IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Nasdaq101 станал 103. Добре, че не му шортиш броя на компонентите.

Коментар

• сега ако погледнем наско на месечна ще видим нещо хинтересно - НАСКО ЩЕ СИ ПРАВИ ЧУТУРААААААААА. сега най много до 4158 после надоле до 2888. ай честито

Коментар

• ко става бичаци пак ли се борите за 5 -10 $. на 1255 ми е последната добавка на злото от там вече отскок ще има . за това е цялата борба . нали еврейчета

Коментар

• Любимият номер на дирижора, отново в ход!
          Овърнайт да бият съпротивата с нищожни обеми на фючърси и така да накарата тракърите (ИТФ и т.н.) да купуват с отварянето на пазара... така бият върха, но "изведнъж" се оказва че няма фолоу труу купувачи и пазарът кльопва...
          На макс са напънати пазарите - от акции, до бондове и валути... скоро ще гледаме развръзка... и ми се струва че ще е брутална... и разбира се дирижирана!

Без препоръки, разбира се!

Коментар

• Първоначално изпратено от gabarduk Разгледай мнение
            Архи , не се ли умори да го тъпчеш тоя дакс кът гледам дау се е извисил и се мъчи да надига глава към нови рекорди СиП и той даксито да не ги последва
            Едва ли!
            У Европата нещата не са никак розови
            Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Архи , не се ли умори да го тъпчеш тоя дакс кът гледам дау се е извисил и се мъчи да надига глава към нови рекорди СиП и той даксито да не ги последва

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                страхотна тиква на фашагата а майкъле . не издържат мошаците . късу сега едно триъгълниче от дакса може би до 9444
                аз имах дълга от вчера 9474 и го затворих на 9539 рано влязох и рано излязох, но са кво да направя квот такова ... 65 за цигари в кошницата да не съм капо

Коментар

• страхотна тиква на фашагата а майкъле . не издържат мошаците . късу сега едно триъгълниче от дакса може би до 9444
                  Last edited by the architect; 02.09.2014, 13:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнение
                    0.15% лихва им е малко, още искат то няма безплатен обяд, ако пуснат Q/Е по-бързо ще трябва да качат лихвите, без Q/Е ще си държат лихвите ниски по-дълго.
                    въпросът за милиарди е с акциите какво ще става
                    миии бесна разпродажба бе кат на Илиянци, как какво ще става ... и купуаме тва ше става ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнение
                      0.15% лихва им е малко, още искат то няма безплатен обяд, ако пуснат Q/Е по-бързо ще трябва да качат лихвите, без Q/Е ще си държат лихвите ниски по-дълго.
                      Абе те ще си ги държат по-дълго ама явно файда от тях няма , трябват явно други манипулации за да се "бутне нагоре по баира евопейската икономика" инфлацийка требе
                      Last edited by спекуланта; 01.09.2014, 23:42.

Коментар

• 0.15% лихва им е малко, още искат то няма безплатен обяд, ако пуснат Q/Е по-бързо ще трябва да качат лихвите, без Q/Е ще си държат лихвите ниски по-дълго.

Коментар

• http://www.investor.bg/evropa/334/a/...eniia-,179226/

Ей са му са ..маата на Драгито...ке печата, а, ма нъц....сичкото франце и жабар, маляк и прочие иска да цоцка, ма баба германка цицка не дава.....
                          ЕС в киреча, украйна и т.н ...интересна есен иде

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
                            PBR според мен са доста атрактивни за покупка(вход).....замислям се сериозно дали да не си взема някоя бройка...пък ако падне ще допълваме
                            Аз ще чакам месеца след изборите. Моята прогноза за тогава е около или под 15 $
                            За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• PBR според мен са доста атрактивни за покупка(вход).....замислям се сериозно дали да не си взема някоя бройка...пък ако падне ще допълваме

Коментар

• Информация за договори за разлика върху индекси

Привет!

За Ваша информация: Премахват се комисионите за търговия с договори за разлика върху индекси в ELANA MetaTrader

Коментар

Working...
                                X