IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ай сега една чутурка на дакса за надоле обаче майкъле си прав фибото точно на 9777 са го нагласили
    Last edited by the architect; 03.09.2014, 12:46.

Коментар

• сега фашагите се пънат на некви минетке да ми правят чутури . ами на дневна туй дето ще ги изблъска на 7777 . ще пищат

чекам злото на 1255 от там тръгваме

Коментар

• Е трупам си от кумова срама

Коментар

• Абе не го шорти са бе Archi погледни, че скача заеби го към 700/800 къси ....
          треа погледна пак там таргетите, но ми се чини за Даксония някъде 735 беше за месеца нещо ...
          Last edited by michaelis; 03.09.2014, 12:23.

Коментар

• Бичетата се разбесняха.....
            Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Късу и на останалите

Коментар

• Късу дакс че изкочи обемче

Коментар

• тъй е майкъле трудно ми е на мен късака . ама днеска на мен поднасят венец и бокет утре аз на тях поднасям . мухахаааааааа

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                    Да, ама на злото е разпродажбата, и още има бол...
                    Виж жилетките си знаят посоката, само една е, чакай ги на 140-50 за коледа.
                    Купи си опциЙ от тях, нали ги фащаш вече
                    аз за злото неам ядове дат кажа, нека го спихнат ама съвсем и ше си взема истински жълтици не хартии, да си иам аз нещо скътано, че утре не знам ако падладеят тея и ако се напие оня руснака може и NYSE да изчезне ... чакам една бесна опция на тъпото SPX ама нема ей са ми слизат тука педали ньедни, ама кат гледам ше го върнат то толкоз лесно не пада тва и после само кабадан ...
                    между другото кат почне големото на доле не знам с твойте самобръсначки ама може да поемат и те една тояга, това си е мое мнение де ...

Коментар

• Първоначално изпратено от jori Разгледай мнение
                      На кой инструмент е била тази промоция - при мен виждам low 1262.33 за XAUUSD?
                      още не е стигнало имам чакаща

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
                        миии бесна разпродажба бе кат на Илиянци, как какво ще става ... и купуаме тва ше става ...
                        Да, ама на злото е разпродажбата, и още има бол...
                        Виж жилетките си знаят посоката, само една е, чакай ги на 140-50 за коледа.
                        Купи си опциЙ от тях, нали ги фащаш вече

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                          ко става бичаци пак ли се борите за 5 -10 $. на 1255 ми е последната добавка на злото от там вече отскок ще има . за това е цялата борба . нали еврейчета
                          На кой инструмент е била тази промоция - при мен виждам low 1262.33 за XAUUSD?

Коментар

• ама като се спускат и как горе си оставят свободни атомки , абе кой ше лъжете бе мошета долнопробни

Коментар

• ДАЙ ДАЙ

Коментар

• дебна в шубрака и ще го ...... няма да ми избяга все пак чакам дакса да врътне един триъгълник . днеска гледах една обява оформям триъгълници . това е знак

Коментар

Working...
                                X