If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ти чуваш, но аз чета. Чета какво ви пише на платформите - имайте предвид, че надвишавате лимита за маржин търговия. Моля заредете вашата сметка, в противен случай позициите ви, ще бъдат служебво затворени.
Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
ай на бас че след тест макс на 3864 сме на 3818. аз притежавам хатомно оръжие . и никой еврейн на този свят не може да ме победи . мухахааааааааааааааааааа
бате Гоше, бъдещ (най-млад) милионерино, кажи нещо за ктб-то, чакахме и там пресконференция, а само шум в телевизора слушаме
катебето чак на 30 октомври . тогава е крайния срок за бнбто . тогава явно и хамериканския агент борисов ще се изкашля тешко ейй колко тия еврейчета инвестираха в него си нямате на представа
Значи одеве, кат си отворих платформата ми излезна един надпис " Гоше, ако продължават така нещата, ще биеш рекорда на Роман Абрамович за най-млад милиардер".
А пък вие си гледайте еболата, чакайте МИГ-овете в Украйна и колпаса на световната икономика колко щете.....
.....аз ще правя пари през това време... и то само от дълги
Многоооо готини слова, направо ми оправи настроението!
Много липсват хора като теб Жоре, дано да заразиш и други!!!
Ще го срещнем по червения килим ако дойде като Путин в Сърбия, ама кога ще идва, чува ли се из околността ?
То Путин ако дойде ще е най-добре, ама това е за друга тема. Иначе по тази, ако не бяха глупаците от ДАУ, НАСДАК и СиП щяха да са излетяли, ама ония натискат надолу. Което е нормално с оглед кви избушеняци има в този индекс....повечто са тип "Патки", както обичате да се изразявате тука.
Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар