If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
часовата поодкрепа от вчера и днес 35950 изстреля индекса и след лека корекция аз също се влизам в дълги.. само, че се наложи да изляза и сега се оказа че пазара е затворил
Каква е причината? Или просто закъсняло осъзнаване какво означава 7,5% лихва?
В интерес на истината четох добре обосновано твърдение, че високите цени на нафтата всъщност свалят рублата. Причината е, че по закон, голяма част от приходите от суровините трябва да отиват за закупуване на чужди валути.
Другата седмица рублата ще поскъпне. И миналата година точно тези седмици го изиграха така за да поскъпне 10% за няколко месеца.
Каква е причината? Или просто закъсняло осъзнаване какво означава 7,5% лихва?
В интерес на истината четох добре обосновано твърдение, че високите цени на нафтата всъщност свалят рублата. Причината е, че по закон, голяма част от приходите от суровините трябва да отиват за закупуване на чужди валути.
Луда игра с Фортуната. По едно време се уплаших, че съм се нахакал прекалено много... после видях, че един в SA взел 70 хил. парчета и ми стана бая по-леко. Пу, пу... дано съм уцелил дъното. Ако задържи другата седмица, ще се ходи нагоре. Дори само покрай пасивките. За всеки случай слагам една афтермаркет поръчка за 400 парчета / 3,69.
ей да му се не види как ме е яд. MP излетя много рязко на оупъна и не успях да мръдна продажната цена та заминаха за 45 долара. Вече е 46. Разминах се с едни лесни 200 долара и то само за сега. Добре че си оставих 45 позиции за успокоение. Ама ми е на зор да продавам, че заем чака и така се правят прибързани продажби. Карай - 13% профит пак е нещо.
Странен пик днес. Дали понеделник няма да ни клъцнат?
Лусид също не ми вдъхва много доверие но ако тръгнат продажбите ще купя.
Ривиан не ми прилича да е балон. Според мен има потенциал за растеж дългосрочно. Джипките които са направили са доста добри и продажбите би трябвало да започнат след месец. Аз ще изчакам да минат първите продажби и отзивите на първите клиенти и после ще преценя колко да купя. Засега изглежда обещаващо.
+++ за подчертаното, само дето и повечко клиенти (различни от амазон) след първите ще са нужни.
Дотогава за мене e балон, може и да не съм прав, ама времето ще каже.
тия шитни ама хич не ме интересуват
Това разбира се не ми пречи да селвам вече 3пута в/у бито де..ще има и още, такава вола и премии за прибиране що да се изпускат.
Абе нищо което носи пари не се отказвам. Дори и GameStop си поиграх като Цанко. Ко стана с него
Коментар