IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Гааааз.нека помпи еврейската пап... .аз после ще я мухахаааааа

Коментар

• Сипчо 1999+ ...йок, не мога пропусна аз още 1 добавка, вече 6% късо SDS
      Портмонето дебелей, днес пак над 1% ...главно благодарение на жилетките
      Много топли и уютни, все по подходящи за идващите прохлади

Коментар

• Пускай майкъле къси че на 1н дакса имаме обем да бием там при исипването разбираш ли
        Е може да почакаме ама ще спечелим

Коментар

• Мъка мъкаааа цял ден за 5 бройки

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
            кое не разбра колегас самобръсначки не искам мноо на горе , а иначе глей че са полудели и първо да се изпотрепе късото и после на доле, добре, че се измъкнах на long DAX на опцията на фитка, иначе щеха да ми обулат ушите, погледни го с тея дупки кво са го нарисували, де да го знам кога ше литне пак на доле да асфалтира там, а той тва го може и за един ден ...
            разбрах аз, разбрах
            Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
              кое не разбра колегас самобръсначки не искам мноо на горе , а иначе глей че са полудели и първо да се изпотрепе късото и после на доле, добре, че се измъкнах на long DAX на опцията на фитка, иначе щеха да ми обрулат ушите, погледни го с тея дупки кво са го нарисували, де да го знам кога ше литне пак на доле да асфалтира там, а той тва го може и за един ден ...

Коментар

още не е за късо народе логиката е такава да, но и гадовете знаят и са ше го пуснат малко на доле да клъвне рибата след това ше изпотрепат па късите на над 2К и тек след това на доле .... (само предположение) днес затворих късите на даксония мноо подскоци мноо пируети, тва за мене не е шорт няма импулс ...

@ Кастро бате с твойте самобръсначки ако ще и на 230 да ходат па не ги ща а гапа на 30 ше бъде затворен и падението ще бъде грозна картинка ....
                Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• иха днеска 2000 ли ще минават а дакса го гласяхте за 8500 то не че не може да стане ама
                  ма тия от централните банки много интересни - по времето на бума са изтървали инфлацията нагоре сега била ниска, къде бяха тогава да направят лихвите 8-12% и да я държат 2%, сега пак ще тръгне по някое време те ще се правят на заспали
                  ама пип каквото каже и става - pbr, gild, сега и еврото ако го познае за 1.30 баси

Коментар

• още не е за късо народе логиката е такава да, но и гадовете знаят и са ше го пуснат малко на доле да клъвне рибата след това ше изпотрепат па късите на над 2К и тек след това на доле .... (само предположение) днес затворих късите на даксония мноо подскоци мноо пируети, тва за мене не е шорт няма импулс ...

@ Кастро бате с твойте самобръсначки ако ще и на 230 да ходат па не ги ща а гапа на 30 ше бъде затворен и падението ще бъде грозна картинка ....
                    Last edited by michaelis; 22.08.2014, 23:18.

Коментар

• Бе що му тана на това жито.., аз го чакам поне още 10% спих да пълня по добре, оно подскача...
                      Градушки ли удариха житните поля, що ли...ил просто дъжда от градове у украйната се засилил пак...

Обаче жилетките са си ток, дето и да вървят индексите не пропускат ката ден по 1-2$ и %-та да сложат. Вместо да запълнят на мишока гапа на 30, те скоро ке ударят 130
                      60% за 5 месеца, ашколсун/машалла дет се вика...

Коментар

Goldman Sachs: S&P 500 ще нарасне с 6% в следващите 12 месеца

Прогнозата съвпада с очакванията на анализаторите на банката, че Фед ще повиши лихвите най-рано през третото тримесечие на 2015 г.

Прогнозата май започва да понамирисва.Големи измамници са.

Коментар

• Goldman Sachs: S&P 500 ще нарасне с 6% в следващите 12 месеца

Прогнозата съвпада с очакванията на анализаторите на банката, че Фед ще повиши лихвите най-рано през третото тримесечие на 2015 г.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                            Aaa, нов ол тайм хай на сипчо.
                            Вкарах аз още 2% къси SDS преди малко, вече станаха 5. Минем ли 2-та бона - още...
                            Инак баси пазаря, няма кво да купиш/допълниш, даже зрънчовците нагоре..

PC Мишок, за BVN патента знаеш кой требе да черпиш..
                            сега като се изтърбуши всичко с 200-300 (може и повечко стига да има желание ) points на SPX и тогава златарите ще литнат наистина и бат Кастро септември ще бъде май както е казал поета ..

Коментар

• тук нещо май се набалончи положението като цяло...ама знае ли човек
                              http://www.investor.bg/sasht/337/a/-...odina-,178606/

Коментар

• Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение
                                Ман, когато по-долу казвам, че не разбирам чий дълг ще изкупи ЕЦБ, щото за разлика от ФЕД, ЕЦБ си няма държава. аз всъщност разбирам........и се опитвам да внуша мнението, че ЕЦБ и да иска, не може да улеснява по този начин по който улеснява ФЕД.
                                А в това има много важна разлика спрямо "ЕЦБ не иска да печата".

А го правя по този внимателен начин, с единствената цел да не обидя с рязко и категорично мнение лъскавото его на хора като теб. Но едновременно с това да те включа в дискусията.

Вместо това получавам обвинение в наивитет.

Ето сега ще започна да се обвинявам, че не съм успял да извлека най-доброто от теб.
                                как ми премери егото не знам въпроса не беше към теб а към майкъла,той ме разбра и отговори.много насериозно си се взел.аз ти разбрах и въпроса,по точно подтекста за държавния дълг.тука първолаци няма.ако искаш да те забележа тегли ми една и тогава ще си поговорим за егота

Коментар

Working...
                                X