IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

1. За Евраз купуването работеше.
    2. Имам бая Евраз и искам да ми дигнете цената

...

бих купувал всичко руско, което е паднало >80%. ~0 риск. Малоумен трябва да си, да не купиш поне нещичко руско в момента.

Пропуснал съм поста. Лукойл и Роснефт и в момента се търгуват в САЩ през OTC. Специално Лукойл е една от най-ликвидните.

редакция: извинявам се, IBKR днес не дават. Написах го по инерция от вчера.

редакция 2: с rsx колци в парите става. лично проверено.

Я пак.
    Ако ги забранят за търговия в Европа и Америка какво ще ги правиш тези акции ?

Коментар

• Първоначално изпратено от jujo_si Разгледай мнение

Защо Евраз а не Роснефт или Лукойл?
      1. За Евраз купуването работеше.
      2. Имам бая Евраз и искам да ми дигнете цената

...

бих купувал всичко руско, което е паднало >80%. ~0 риск. Малоумен трябва да си, да не купиш поне нещичко руско в момента.

Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Съвсем сериозно те питам - как, къде и от кого купуваш руски акции ?
      Примерно - давам ти 1000 евра кеш и ти ми купуваш руски акции....Всички комисионни ги плащам кеш, а когато ги продадеш получаваш 5%...
      Подписваш ми само една разписка за получените средства и за какво ще ги ползваш.
      Поздрави
      пп Ако искаш ми пиши на лични
      Пропуснал съм поста. Лукойл и Роснефт и в момента се търгуват в САЩ през OTC. Специално Лукойл е една от най-ликвидните.

редакция: извинявам се, IBKR днес не дават. Написах го по инерция от вчера.

редакция 2: с rsx колци в парите става. лично проверено.

Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

И за какво ти е нещо дето скоро ще е делистнато, т.е. 1 голяма нула...
      Я пак.
      Last edited by terziеv; 02.03.2022, 22:05.

Коментар

• 03.02.2022, 12:18

Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
        Този пазар е безумно елементарен. Купуваш някакъв реален актив и го гледаш как катери. Ама друго си е нещо модерно, нещо дизруптивно; някое готяно съкращение като SaaS, някоя таксиметрова компания с приложение за смартфон. Това нафта, въглища, стомана, жито, месо са направо соц. отживелица.
        Проба, проба... цитирането получава ли се? Само при мен ли работи?

Я да пробвам още едно.

thermal coal prices have averaged ~$75 per metric ton for much of the past decade. In trading Wednesday alone, the May 2022 futures contract rose by ~$135 per metric ton, reaching a fresh all-time high of $425.

Коментар

Ще пълниш с евроатлантическа солидарност и русофобия. С три пъти "ботоксно джудже" и два пъти "путлер" минаваш София - Бургас.

Или... парите за нафта ги слагаш в Евраз по 50 стинки. През ИБ може да се купува.
          Защо Евраз а не Роснефт или Лукойл?

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
            Нефта, сорт Брент - 109 долара, считайте че ударихме 2.90 - 3 лв за дизела по бензиностанциите (до няколко дни.). Как ще караме колите ??!??!??!
            Ще пълниш с евроатлантическа солидарност и русофобия. С три пъти "ботоксно джудже" и два пъти "путлер" минаваш София - Бургас.

Или... парите за нафта ги слагаш в Евраз по 50 стинки. През ИБ може да се купува.

Коментар

• Нефта, сорт Брент - 109 долара, считайте че ударихме 2.90 - 3 лв за дизела по бензиностанциите (до няколко дни.). Как ще караме колите ??!??!??!

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Ми не е нула, ами 2 цента...

https://finance.yahoo.com/quote/SBER.IL?p=SBER.IL
                В голяма грешка си, за проба преди малко продадох 400 акции на 2,79

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение

Interavtive не разрешават покупка днес, само можеш да продаваш ако имаш . Има нужда някой да обясни как делиствантето ще направи стойността на акциите нула. След като в петък затворих само 2/3 от позицията си в газпром имам 3000 акции ми е много интересно. ADR-ите не са ли задължение на банката в случая май на Bank of NY Mellon. ето и дефиницията American Depositary Receipt (ADR) Definition (investopedia.com)
                  Ми не е нула, ами 2 цента...

https://finance.yahoo.com/quote/SBER.IL?p=SBER.IL

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
                    Много добре обучен е в троленето. Абсолютно безсрамен лъжец е. Може всеки ден да излиза с нова истина, която противоречи на предната. Съответно на глава с малкия Гьобес на трейдинга не се излиза.

Аз го хванах 2020 че лъже за WFC. При това с цитати. Няма значетие, че му вадиш собствените думи.

Кажи ми обаче, защо някой би правил това?

Така за пълнота, може ли пак да покажеш тези цитати?

Коментар

• Първоначално изпратено от Dengi Разгледай мнение

Американските брокери продават руски акции . Купих Газпром вчера.
                      Interavtive не разрешават покупка днес, само можеш да продаваш ако имаш . Има нужда някой да обясни как делиствантето ще направи стойността на акциите нула. След като в петък затворих само 2/3 от позицията си в газпром имам 3000 акции ми е много интересно. ADR-ите не са ли задължение на банката в случая май на Bank of NY Mellon. ето и дефиницията American Depositary Receipt (ADR) Definition (investopedia.com)

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Примерно - давам ти 1000 евра кеш и ти ми купуваш руски акции....Всички комисионни ги плащам кеш, а когато ги продадеш получаваш 5%...
                        Подписваш ми само една разписка за получените средства и за какво ще ги ползваш.
                        Поздрави
                        Американските брокери продават руски акции . Купих Газпром вчера.

Коментар

• Много добре обучен е в троленето. Абсолютно безсрамен лъжец е. Може всеки ден да излиза с нова истина, която противоречи на предната. Съответно на глава с малкия Гьобес на трейдинга не се излиза.

Аз го хванах 2020 че лъже за WFC. При това с цитати. Няма значетие, че му вадиш собствените думи.

Кажи ми обаче, защо някой би правил това?

Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

За 98 път ,ПОКАЖИ или ДОКАЖИ ,че не си казал ,че рублата няма да поскъпва !!!
                          Аз няма да ти ровя 200 страници/ден тема ! Ти ще го направиш

И не аз,а ти ЛЪЖЕШ !!! Както излъга и идола ти Путин,че нямал да нападне Украйна.Един дол дренки сте

Коментар

• The European benchmark, Dutch gas, jumped to nearly 195 euros a megawatt-hour, a record high, and were 38% higher at 167 euros at 0728 ET.
                            Tова май скоро ще мине 200...

И за какво ти е нещо дето скоро ще е делистнато, т.е. 1 голяма нула...

Коментар

Съвсем сериозно и отговорно - сега е моментът да се купуват руски, украински и такива, които имат сериозна експозиция към тези страни. Избираш най-натиснатите 10-20 и купуваш по няколкостотин акции. Нещата, които изплуват, ще направят минимум x5.
                              Поздрави

Коментар

Съвсем сериозно и отговорно - сега е моментът да се купуват руски, украински и такива, които имат сериозна експозиция към тези страни. Избираш най-натиснатите 10-20 и купуваш по няколкостотин акции. Нещата, които изплуват, ще направят минимум x5.
                                Ясно е ,че си платен руски трол ,демо играч и полски свирач.Но не съветвай хората да влизат вътрешна гума ,така както ги посъветва за поскъпването на рублата.
                                Не ми се рови в тази тема,но като ти чета последните 2-3 мнения тук ,вероятно 80% от прогнозите/смешните анализи са ти грешни.

Коментар

Working...
                                X