If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
за момента изглежда че корекцията свърши. Ще видим утре и в понеделник дали това ще се потвърди, но към момента поне според мен е 60/40 за нагоре
Вчера Forex Masеtr се подиграваше на биковете на NYSE. Днес плюеше по БФБ. Човек може да го изслушва внимателно и да прави обратното. Интересен индикатор, който много рядко може да те подведе.
са long ли си ферарио ? то и аз съм Long ама оционален, че кат се събудих нещо брокера ми се разкрещял, че ше ме накаже щото нарушавам правилата с кредита и са требе да се внимава .... да не ми покажат червен картон (разпродажба на позиции) ...
Есте
А брокера вземе ли мнго да се меси в решенията ти-не е добре работата
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Да,трябва да се мисли и за коледното рали
Аз съм сложил чакаща на Сипа
са long ли си ферарио ? то и аз съм Long ама оционален, че кат се събудих нещо брокера ми се разкрещял, че ше ме накаже щото нарушавам правилата с кредита и са требе да се внимава .... да не ми покажат червен картон (разпродажба на позиции) ...
Някой замисля ли се, на тези нива да отвори голяма дълга позиция (със стоп естествено) и да държи до Декември (или до новия връх)
Не виждам причина пазарите да са толкова ниско, и мисля че е въпрос на време да се въстановят, особенно ДАКС-а.
Да,трябва да се мисли и за коледното рали
Аз съм сложил чакаща на Сипа
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Някой замисля ли се, на тези нива да отвори голяма дълга позиция (със стоп естествено) и да държи до Декември (или до новия връх)
Не виждам причина пазарите да са толкова ниско, и мисля че е въпрос на време да се въстановят, особенно ДАКС-а.
Аз, всъщност даже днес отворих една такава но на Футси. Там ми се струва че корекцията се изчерпа. Пък и не е толкова волатилен като Дакс. Ще видим дали ще я държа толкова дълго колкото си мисля, но за днес поне така мисля
Коментар