If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Днес "ракета", утре метеор и космически прах, мани мани...
таргета му е къде 25 нека и последната вълна да слезне на доле и после ше скиваш, ей погледни в % кво е напрайл GDXJ и SSRI ... ако па се обърка тва да слезне на 4$ ше продам и палтото на любовницата и само тех купувам ...
ше стои,няма страшно.той моя индекс е джелезен.само с пингвина трябва внимаваме
аз затова я карам на стоп-тармък,обаче все сънувам че направило някакъв гап.прескочило ми тармъка и ми гризе портфейла
п.п наздраве
аз за тва избегах от CFD's щи еба и тъпотията с тея стопове и боклуци само опции и то отдалеко, та да не ми прай сечено, то ше слезне до 1300 треа си затвори дупката, ама коги не знаем.
Ми кат имаш таквиз сънища махни стопа кво те боли щеката, аз като бех с фашистите никви стопове, че станах спонсор на брокера ше ги еба у мурдерите с тея стопове съкрати позициите кат мине над 2 иляди и рупай семки и гледай ...
long SPX +1840/-1845 NOV 20 -0.80$ (в превод ше стои над 1845 до 20.11.2014) 3 парчака да видиме дали ше ме огрее за си взема печалбицата ...
а ако руския пингвин заговори нещо за ядрени терапии на украинска територия и тряя мноо бързо да се намесвам, че опцията отиди ...
ше стои,няма страшно.той моя индекс е джелезен.само с пингвина трябва внимаваме
аз затова я карам на стоп-тармък,обаче все сънувам че направило някакъв гап.прескочило ми тармъка и ми гризе портфейла
п.п наздраве
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
обаче анди кажи сега не вярват ли в добрия бог 666 американите , богът на добротата и човечността . е , не са християни но все пак обичат Жииииисъс
ето виждаш ли хухото кат го шибна по едната бузонка и дава другата
архитекте братле и 18 000 ще видим преди голямото падане.тя се видяла.
тихо де,ще вземеш да ги урочасаш .фаталисти са.ще чуят ся нещо я за ебола я нещо за ония джихад-михад и отиде пакпък ако пръдне путин и са оцапали смокингите
тихо де,ще вземеш да ги урочасаш .фаталисти са.ще чуят ся нещо я за ебола я нещо за ония джихад-михад и отиде пакпък ако пръдне путин и са оцапали смокингите
long SPX +1840/-1845 NOV 20 -0.80$ (в превод ше стои над 1845 до 20.11.2014) 3 парчака да видиме дали ше ме огрее за си взема печалбицата ...
а ако руския пингвин заговори нещо за ядрени терапии на украинска територия и тряя мноо бързо да се намесвам, че опцията отиди ...
Преди 15$ SLV не барам.
Не че не може иде и до 10-12....
е за ко да не го барам ей вече е 10.42% да си ебе и ракетата е тва SSRI 5-12 глей къв як диапазон има, а среброто ако слезне на 12-15 обръщам всичко в сребърния плъх той както е и по отскоклив от жълтеницата мани мани ....
обаче анди кажи сега не вярват ли в добрия бог 666 американите , богът на добротата и човечността . е , не са християни но все пак обичат Жииииисъс
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар