Първоначално изпратено от desperado
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Много обичам 10% срив на акции с P/E 2. Изпълниха се най-накрая едни ордери, така като гледам оставам към 40% кеш. Касапницата се очакваше и колкото да я очаквах за 5 дни ми изтрива на хартия към момента 30% от трейдинг профита от началото на годината. Брутален ще бъде и ръста щом започне.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigGun Разгледай мнение
Като хванеш около дъното и от техове се грухти.
За сега следя QCOM и AMD, както и MU.
Просто човек не трябва да попива глупотевини, а да вярва на очите си. Колко народ налапа дебелата въдица с недостига на чипове, не е истина.
... MU са интересни. QCOM могат да станат. AMD е sell.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Д.Петков Разгледай мнение
И от техове може да се печели, но съм съгласен че е по-сложно в момента. Я виж след последния дроп на VZ (Verizon) дали не изкарах кинти, макар че не хванах добре дъното. Читавите компании със силно ревеню винаги изплуват.
За сега следя QCOM и AMD, както и MU.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Д.Петков Разгледай мнение
То лихвата днеска за шортене на RDBX е вече 949%, а цената не пада! Дори съм на лек плюс. Редитчиите пишат, че на 24-ти юни би трбявало RedBox да влязат в индекса Ръсел3000, но не е сигурно дали ще стане, можело да се окаже че не отговарят на изискванията. Но ако влязат, пасивните фондове ще почнат да ги купуват за да ги включат в портфолията си и тогава става силно неприятно за скъсилите. Накрая няма да издържат на кръвопускането с тия лихви и скуиза ми се види напълно възможен. Аз си държа хартишките, бърза работа нямам.
EDIT: Нещо ми подсказва че от утре навсякъде журналята ще коментират и дъвчат RDBX, тоя скок вече ще го хванат скенерите на много хора и ще почне да се разчува кво стаа...
https://www.reddit.com/r/RDBX/
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение...
Под купуване нямам предвид тех гомна естествено. Който го е шубе, да си купи нещо сигурно, някоя добра тръба.
Last edited by Д.Петков; 10.06.2022, 19:19.
Коментар
-
Не ви разбирам. По-ясен сигнал за купуване няма как. Не мога да повярвам, че тука може да има някой да вярва, че инфлацията ще бъде овладяна и да е изненадан от "данните".
Под купуване нямам предвид тех гомна естествено. Който го е шубе, да си купи нещо сигурно, някоя добра тръба.
.... и, за Бога, разкарайте си евраците най-накрая!Last edited by terziеv; 10.06.2022, 18:21.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от todorov_74 Разгледай мнениеКлючов ден е днес.Поне един от многото такива.
Давайте предположения и очаквания.
Като гледам златото в момента.......като че ли инфлацията да замира.Като гледам компонентите които и влияят,......на дали ще си замине.Та такова ми е нещо объркано.Същото като пазарите.Стоя си на ръцете,никак не ми е комфортно и си казвам,че е за хубаво.А дали е така.............?
Между другото вчера отнесох неприлично голям бой,почти по всички флангове.От златодобив ,през въгледобив та до космонавтика.Истински бой.
Та да направя и аз моето предположение/неангажиращо/:
При вариант 8+% ,според мен зависи колко ще е плюсът.Ако е много плюс,отиваме да пробваме дъната .При вариант 8-% ,като нищо ставаме свидетели на рали.
Та моето кълбо така ги вижда нещата.
Казвайте какво показва вашето?
- Благодарете на приятелите си;
- Сбогувайте се с най-близките си...
и така
- 1 like
Коментар
-
Ключов ден е днес.Поне един от многото такива.
Давайте предположения и очаквания.
Като гледам златото в момента.......като че ли инфлацията да замира.Като гледам компонентите които и влияят,......на дали ще си замине.Та такова ми е нещо объркано.Същото като пазарите.Стоя си на ръцете,никак не ми е комфортно и си казвам,че е за хубаво.А дали е така.............?
Между другото вчера отнесох неприлично голям бой,почти по всички флангове.От златодобив ,през въгледобив та до космонавтика.Истински бой.
Та да направя и аз моето предположение/неангажиращо/:
При вариант 8+% ,според мен зависи колко ще е плюсът.Ако е много плюс,отиваме да пробваме дъната .При вариант 8-% ,като нищо ставаме свидетели на рали.
Та моето кълбо така ги вижда нещата.
Казвайте какво показва вашето?
- 1 like
Коментар
Коментар