IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
    среброто ще върне едни 30% до нова година. Buy 1000 oz!

И да добавя... никакви стопове но лимитиран ордер за още толкова на 16,20
    Преди 15$ SLV не барам.
    Не че не може иде и до 10-12....

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
      Докат сложа поне едни 60%, т.е докъм 68-70$

ПС Я да се радиоактивирам аз с една закуска уранец, на 12$ с 16рси и кеш бол - как да се удържи контрарно чиляк, оно си плаче кат бебе за взятка....

Най много да цъфне сегинка 4-те д-та да ми обяснява как олиото и ураня нямали бъдеще...гаче сме с 50 годишен хоризонт..
      кастро бате кат ти хортува дедо ти за SSRI ти не чуеш, не ми верваш мааа му стара ама сребърния плъх литна 9% дедо ти днеска допълни на 5.20 - 400 стин парчока махнах захарницата и реинвест в SSRI и кат гледам се изплаща, купувай там до къде 8-9 има да си заплъни пукнатините после една мега корекция и ше си га купим пак на 4-5 и тек така ....

Коментар

• среброто ще върне едни 30% до нова година. Buy 1000 oz!

И да добавя... никакви стопове но лимитиран ордер за още толкова на 16,20
        Last edited by desperado; 08.10.2014, 23:25.

Коментар

• беееееееее еврейчето най накрая пунал

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
            Хемило ДАКС-а се утрепа.
            Айде честито, дано да си на печалба от цялата работа.
            Аз лично очаквам днес след като излязат минутите пазара да тръгне нагоре и да обърне тренда.
            Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от Gold Zombie Разгледай мнение
              Ей начиии... ти му викаш "Асансьорът е за надолу", то пак се тика вътре
              Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
                Хемило ДАКС-а се утрепа.
                Аз лично очаквам днес след като излязат минутите пазара да тръгне нагоре и да обърне тренда.
                и аз това очаквам,но са си само очаквания

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                  Ще те тресна зад врата с винкела вече -казахме кое е модерно сега и на къде духа вятъра-ти се пънеш кат магаре на баир.
                  Ще играе сопата!!!
                  Хемило ДАКС-а се утрепа.

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                    ало мечките,оляхте се бре
                    ай стига толкоз,казах и аз искам ляб.то,не смея да си купя нещо.а съм посегнал а е тръгнало по мечки
                    ей сега пълним гапа на 16661 и нагори. време е да извикаме всички дружно къде са ви ръчичките ааааааааааалилуя

Коментар

• Ей начиии... ти му викаш "Асансьорът е за надолу", то пак се тика вътре
                      До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                        ало мечките,оляхте се бре
                        ай стига толкоз,казах и аз искам ляб.то,не смея да си купя нещо.а съм посегнал а е тръгнало по мечки
                        Ще те тресна зад врата с винкела вече -казахме кое е модерно сега и на къде духа вятъра-ти се пънеш кат магаре на баир.
                        Ще играе сопата!!!
                        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• ало мечките,оляхте се бре

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
                            Кастро а захарницата до кога ше я търпим до къде 50рка или за по на горе, мене ми се чини на 50 да ги изоставя, ако скокнат до там или ...
                            Докат сложа поне едни 60%, т.е докъм 68-70$

ПС Я да се радиоактивирам аз с една закуска уранец, на 12$ с 16рси и кеш бол - как да се удържи контрарно чиляк, оно си плаче кат бебе за взятка....

Най много да цъфне сегинка 4-те д-та да ми обяснява как олиото и ураня нямали бъдеще...гаче сме с 50 годишен хоризонт..
                            Last edited by pipbel; 08.10.2014, 18:54.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                              Закрих си болшинството къси, само 1% остана.
                              Сега с над 25% кеш се чудя де да го намърдам...
                              Чи и даже зрънчовците и дрилърите на зеленко днес .

Ослушвам се за UCO, ма мисля да поизчакам още малко дано се скине та да напълня по евтинко
                              Инак оня палавник GDXJ почти ме облизва вече на първата засада на 31$..ще има още доста до 24-25 $

Някакви други идеи ?
                              мани го GDXJ аз ги махнах само SSRI държа, те са ракета голема сега даже чакам на 5.30 ако ме огрее да пълня пак ... А SSRI са един компонент от кошницата на GDXJ тъй, че не се плаши слагай там и после double, може и tripple ...

Кастро а захарницата до кога ше я търпим до къде 50рка или за по на горе, мене ми се чини на 50 да ги изоставя, ако скокнат до там или ...
                              Last edited by michaelis; 08.10.2014, 13:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                                абе еврейчето хухо беше казал на шумахера да пуска дълги от 9500 . страхотна прогноза благодарим
                                Всеки си има глава на раменете,не само за равновесие да я ползва

Аз по препоръки не търгувам

Сега да видим Хахо в 8к ерията колко ще му е комфортно
                                може да направи лек реверс сега,а може и директно да ходи да асвалтира дупката на 8500
                                Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Working...
                                X