Първоначално изпратено от pipbel
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеАз вчера не взех, днес съм сложил оферта на 16.
Преди малко разкарах 1/3 на 18$
А дали няма да ни се усмихне и на 13-14 ?
ПС Наблюдаваш ли какво става и при Енско, Трансошън и НАДЛ ...Last edited by pipbel; 26.11.2014, 17:53.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеРезнаха дивидента нацяло
Определено съм изненадан, не очаквах толкова рано, а и най песимистичния ми сценарий бе за 3/4 намаляване, по скоро очаквах 50%.
От друга страна си е топ булиш за хартията и дълга и, това са 2млрд спесетени на година.
Ще се леят реки от кръв, а идава и такс лос селинг.
Смятам да разкарам с отварянето 15-20% от позицията, а по нататък по близо до 16$ да увелича с 1/3 за да мога да усредня някъде около 22$.
Оставам си на позицията че това е трипъл плей до края на десетиелетието, може и по рано.
За тези които влизат сега - още по добре - ще си умножат парите Х 4.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеДа, още ми е хартия номер 2 и 1/6 от портфейла.
Хич не го мисли, има голяма вероятност да сложиш 4-5$ дивита в джобчето до края на другата година...дори и да падне до 16-17 - няма да си на минус.
Лонгтерм ( до края на декадата) ще сме поне 150% на плюс. Шуър !
Определено съм изненадан, не очаквах толкова рано, а и най песимистичния ми сценарий бе за 3/4 намаляване, по скоро очаквах 50%.
От друга страна си е топ булиш за хартията и дълга и, това са 2млрд спесетени на година.
Ще се леят реки от кръв, а идава и такс лос селинг.
Смятам да разкарам с отварянето 15-20% от позицията, а по нататък по близо до 16$ да увелича с 1/3 за да мога да усредня някъде около 22$.
Оставам си на позицията че това е трипъл плей до края на десетиелетието, може и по рано.
За тези които влизат сега - още по добре - ще си умножат парите Х 4.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениетука съм габардук . от мене няма спасение . аз така ги моря хиндексите . най накрая за да млъкна падат и аз млъквам. сега честно , чакам 3200 поне на наско , дау 14700 нейде . ами то с минети освен дългосрочно къ по друг начин да се играе .предните къси ги чаках 4 месеца сега и тия ще почакам толкоз и ще станат . поздрави
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
тука съм габардук . от мене няма спасение . аз така ги моря хиндексите . най накрая за да млъкна падат и аз млъквам. сега честно , чакам 3200 поне на наско , дау 14700 нейде . ами то с минети освен дългосрочно къ по друг начин да се играе .предните къси ги чаках 4 месеца сега и тия ще почакам толкоз и ще станат . поздрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеДакса не го мисля 2015 8153.важното е накрая да има скимтене
индексите ще последват питроля неизбежно , първо е енергията после е тъй нареченото производство разбираш ли
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеДау дау пантеро дау и наско там е мехуря.има да де тестват долу неща а сега тези напъни за мен означават сополи .една две минути и играта приключва.та заложил съм къси от 18000 до двадесет хиляди през 100 .все ще стане .иначе така да му треперя за 50- 100 седмично няма смисъл я качи я не качи .а влъхвите долу правят заклинания.
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениеархитекте бравос още една къса на дакса ти като позиция се откри
Коментар
Коментар