IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Августовски колци за Петробраз на 15. Продадено за 1/4 от позицията.

Коментар

• Първоначално изпратено от Awful Разгледай мнение
      Все повече случаи на маймунска шарка, SIGA.
      +100%

Очаквам MAPS да направи движение на горе тези дни.

Коментар

• Click image for larger version

Name:	everytime.jpg
Views:	1
Size:	47.6 КБ
ID:	3952416

Every fokin time!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение

За тези от портфолиото на Kathy Woods .... без реални печалби но загледани в бъдещете
          Тука се обсъждаха повече "зрелите" тех фигни. Напълно сериозно се виждаше стойност в amd на 120 например, в Епъл и Виза на па 250... Насдак 100 най-вече. За "идеите" просто кротко да си държиш 3x qqq или да използваш spy като спестовна сметка няма сми да припомням.

Малцина са тези, които играха като Катя. Иветка най-вече.

Коментар

• Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение

Зависи кога са се набили. Вчера добър скок направиха. Днес ще дръпнат леко назад. И после пак rally, в което мисля да участвам. Есента , обаче , мечетата вероятно вземат превес...печатането свърши засега, като изключим фискалните стимули, за които се говори
            За тези от портфолиото на Kathy Woods .... без реални печалби но загледани в бъдещете

Коментар

съжалвам за тези които се набиха в "растежни акции"... нещо много ги разцепват при лоши отчети. :-) А гемиите си летат нагоре щото все още пачатат пари
              Зависи кога са се набили. Вчера добър скок направиха. Днес ще дръпнат леко назад. И после пак rally, в което мисля да участвам. Есента , обаче , мечетата вероятно вземат превес...печатането свърши засега, като изключим фискалните стимули, за които се говори

Коментар

• съжалвам за тези които се набиха в "растежни акции"... нещо много ги разцепват при лоши отчети. :-) А гемиите си летат нагоре щото все още пачатат пари

Коментар

• Antero Resources press release (NYSE:AR): Q2 GAAP EPS of $2.29 beats by $0.45.
                  Revenue of $2.2B (+349.5% Y/Y) beats by $380M.
                  Net income was $765 million, Adjusted Net Income was $563 million
                  Reduced total debt by $383 million during the quarter
                  Майчице! Петдесетара до края на годината.

Коментар

• Energy Transfer raises dividend by 15% to $0.23
                    Touche, monsieur pussycat!

Но определено офте мофте.

....

Но определено ще ни гърчат с хиперинфлацията. Който залага срещу нея, залага срещу собствените си очи.

Коментар

• Първоначално изпратено от jori Разгледай мнение
                      Някой пробвал ли е това? https://www.tradingview.com/blog/en/...ingview-31737/
                      Плаща ли се допълнително?
                      Питай в чата на интерактив, би трябвало да знаят.
                      The best things in life are free. The second best things are very expensive!
                      не е препоръка

Коментар

• Някой пробвал ли е това? https://www.tradingview.com/blog/en/...ingview-31737/
                        Плаща ли се допълнително?

Коментар

• Aве, това миризливото AAPL ще слезе ли под сто гущера още тази година?

Коментар

• Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение

като DWAC и PBR преди два месеца ако се сещаш
                            DWAC ме наведе малко но затворих очи и купих още почти на дъното и вчере ги продадох. Нещата са прекрасни там. PBR не съм добавял но взех APA, ROCC на дъната“ не мога да се оплача. Само ще ти кажа че най-доброто време за покупки е когато не ти се купува нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Д.Петков Разгледай мнение

Аз само споделих какво ми направи впечатление, докато ровех в нета за други неща. На златото не му налитам, точно защото факторите които му движат цената са ми неясни и не мога да дам мнение, освен че технически има още да пада (с корекции разбира се). Който го играе, да си има едно наум и да си проучи случая.

Според мен и тук движението е към края си . Вероятно фалшив пробив на дъната от 1675 някъде началото на август .

Click image for larger version

Name:	XAU -FAL6IV PROBIV - KANAL.png
Views:	1
Size:	11.9 КБ
ID:	3948151

Last edited by Майстора233; 19.07.2022, 19:30.

Коментар

Дойдохте ли при Батко? Кой разбрал-разбрал.. За тези които не са казвам само едно - buy quality
                                като DWAC и PBR преди два месеца ако се сещаш

Коментар

Working...
                                X