води,но тя бързо ще даде път на страха(това са двете сили които движат пазара)
Анди и Хахо-да не кажете,че не сте предупредени
Успех!Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеПип, какво направи с дрилърите, продължаваш ли да купуваш?
Преди време бях разкарал над 1/3 от тях, напоследък си я върнах (доста по на ниско ) и отново ми са 20% от портфейла, долу горе по равно разпределени между 3-те с леко предимство на сидрила.
Аз не съм спекулативно в тях, хоризонта ми отива къде края на десетилетието.
Сега им е дънцето на цикъла, не се знае колко ще продължи...може още година, може 2 или 3 ( 2017-18 се чака пика на шелойла)...ще има още кръв и сълзи демек, ала помни ми думата - до 5 години ще се търгуват и 3-те на 3 цифрени стойности !!!
Няма по голям кеф от това да купуваш добри дивидентни акции на дъна, почти 8% чист дивидент много помага да чакаш колкото се наложи.
Неизменна част са ми от дивидентния сектор.
Ептен без кеш да остана при огромен спих - винаги ще си продам 1-я дрилър за да допълвам останалите 2.Last edited by pipbel; 25.08.2014, 21:32.
Коментар
-
michaelis
дедо ви успя да се вмъкне един шортрек на Даксония на 9505 order filled, а да видиме са да подскача малко и после да асфалтира, само не можах да хвана шорт опциите на онова нефелното SPX пфу, нищо айде квот такова айирлия да е ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеСипчо 1999+ ...йок, не мога пропусна аз още 1 добавка, вече 6% късо SDS
Портмонето дебелей, днес пак над 1% ...главно благодарение на жилетките
Много топли и уютни, все по подходящи за идващите прохлади
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеГааааз.нека помпи еврейската пап... .аз после ще я мухахаааааа
Коментар
Коментар