IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение
    Фактът, че Щатските борси реагират по-бурно от Европейските значи ли, че се канят да приберат по-големата част от новите Европейски пари
    Няма как да ги приберат. Американските банки нямат сериозен дял в Еврозоната. А реално това което ще се случи е банките да се нагрухат с кинти. Европейското QE няма да е през държавни облигации а реално чрез изкупуване на кредити.

В САЩ има много неграмотници с кинти, които си нямат идея какво става в европа.

Коментар

• Фактът, че Щатските борси реагират по-бурно от Европейските значи ли, че се канят да приберат по-големата част от новите Европейски пари

Коментар

• Европа прави QE реално. Европейските индекси са грубо с 30% дискаунт спрямо американските. Гледайте в САЩ какво стана като го провеждаха, същото ще стане и с европейските индекси, ще си потурчите парите с тези къси.

Коментар

• прав си майкъле .имам там една атомка и аз може и да го стигнат . АМА ПУКА МИ

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
            отиде даксажииския оптимизъм .
            аз чакам на 9735 там е фибо таргета за месеца стигнало е до 716 ше го изчеластря само да стигне таргета ...

Коментар

• отиде даксажииския оптимизъм .

Коментар

• примерно знаете ли защо 6969 е толкова важно . е не знаете

Коментар

• тука не съм за ден два казах ви . аз ще си трепя така или инак

Коментар

• е нали падна дакса до 8888 тогаз ги затворих сега пак пускам нови за 6969

Коментар

споко бе човек нали ще си затворя късите даксчета на 9600 . ще ти се обадя като стане
                      А ТЕЗИ ОТ 7400 ИЛИ ОТ 8500 КОГА ЩЕ ГИ ЗАТВОРИШ
                      АРХИ НИЩО ЛОШО БАЗИК ДА СТАВА

Коментар

• аз тука не съм пускал за чутура атомката ми е там мухахаааааааааа

Коментар

споко бе човек нали ще си затворя късите даксчета на 9600 . ще ти се обадя като стане
                          Аз съм си спокоен. Тия измишльотини от доста време рядко ги търгувам - само при дълбоки дипове купувам и то не всеки път...

Коментар

• споко бе човек нали ще си затворя късите даксчета на 9600 . ще ти се обадя като стане

Коментар

даксчета за 9600 че нещо обърната чутура пак ще рисува
                              Ти още ли рисунки търсиш и тълкуваш??

Не виждаш ли че правят каквото си искат!!

най-сигрния начин да се о.ере човек е да вярва твърде много на графиките! Поне така показва статистиката, а и опита ми от последните 7-8 години...

Коментар

• разшаваха се злото и то . харесва ми . няква пародия на трепане на къси се разиграва сега скоро с едно барче всичкото долу ще бъде покрито къси

даксчета за 9600 че нещо обърната чутура пак ще рисува
                                Last edited by the architect; 04.09.2014, 16:29.

Коментар

Working...
                                X