IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• да ти кажа и на мен там някъде ми се чини 9630 / от там тръгна всичко / че ще поизбият късички. ама те си мислят че са хванали господ за шлифера

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
      Сега чутурка на минетка за масите
      Днес страхотно се забавлявам
      Държим късите на Даксония 9505 и има още една поръчка на 9635 ако стигне там добавка, че нещо мноо VIX пак в дъното и са мноо спокойни ..

Коментар

• Сега чутурка на минетка за масите
        Днес страхотно се забавлявам
        Last edited by the architect; 27.08.2014, 11:55.

Коментар

• Давай фашаго ще те смажа.почваш да се изпускаш.памперс?

Коментар

• Айде че злото вика 1358 1358

Коментар

• Ше трепим ли .няма да се давате лесно .късо дакс

Коментар

• обаче тоя дъртофелник като го гледам ми се струва че ще нарисува сега една чудна обърната кратуна с раменца 16777. кво ще кажете мошета фром америка

Коментар

• само внимателно докато спинкаме да не ни изненадат . междуд другото един въпрос към фундаменталистите . АЖИБА китайската икономика като е най голямата що графиката тъй заспинква вечер
                  ей сега се сещам от къде идва думата СПИН от заспинквам
                  Last edited by the architect; 26.08.2014, 23:53.

Коментар

• да бе , тия гнидочи не могат да вдянат че колкото и да са хитри толкова и са тъпи . режат си двуцефките и се мислят за голяма работа нали мошак

ние тука илядо и пестин године сме удържали кво ли не / ухааааааааааааааааааааааа/ че едни къси не можем искара .
                    четете мошаци фром америка четете . кухи сте та дрънкате . надолу ектремуми обеми кво ли не оставихте нали програмката трябва да ги занули бе мошаци . ама по добре сега дъртиьо наистина да си извърти една чутура та скоро да пискате от глад
                    па на наско обема да не говорим три връхчета след обема на 1н и надолу. де сте тръгнали .

благодяра ви все пак мошаци че пускам от високо . пари винаги има . ама и това сте кухи да го разберете

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
                      Пазара е абсолютен фейк. Купуват яко инструменти за хеджиране големите играчи като същевременно се опитват да накарат късяците да се предадат. И нема да стане тая работа.
                      fake не fake кво можеш да напрайш, нищо всеки знае, че е ташак още от преди 2 години и нищо не моем напрайм докато шефовете не го пуснат, когат тогава
                      Last edited by michaelis; 27.08.2014, 09:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
                        Пазара е абсолютен фейк. Купуват яко инструменти за хеджиране големите играчи като същевременно се опитват да накарат късяците да се предадат. И нема да стане тая работа.
                        +1
                        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Пазара е абсолютен фейк. Купуват яко инструменти за хеджиране големите играчи като същевременно се опитват да накарат късяците да се предадат. И нема да стане тая работа.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                            Разкарах го аз преди бая време като пропадна под 4 с около 15-20% загуба, добре че нямах много.
                            Излезе избушляк както позна снейкито...де се губи он напоследък бе ?
                            Още един научен урок - не слагай пари в нещо дето не го разбираш па било то и за малка спекула даже.
                            Затова миналия Петък разкарах и Микрона, имах малка печалба, ма като не я меля артията...

Лап още 1% SDS на 2004, станаха 7...
                            случва се да му се невиди аз изгорях преди с Colossus Minerals фалираха идиотите иначе голема заря се очакваше ама нейсе, нищо другите златари избиха рибата и се прехварлих в секцията с опциите при IB там по спокойно, изпозатворих всичко в Saxo Bank имам само една къса на Даксония като затворя и нея, ако не ме изпотрепат откачените, местя всичко в IB и ги почвам сериозно с опции и акции и приключваме с CFD търговията ...

абе Кастро, тва SDS не е ли неккав inverted ETF ultra multra turbo short нали знаеш, че тея простии не се държат много време, че там имаше няква врътка и само ти пие мангизите освен ако не стане такова кат 2008 ...
                            Last edited by michaelis; 26.08.2014, 21:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
                              абе pibo що стана с тея NTWK ве ние ги забрайхме гледам ги на 2.96 пропаднаха много да им се невиди дали да не влезнем за един bounce там в тъмницата и квот стане ..

.... ама нешо много пропаднала ми се вижда раотата ...
                              Разкарах го аз преди бая време като пропадна под 4 с около 15-20% загуба, добре че нямах много.
                              Излезе избушляк както позна снейкито...де се губи он напоследък бе ?
                              Още един научен урок - не слагай пари в нещо дето не го разбираш па било то и за малка спекула даже.
                              Затова миналия Петък разкарах и Микрона, имах малка печалба, ма като не я меля артията...

Лап още 1% SDS на 2004, станаха 7...

Коментар

• трепиииииииииии

Коментар

Working...
                                X