Първоначално изпратено от Haho333
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Gold Zombie Разгледай мнениеКолкото повече го мисля, толкова по-малко вероятно ми се струва. Като цяло сесията оттатък океана ще се окаже доста важна днес за въпроса 'Ша рейнджи ли, ша пада ли?'
Щото нови върхове е ясно вече, че няма да видим
Коментар
-
Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнениеДовечера янките ще направят ребаунд.
Щото нови върхове е ясно вече, че няма да видимДо новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнениеДовечера янките ще направят ребаунд.
А хеджването ми излиза доста скъпо.
Коментар
-
michaelis
на 8500 има гап другари требе да се затвори и без тва треа да слезне все някога до 6000 нали Хемилио треа да затвори късите, са е той на ход нема дъна вече всичко е бездънно .....
Коментар
-
В момента сме на кантар, има още шанс да обърне и да върне есента (че и нов връх да направи) Америка.
Обаче падне ли още малко и почва голямото домино, ще изгърмят много хора, че и фирми.
Всички са на такъв леверидж че 10% спад трудно ще удържат и ще почнат да разпродават което път отключва доминото.
Все се надявам да го удръжат и тва да е дъното.
Но съм приготвен и за другия сценарии, въпреки че ако дръгия сценарии се случи може да ми се наложи да поема загуби.
Коментар
-
Пазара се размаза.
Стана мазало голямо.
Сега сме на дъното което съм предполагал (за Европа) за Америка е такъв балон че там дъното дори не знам къде е.
ДАКС 8800 за мен е дъно, падне ли под него вече трябва да се мисли за стоп лос.
Ама ако Америка продължи да пада (което е вероятно според мен 50;50) ДАКС може да го видим и на 8500.
Аз под 8500 ще активирам стоп лос.
Иначе се получиха много малко вероятни събития на едно място.
1. Европа пак криза
2. Украйнската криза и санкциите който вкарват Германия в рецесия (че и цялата Еврозона).
3. ЕЦБ стой и гледа
4. Ебола
5. И америка реши да направи корекция точно в този момент
И все пак мисля че Есента ще вдигнем много нагоре, въпроса е преди да вдигнем до къде ще го свалят и колко хора ще изгърмят.
Коментар
Коментар