IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• тоя Драгомирчо наистина нема никой у кратуната, ебаси и малоумника, чекам да пада балона да си сменим малко хартия за пари ....

0.05%
    Actual

0.15%
    Consensus

0.15%
    Previous

Коментар

• хубу де дакса отскочи от 9538 е айде 8888 , сто пъти по хубаво число е това

Коментар

• А пък аз такава изродена чутура на дакса до сега не бях виждал.иначе като и за нагори две раменца и кратунка и нагоре.мръсници.

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
          аз пък като го гледам тоя наско с този обем на 3911 залагам на бас че на 11 септември сме там и отскок
          абе днеска не съм видял че има Intereset Rate на ECB оня глупости да дрънка и в петъка са тея NFP ей след тях шортрек сега ше рипат като побъркани .....

Коментар

• аз пък като го гледам тоя наско с този обем на 3911 залагам на бас че на 11 септември сме там и отскок

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
              ай сега една чутурка на дакса за надоле обаче майкъле си прав фибото точно на 9777 са го нагласили
              ooo Guten Morgen, ми гледах го някъде 735 - 740 те там те, стигне ли ... и на Драги печатницата не мое ме удържи за една къса баданарка на фашагата ....

Коментар

• По темата, моля!

Коментар

• гледам го тоя наско на 4н от 2008 до сега гледам го и не мога да разбера сега има ли много работа за айТитата или няма . па да взема и аз едно ай Ти и аз да стана моше ти какво ще кажеш има ли работа за айтитата нали си фондаменталист
                  Last edited by the architect; 03.09.2014, 20:52.

Коментар

• Лазерно прецизен и координиран удар върху Епъл. Удоволствие е да се гледа как работят колегите фундаменталисти отвъд океана.

Коментар

• пуууууу малко и за мене две три бройки голямо стискане голямо нещо . кат в девически манастир

Коментар

• Eхаа, супер промоция на зрънчовци...лап още по 1 силоз JJG + WEAT

Коментар

• между другото положителни новини от всякъде усещам скоро сеч имам и екстремум на минетка равен с тоя на 3636 така че 4123 и започваме , мисля дори до моето любимо 3581. абе красиви моменти предстоят винаги познавам .
                          Last edited by the architect; 03.09.2014, 14:15.

Коментар

• ше ги трепя уа . това ми е мисията един мой приятел казва че като си поставиш високи цели и все по някакъв начин ги достигаш . въпроса е да ги поставиш

Коментар

• луд умора нема . въпреки новите рекодчета . ама след нови рекорди следва корекцийка нал тъй Архи

Коментар

• охааааааа унекален индикатор за чутури просто съм непобедим . хаховци еврей времена пречка ще бъдат ,,,,,,,,,,,,,,,

Коментар

Working...
                                X