IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение
    Ъпдейт, че в темата за имоти се канят да купуват в Истанбул

Време е за турски акции. Ердоган след 2 години няма да е там ...

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение

Естествено, че печатането на пари не води до инфлация, виж раздаването им е друга работа
      Досега не е имало буквално раздаване, всеки стими чек беше написан срещу емитиран бонд, тъй че ще има връщане рано или късно. По-скоро рано май...

Коментар

• Първоначално изпратено от ConvexityRider Разгледай мнение
        тия шитни ама хич не ме интересуват
        Това разбира се не ми пречи да селвам вече 3пута в/у бито де..ще има и още, такава вола и премии за прибиране що да се изпускат.

Коментар

• Ъпдейт, че в темата за имоти се канят да купуват в Истанбул

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
            Шокиращо!!! Шокиращо е, че имаше хора, много учени глави, които обясняваха как печатането на пари не води до инфлация. Велосититу това, велосититу онова. Дори в този форум ми обясняваха къв съм тъп и как печатането на пари всъщност не било печатане на пари.
            Естествено, че печатането на пари не води до инфлация, виж раздаването им е друга работа

Коментар

• "Роснефт" записа рекордна печалба за деветмесечието
              Пореден шок! Поредна изненада. Напълно неочаквано.
              https://forum.investor.bg/forum/%D1%...B5%D1%84%D1%82

...

Байдъвей, Газпром е BTFD
              Last edited by terziеv; 12.11.2021, 20:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                Oт сряда, когато излязоха изненадващите данни за инфлацията - битнещотоси е почти 10% надолу.
                Толкова с префърцунените приказки че щяло да измества жълтия и било добър инфлационен хедж...
                Демек 300% растеж са главно защото се очаква да има инфлация от 10% на годишна база

Коментар

Oт сряда, когато излязоха изненадващите данни за инфлацията - битнещотоси е почти 10% надолу.
                  Толкова с префърцунените приказки че щяло да измества жълтия и било добър инфлационен хедж...
                  Нали. Напълно неочаквани. Пък ако почнеш да пазаруваш, ще си още по-изненадан, че толкова нагло занижават "данните". И койните така. Направо паднаха от изненада.

Сега, аз от някакви си мои глупави съображения не участвам в тази шитня... обаче е направо смешно да спорим по въпроса дали е или не е най-добре представящото се нещо в инфлационна среда. Няма начин да падне наистина. А за това, че златото било "инфлационен хедж"... комон, мен. ю кан ду бетър.

Коментар

https://21shares.com/product

buy this. easy

Коментар

• Oт сряда, когато излязоха изненадващите данни за инфлацията - битнещотоси е почти 10% надолу.

Коментар

• Първоначално изпратено от BlackRock Разгледай мнение
                        Преди време, може би малко след скандала с Wirecard, жена ми, без да знам, купи акции на компанията. Съответно с момента е на минус 98% или нещо от сорта. Сумата не е голяма, но все пак са си пари. След няколко дни делистват компанията (тя е в състояние на банкрут) и се чудя дали има някакъв шанс да възстанови някой лев или е загубила всичко?
                        При банкрут обикновено парите от продажба на активите не стигат до акционерите. По-добре да продава, дори на 98% загуба.

Коментар

• Преди време, може би малко след скандала с Wirecard, жена ми, без да знам, купи акции на компанията. Съответно с момента е на минус 98% или нещо от сорта. Сумата не е голяма, но все пак са си пари. След няколко дни делистват компанията (тя е в състояние на банкрут) и се чудя дали има някакъв шанс да възстанови някой лев или е загубила всичко?

Коментар

• Шокиращо!!! Шокиращо е, че имаше хора, много учени глави, които обясняваха как печатането на пари не води до инфлация. Велосититу това, велосититу онова. Дори в този форум ми обясняваха къв съм тъп и как печатането на пари всъщност не било печатане на пари.
                            Коментар на Мери Дейли, управител на Федералния резерв на САЩ за Сан Франциско

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение

Имах предвид платформа, ако може да ме насочите.
                              Не си ли на Интерактив? Просто трябва да си включиш structured

... използвайте го този бот, не го щадете.

Click image for larger version

Name:	Screenshot_20211112-162428.jpg
Views:	1
Size:	32.9 КБ
ID:	3827884
                              Last edited by terziеv; 12.11.2021, 17:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от ConvexityRider Разгледай мнение

Италия, Франция, Германия, UK. За тях ти трябва много по малко капитал от опции и futures, защото нямаш margin calls etc.
                                Имах предвид платформа, ако може да ме насочите.

Коментар

Working...
                                X