IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• АБЕ НАСДАКЪТ ВИ НЕЩО ПАДА ОТ БОМБАТА НА 5 МИН
    НА БОРСИЧКИ ЛИ ЩЕ СИ ИГРАЕМ . ХЯХЯХЯХХХХЯХЯХЯХ

АБЕ ДАУ ЖОНСА ВИ И ТОЙ ПАДНА ОТ БОМБАТА . АЙДЕ ДА СИ ИГРАЕМ НА БОРСИЧКИ

Last edited by the architect; 04.03.2022, 02:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение

Рискът е огромен за занулянане и самият факт че не го осъзнаваш не говори добре за теб.
      Какво зануляване?

Аз лично мисля да участвам с 20к паунда - Тия пари вече за нищо не стигат

Дори и Путин да приватизира концисиите на Евраз и Полиметал, които имат в Русия и всичко да приключи няма да е голяма трагедия

В момента цената на акция е по ниска от дивидента дето раздават - Екс дивидент дата на ЕВРАЗ е 10 март - Най вероятно дивидент този път няма да раздават, но това означава че тези пари ще са по смеките на компанията и утре дори и да национализират мините ще има нещо по сметките и пак няма да е пълна загубата

Коментар

• Първоначално изпратено от jori Разгледай мнение

Не мога да си представя кой би си доверил парите на Путин.
        Единственото, ако човекът е в Русия и е толкова захлупен да вярва на медиите, контролирани от роскомнадзор.
        Извън русия е очевидно че путин лъже или си противоречи в зависимост дали говори на руснаците или на света.
        Така че изявленията че някой е купил руски акции ги разглеждам като пропаганда, на която няма как някой да се е хванал.
        "Човекът" няма скрупули да убива деца и да лъже че украинците са го направили, а някой да му повярва че няма да му открадне парите.
        Моля калибрирайте си моралния компас: убийство и клевета за убийство е много по-тежко от кражба, още повече че кражба на фин пазар е трудно различима от лош късмет.
        Жорка лабилен ми изглеждаш за инвеститор по добре си търси друго занимание

Странно как инвестираш на американските борси след като си толкова високо морален

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

С цялото ми уважение, ти си идиот. Не мога да повярвам, че си се отролчил и ти. Това вероятно шансът на десетилетието, може дори на века. Няма такъв дип просто. Март 2020 пелмени да яде. Ситуацията не е ЧАК толкова страшна. А ако пък наистина е ЧАК толкова страшна, кво толкова ти пука, че от 0.5 ще слязат до 0. 5% от авоарите да сложиш, може да удвоиш целия капитал. Ма с 1% играй, 0,5% играй... няма лошо.

===

добавка: не е ли показателно, дори само това, че те предпазват и не ти дават да купуваш? Кой е от другата страна според тебе.
          Рискът е огромен за занулянане и самият факт че не го осъзнаваш не говори добре за теб.

Коментар

• Не ми било COVID19, най ми било PUTIN22.(от един коментар под статия)

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
              Ето една статия, която говори за Руските акции в Лондон (ако има такива инвеститори тук)
              https://barrons.cmail19.com/t/ViewEm...lternativeLink
              Не мога да си представя кой би си доверил парите на Путин.
              Единственото, ако човекът е в Русия и е толкова захлупен да вярва на медиите, контролирани от роскомнадзор.
              Извън русия е очевидно че путин лъже или си противоречи в зависимост дали говори на руснаците или на света.
              Така че изявленията че някой е купил руски акции ги разглеждам като пропаганда, на която няма как някой да се е хванал.
              "Човекът" няма скрупули да убива деца и да лъже че украинците са го направили, а някой да му повярва че няма да му открадне парите.
              Моля калибрирайте си моралния компас: убийство и клевета за убийство е много по-тежко от кражба, още повече че кражба на фин пазар е трудно различима от лош късмет.
              Last edited by jori; 03.03.2022, 22:19.

Коментар

• Ето една статия, която говори за Руските акции в Лондон (ако има такива инвеститори тук)
                https://barrons.cmail19.com/t/ViewEm...lternativeLink

Коментар

• Честит празник на българите, честит рожден ден на България!

Мисля да си взема почивка от форума. И досега не виждах голяма разлика между модерация и тролове, но темата за "лъжата Трети март" точно днес ми дойде в повече. Почувствах се нечистъплътно, че създавам съдържание в подобно място.

Аз лично продължавам да смятам, че риск/печалба в руските акции е историческа възможност. Особено тези без значимо държавно участие. Без риск няма печалба, а на борсата всичко е риск. Какъв по-подходящ ден от 3ти март, за да заложим на Русия.

Успех на всички!

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

С цялото ми уважение, ти си идиот. Не мога да повярвам, че си се отролчил и ти. Това вероятно шансът на десетилетието, може дори на века. Няма такъв дип просто. Март 2020 пелмени да яде. Ситуацията не е ЧАК толкова страшна. А ако пък наистина е ЧАК толкова страшна, кво толкова ти пука, че от 0.5 ще слязат до 0. 5% от авоарите да сложиш, може да удвоиш целия капитал. Ма с 1% играй, 0,5% играй... няма лошо.

===

добавка: не е ли показателно, дори само това, че те предпазват и не ти дават да купуваш? Кой е от другата страна според тебе.

От началото на годината следя Евраз и Полиметал - Бях сигурен че ще има пропадане но това в момента надмина очакванията ми

Мисля да ги следя още няколко дни да видя как им се отразяват лошите новини и да купя за по 10 000 паунда от всяка и каквото сабя покаже

Както каза такива неща се случват веднъж на 10 години и е жалко да се пропусне

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Ми не караш,ако имаш пари караш.
                      Само този дето има пари ще кара.това е !
                      Как са апартаментите, продават ли руснаците

Коментар

• Първоначално изпратено от Кисимов Разгледай мнение
                        Конкретно може ли да се допълва евраз от IB, това че елана не ги допускат вече е ясно. Макар че може да е затова, че паднаха под 1 лира.
                        Предиобед през ирландското ibkr можеше в Лондон. Лично впечатление.

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
                          Нефта, сорт Брент - 109 долара, считайте че ударихме 2.90 - 3 лв за дизела по бензиностанциите (до няколко дни.). Как ще караме колите ??!??!??!
                          Ми не караш,ако имаш пари караш.
                          Само този дето има пари ще кара.това е !

Коментар

• Конкретно може ли да се допълва евраз от IB, това че елана не ги допускат вече е ясно. Макар че може да е затова, че паднаха под 1 лира.

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
                              Мисля че сме в пика на цената на петрола 110-120. Според мен САЩ няма да наложат енергиини санкции на Русия, защото демократите не искат да идат на мид терм елекшън с 10$ за галон.
                              Имам акции в шел и бп(най-куците от сички) и ще ги държа още. Вие какво мислите за акции на енергиини?
                              Петробраз от големите. Привилигированите обаче. От по-малките търси пясъци, най-вече са канадски.

Не е Русия толкова проблемът. Дибивът просто не стига. Това е играта.

Иначе и според мен трудно "санкции" там. Но пък може да имаме контрасанкции. Това обаче е краткосрочен шум.

Бих разкарал твоите. Поне половината позиция бих прехвърлил в такива, дето не са тръгнали да си отказват от нафтата.

Коментар

• нали ви казах войната за еврейчетата свърши

време е за надолу

И Wall Street пренебрегна военния конфликт в Украйна

Коментар

Working...
                                X