If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
аз пък като го гледам тоя наско с този обем на 3911 залагам на бас че на 11 септември сме там и отскок
абе днеска не съм видял че има Intereset Rate на ECB оня глупости да дрънка и в петъка са тея NFP ей след тях шортрек сега ше рипат като побъркани .....
ай сега една чутурка на дакса за надоле обаче майкъле си прав фибото точно на 9777 са го нагласили
ooo Guten Morgen, ми гледах го някъде 735 - 740 те там те, стигне ли ... и на Драги печатницата не мое ме удържи за една къса баданарка на фашагата ....
гледам го тоя наско на 4н от 2008 до сега гледам го и не мога да разбера сега има ли много работа за айТитата или няма . па да взема и аз едно ай Ти и аз да стана моше ти какво ще кажеш има ли работа за айтитата нали си фондаменталист
между другото положителни новини от всякъде усещам скоро сеч имам и екстремум на минетка равен с тоя на 3636 така че 4123 и започваме , мисля дори до моето любимо 3581. абе красиви моменти предстоят винаги познавам .
ше ги трепя уа . това ми е мисията един мой приятел казва че като си поставиш високи цели и все по някакъв начин ги достигаш . въпроса е да ги поставиш
Коментар