IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
    много силна тази американска икономика шумахере . не можем я пребори . това чипс това портокалов сок . къде ще се борим с тях

аз ще взема да ударя една мента със спрайт . пък то каквото трябва ще се случи
    ама влизаш и излизаш, аз сутринта се замотах с работа там и изпуснах 9513/9505 мойто любимо число и то там и беше за малко и после юруш на маслините до 9370 и готооо, ти да не го държиш там мм

Нали и вчера ти писах,че там на 9400/9390 има спирачка, ем ей го и днеска до 370 и ретур ми начи няма на доле кат няма вън от кораба взимаш квот си взел и напускаме и обратно ...

Коментар

много силна тази американска икономика шумахере . не можем я пребори . това чипс това портокалов сок . къде ще се борим с тях

Като,че ли ги усетих гадовете,и си взех петте пари овреме.
      Но средносрочно съм си къс
      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• много силна тази американска икономика шумахере . не можем я пребори . това чипс това портокалов сок . къде ще се борим с тях

Last edited by the architect; 29.08.2014, 19:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
          верно тая картунка обещава поне 100 пункта
          ето,готово
          Бързи и лесни пари

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
            айде archi твоите чутури на фашагата на 1h излезнаха виж как са му изписали веждите
            верно тая картунка обещава поне 100 пункта

Коментар

• уааааааааааааааааауууууууу да ама дау си има чутура и сега като тества може нов връх . карай пак къса пари има

Коментар

майкъле по принцип графиката е странно нещо . като засили и ни за курукция мисли ни за нищо . ей сега както си стойм и може да падне 2000 бройки , просто компютъра има да свали курсора тъй на по нисичко . за нула време става . мен ми харесва цялата ситуация сега . нещо като мохамед али . бях ти разправял
                айде archi твоите чутури на фашагата на 1h излезнаха виж как са му изписали веждите

Коментар

• майкъле по принцип графиката е странно нещо . като засили и ни за курукция мисли ни за нищо . ей сега както си стойм и може да падне 2000 бройки , просто компютъра има да свали курсора тъй на по нисичко . за нула време става . мен ми харесва цялата ситуация сега . нещо като мохамед али . бях ти разправял

Коментар

• Guten Morgen

не знам люде, аз ги сметам тъй нещата, май вече го бях писал, на SP500 най високите стойности бяха 1500 разделено на 2 толкова бяха и "кризите" средно 750 това нещо дава standard deviation и като го прибавим към 1500 ей ви го грубо на 2250 приблизително, после 2200 / 2 = 1100 тъкмо да си затвори оная дупка там на 1300 ако стигне тая смрад до 2200 ше му тресна един synthetic short .....

за фашагата въщото maximum e бил 8000 / 2 = 4000 от там би требало да е 8K + 4K отиде грубо на 12К / 2 те ви го на 6К само дето фашагата от засилката може и повечко така да се изсипе ...

Коментар

• ха , задействана нова къса на наско . не се радвай моше на дъртия има вечик на това ниво . помпайте еврей

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                        Споко, планирано е, имам и такива варианти в рекогнисцировката.
                        И аз съм на мнение че в периода между спирането на кю е-то и вдигането на лихвените проценти другата година може да настъпи сериозна корекция..предполагам от рода на тази 2011 - до 20-22-25% срив, ала мултигодишни дъна каквито споменаваш - надали...
                        Най много да тестваме неуспешно върховете от 2012 около 1500, повече не.
                        Ако си прав за тайминга ще е супер. Най късно до края на Октомври ще разполагам със кеш сума почти равна на общите ми вложения на бфб и нисе. Би било голям оргазъм да я влагам на сипчо кило и половина, пу дано ..
                        След малко ще пусна сегашния си портфейл в съответната тема. Днес сутринта го калкулирах. Дори и при голям спих нямам намерение нищо да продавам освен един 12% сектор с високодивидентни позиции, а освен това съм 7% къс на среден сип 1980 и имам 9% кеш в момента.
                        Мечките да заповядат, ако ще и да са по многобройни и от ордите на чингиз хан, още по добре.
                        Идваме,бъди сигурен!

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                          Имам чувство, че сега не е време да се държат акции. Още месец ще са около върховете за да уморят повечко мечки и след това пързалка до пролетта. Понеже не могат да съживят икономиките с магическа пръчка ... ще си намерят причина за срив на борсите....
                          Тогава също ще има многогодишни дъна
                          Няма да е зле да се замислиш за подобен вариант.
                          Просто приятелски съвет.
                          Споко, планирано е, имам и такива варианти в рекогнисцировката.
                          И аз съм на мнение че в периода между спирането на кю е-то и вдигането на лихвените проценти другата година може да настъпи сериозна корекция..предполагам от рода на тази 2011 - до 20-22-25% срив, ала мултигодишни дъна каквито споменаваш - надали...
                          Най много да тестваме неуспешно върховете от 2012 около 1500, повече не.
                          Ако си прав за тайминга ще е супер. Най късно до края на Октомври ще разполагам със кеш сума почти равна на общите ми вложения на бфб и нисе. Би било голям оргазъм да я влагам на сипчо кило и половина, пу дано ..
                          След малко ще пусна сегашния си портфейл в съответната тема. Днес сутринта го калкулирах. Дори и при голям спих нямам намерение нищо да продавам освен един 12% сектор с високодивидентни позиции, а освен това съм 7% къс на среден сип 1980 и имам 9% кеш в момента.
                          Мечките да заповядат, ако ще и да са по многобройни и от ордите на чингиз хан, още по добре.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                            Рашъните влизат в Украйна, индексите почти гък не казват.
                            Сипчо току виж в края на сесията са го затворили пак с шипче на 2000.02 като снощи, колко му е...
                            Имам чувство, че сега не е време да се държат акции. Още месец ще са около върховете за да уморят повечко мечки и след това пързалка до пролетта. Понеже не могат да съживят икономиките с магическа пръчка ... ще си намерят причина за срив на борсите....
                            Тогава също ще има многогодишни дъна
                            Няма да е зле да се замислиш за подобен вариант.
                            Просто приятелски съвет.
                            За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Рашъните влизат в Украйна, индексите почти гък не казват.
                              Сипчо току виж в края на сесията са го затворили пак с шипче на 2000.02 като снощи, колко му е...

Коментар

• Ами тука имах един екстремум на CCI 50 от дето отскочи така че фашагата я затворих. Гледам само дау и наско сега
                                Last edited by the architect; 28.08.2014, 17:02.

Коментар

Working...
                                X