IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• пак късо минетче дау

Коментар

• евро , моя таен хиндикатор за чутуре дава че дъртия като даксо на върхо ще прави чутуре . така че не си мисли че си хванал господ за шлифера друго си хванал

Коментар

• Всички у форумо чакат да се сбъдне прогнозата на еврейчето хахо за сриф. Дали може да се вярва на еврейчета

Коментар

• днес много ме зарадва PBR...изкарах една заплатка без да си го искам.....

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
            Хайде и при захарта да открием сметката, макар и скромно.
            Мисля че е на добри нива за отваряне на позиция, има няма 15-20% макс.нанадолнище при поне дабъл награда за търпеливковците. 1/5-6 риск/профит рейшио не е зле според мен, надявам се да папкаме и медец нататък
            Както и при RIG и тук смарт мъни тоже купуват за разлика от тълпата, нищо ново, класика,....

http://finviz.com/quote.ashx?t=SGG&ty=c&ta=0&p=m
            абе pibo що стана с тея NTWK ве ние ги забрайхме гледам ги на 2.96 пропаднаха много да им се невиди дали да не влезнем за един bounce там в тъмницата и квот стане ..

.... ама нешо много пропаднала ми се вижда раотата ...
            Last edited by michaelis; 26.08.2014, 00:43.

Коментар

• Хайде и при захарта да открием сметката, макар и скромно.
              Мисля че е на добри нива за отваряне на позиция, има няма 15-20% макс.нанадолнище при поне дабъл награда за търпеливковците. 1/5-6 риск/профит рейшио не е зле според мен, надявам се да папкаме и медец нататък
              Както и при RIG и тук смарт мъни тоже купуват за разлика от тълпата, нищо ново, класика,....

http://finviz.com/quote.ashx?t=SGG&ty=c&ta=0&p=m

Коментар

• е поне затвори оня къс дакс на 9500 дето го пусна на 15 долареси печалба . мухахаааааааааааа

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
                  Честито 2000
                  Сега вече септември можем да се готвим за корекцията.
                  А есента 2100 (като за коледа)
                  евроооооооо евро на 2900 курекция ли му викаш , сееееееч , няма да ви се размине на теб и приятелчетата ти . мухахааааааааааааа

Коментар

• не се радвайте,измамен е този ъп
                    И АТИЛА Ви го каза,няма обем,посрани са!!!
                    Големите батковци се ослушват за сеч!!!
                    На пичовете с розовите очила,ще им кажа само да ги свалят за малко и да се огледат,направо ще им се стъжни ако не го направят.
                    Нищо и никъде по света не подкрепя този райз,даже напротив,контрастира с реалността.
                    Единствено алчността го води,но тя бързо ще даде път на страха(това са двете сили които движат пазара)

Анди и Хахо-да не кажете,че не сте предупредени

Успех!
                    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Честито 2000
                      Сега вече септември можем да се готвим за корекцията.
                      А есента 2100 (като за коледа)

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                        Пип, какво направи с дрилърите, продължаваш ли да купуваш?
                        Tи майтапиш ли се, преди малко пак лека добавка на RIG na 37,37, над 8% диви, кой ти го дава.
                        Преди време бях разкарал над 1/3 от тях, напоследък си я върнах (доста по на ниско ) и отново ми са 20% от портфейла, долу горе по равно разпределени между 3-те с леко предимство на сидрила.
                        Аз не съм спекулативно в тях, хоризонта ми отива къде края на десетилетието.
                        Сега им е дънцето на цикъла, не се знае колко ще продължи...може още година, може 2 или 3 ( 2017-18 се чака пика на шелойла)...ще има още кръв и сълзи демек, ала помни ми думата - до 5 години ще се търгуват и 3-те на 3 цифрени стойности !!!
                        Няма по голям кеф от това да купуваш добри дивидентни акции на дъна, почти 8% чист дивидент много помага да чакаш колкото се наложи.
                        Неизменна част са ми от дивидентния сектор.
                        Ептен без кеш да остана при огромен спих - винаги ще си продам 1-я дрилър за да допълвам останалите 2.
                        Last edited by pipbel; 25.08.2014, 21:32.

Коментар

• дедо ви успя да се вмъкне един шортрек на Даксония на 9505 order filled, а да видиме са да подскача малко и после да асфалтира, само не можах да хвана шорт опциите на онова нефелното SPX пфу, нищо айде квот такова айирлия да е ...

Коментар

• Нищожни обемите... реално няма и никакво търсене на високодоходни активи... май батковците нямат търпебние да го пуснат по парцалката...
                            И май само неяснотата около Драги държи статуквото... "ще ли вади кофите с мастило или не" ?... Скоро ще е и развръзката...

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                              Сипчо 1999+ ...йок, не мога пропусна аз още 1 добавка, вече 6% късо SDS
                              Портмонето дебелей, днес пак над 1% ...главно благодарение на жилетките
                              Много топли и уютни, все по подходящи за идващите прохлади
                              Пип, какво направи с дрилърите, продължаваш ли да купуваш?

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                                Гааааз.нека помпи еврейската пап... .аз после ще я мухахаааааа
                                Mдааа, 2-те хилки вече в историята, запътваме се към 2100

Коментар

Working...
                                X