а ся ще избичат аз ще пробвам една дълга
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Еми аз ти отговорих - 7500 но от мен да мине 8000
п.с. Остават 51 дена до бутилката(ако броим 19-ти Декември за последен ден за търговия)
Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнениеИздребняваш или нарочно се правиш на не разбрал ?!? Разбира се че е възможно ниво 7500, но моя въпрос беше, човек като гледа тази графика посоката накъде е ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от jasonbeck Разгледай мнениеНай-интересно е как някакси гледаш графиките и по красота определяш посоката
На мен ми е по-красиво DAX 7500Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
-
Най-интересно е как някакси гледаш графиките и по красота определяш посоката
На мен ми е по-красиво DAX 7500
Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнение[ATTACH]5328[/ATTACH]
Кажи ми честно, ама честно - като я гледаш тази графика, DAX по-скоро ще стане 12 500 или 5 000 ? Мога да ти пусна същите картинки и за американските акции.
Разбери, света е обречен на растеж в дългосрочен план, без значение Обама, Путин, еболата или топящите се полярни ледове. Има кракосрочни сапдове, като 2008-ма, но после ръстовете са по-силни и надминават предишните върхове. И така ще е още много години.
Коментар
-
Първоначално изпратено от PETRONATOR Разгледай мнениеБлажени са вярващите........Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнениеМи не е толкова зле положението. Виждал съм след изказване на ФЕД далеч по-лоши неща и по-голяма воалитност. Днес сме назад, това е ясно. Утре през деня, DAX също ще дръпне надолу, но следобед, като отворя щатите, ще възвърнат доста от загубеното. И неща ще продължат, към нови върхове. Спирането на печатницата, за която говорят днес, отдавна е изконсумирано от пазара.
Поздрави и успех !"We at Chrysler borrow money the old-fashioned way. We pay it back."
Lee Iacocca
Коментар
-
Първоначално изпратено от jasonbeck Разгледай мнениеМай ще има телешка кайма утре
Поздрави и успех !Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
Коментар