IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
    Това 8800 удържа за сега че да видим.
    Май се забави спада, щото преди падаше като тухла четворка хвърлена от 8мия етаж.
    Но не е на добре работатат ако Америка засили спада отиваме в блатото.
    Хахо, взе ли лепило, че почва да пропуска

Коментар

• Това 8800 удържа за сега че да видим.
      Май се забави спада, щото преди падаше като тухла четворка хвърлена от 8мия етаж.
      Но не е на добре работатат ако Америка засили спада отиваме в блатото.

Коментар

• Окопчал съм коланя, забил съм пръсти в дръжките на седалката... май ше пропадамееее...
        До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.

Коментар

• ихаа даксът как се разигра, по 10% на месец
          дали да мушна 25-те % кеш някъде така като седи много смотано мътна стана играта

Коментар

• Първоначално изпратено от Gold Zombie Разгледай мнение
            Колкото повече го мисля, толкова по-малко вероятно ми се струва. Като цяло сесията оттатък океана ще се окаже доста важна днес за въпроса 'Ша рейнджи ли, ша пада ли?'
            Щото нови върхове е ясно вече, че няма да видим
            Довечера и в понеделник е важно .

Коментар

• Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
              Довечера янките ще направят ребаунд.
              Колкото повече го мисля, толкова по-малко вероятно ми се струва. Като цяло сесията оттатък океана ще се окаже доста важна днес за въпроса 'Ша рейнджи ли, ша пада ли?'
              Щото нови върхове е ясно вече, че няма да видим
              До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
                Довечера янките ще направят ребаунд.
                А дано, че съм дълъг.
                А хеджването ми излиза доста скъпо.

Коментар

• Довечера янките ще направят ребаунд.

Коментар

• на 8500 има гап другари требе да се затвори и без тва треа да слезне все някога до 6000 нали Хемилио треа да затвори късите, са е той на ход нема дъна вече всичко е бездънно .....

Коментар

• Чакат подкрепата да се появи на 200 МА. Но ако почне да гърми ливъридж може много да падне.

Коментар

• В момента сме на кантар, има още шанс да обърне и да върне есента (че и нов връх да направи) Америка.
                        Обаче падне ли още малко и почва голямото домино, ще изгърмят много хора, че и фирми.
                        Всички са на такъв леверидж че 10% спад трудно ще удържат и ще почнат да разпродават което път отключва доминото.
                        Все се надявам да го удръжат и тва да е дъното.
                        Но съм приготвен и за другия сценарии, въпреки че ако дръгия сценарии се случи може да ми се наложи да поема загуби.

Коментар

• Още процент - два надолу и ще стане истинско мазало. В момента все още има шанс да обърне.

Коментар

• Пазара се размаза.
                            Стана мазало голямо.
                            Сега сме на дъното което съм предполагал (за Европа) за Америка е такъв балон че там дъното дори не знам къде е.
                            ДАКС 8800 за мен е дъно, падне ли под него вече трябва да се мисли за стоп лос.
                            Ама ако Америка продължи да пада (което е вероятно според мен 50;50) ДАКС може да го видим и на 8500.
                            Аз под 8500 ще активирам стоп лос.
                            Иначе се получиха много малко вероятни събития на едно място.
                            1. Европа пак криза
                            2. Украйнската криза и санкциите който вкарват Германия в рецесия (че и цялата Еврозона).
                            3. ЕЦБ стой и гледа
                            4. Ебола
                            5. И америка реши да направи корекция точно в този момент
                            И все пак мисля че Есента ще вдигнем много нагоре, въпроса е преди да вдигнем до къде ще го свалят и колко хора ще изгърмят.

Коментар

• смачках го тоя дакс . удриииииииииии уйно шумахаре опъни едно дзазики и едно от тия анасоновите райраш ли и за мен

Коментар

• ще прескоча малко до Маляките,вие дръжте фронта,Архитекта,да поддържа горенето,щом е фен на числата 8080 да му кажа
                                Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Working...
                                X