Първоначално изпратено от Tkilata
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнениеЕ аз казвам първо да продадеш след това да купиш.така търсиш върховете, не дъната
В момента съм на дълго в Самсунг (който въпреки, че е на цената на активите си вече, не движи в тази посока) и къс Насдак за хедж чрез SQQQ, който е отвратителен инструмент.
И малко зърно през CORN и WEAT.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениенедейте пощурява ей
кой ще добива злато на такива цени
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнениеИ през ум не ми минава да търся дъна след днес.
...евентуално акции на някой производител на пищови или храни.
...а и на дърво, да чукнем да дърво.така търсиш върховете, не дъната
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнениеИ през ум не ми минава да търся дъна след днес.
...евентуално акции на някой производител на пищови или храни.
...а и на дърво, да чукнем да дърво.ей,ще ви доде акъла,само да не е късно
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнениеТази година 800, догодина 600, след това 500, 400, 300, и някъде там ще се успокои цената за едно 10-20 години.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнениеЗлатото пък особено с голям кеф го шортя до края на годината е напълно възможно да се търгува на 800-900
А е било и под 8....
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеевала бе дано да стигне до там аз на хилка започвам изкупуване, не шортвам нищо ....
само не знам дали ще стигне хилка еле па на 800-900 мечта ...
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнениеЗлатото пък особено с голям кеф го шортя до края на годината е напълно възможно да се търгува на 800-900
само не знам дали ще стигне хилка еле па на 800-900 мечта ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениетака така лъвовете те чекат със сопата от доле а ти ги шорти и аз ги чакам да паднат ама не смея да шортвам злато и сребро ....
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнениеИ да не забравя също така шорт злато, шорт сребро ако човек може да изкара през нормалната волатилност, която сигурно ще се случи.там само наливам за на горе и кат гледам ефект има .. поне за са ..
Коментар
Коментар