Първоначално изпратено от dollarman
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
Естествено, че печатането на пари не води до инфлация, виж раздаването им е друга работа
Коментар
-
Първоначално изпратено от ConvexityRider Разгледай мнение
Това разбира се не ми пречи да селвам вече 3пута в/у бито де..ще има и още, такава вола и премии за прибиране що да се изпускат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеШокиращо!!! Шокиращо е, че имаше хора, много учени глави, които обясняваха как печатането на пари не води до инфлация. Велосититу това, велосититу онова. Дори в този форум ми обясняваха къв съм тъп и как печатането на пари всъщност не било печатане на пари.
- 3 Харесвания
Коментар
-
"Роснефт" записа рекордна печалба за деветмесечието
https://forum.investor.bg/forum/%D1%...B5%D1%84%D1%82
...
Байдъвей, Газпром е BTFDLast edited by terziеv; 12.11.2021, 20:33.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеOт сряда, когато излязоха изненадващите данни за инфлацията - битнещотоси е почти 10% надолу.
Толкова с префърцунените приказки че щяло да измества жълтия и било добър инфлационен хедж...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеOт сряда, когато излязоха изненадващите данни за инфлацията - битнещотоси е почти 10% надолу.
Толкова с префърцунените приказки че щяло да измества жълтия и било добър инфлационен хедж...
Сега, аз от някакви си мои глупави съображения не участвам в тази шитня... обаче е направо смешно да спорим по въпроса дали е или не е най-добре представящото се нещо в инфлационна среда. Няма начин да падне наистина. А за това, че златото било "инфлационен хедж"... комон, мен. ю кан ду бетър.
Коментар
-
buy this. easy
Коментар
-
Първоначално изпратено от BlackRock Разгледай мнениеПреди време, може би малко след скандала с Wirecard, жена ми, без да знам, купи акции на компанията. Съответно с момента е на минус 98% или нещо от сорта. Сумата не е голяма, но все пак са си пари. След няколко дни делистват компанията (тя е в състояние на банкрут) и се чудя дали има някакъв шанс да възстанови някой лев или е загубила всичко?
Коментар
-
Преди време, може би малко след скандала с Wirecard, жена ми, без да знам, купи акции на компанията. Съответно с момента е на минус 98% или нещо от сорта. Сумата не е голяма, но все пак са си пари. След няколко дни делистват компанията (тя е в състояние на банкрут) и се чудя дали има някакъв шанс да възстанови някой лев или е загубила всичко?
Коментар
-
Шокиращо!!! Шокиращо е, че имаше хора, много учени глави, които обясняваха как печатането на пари не води до инфлация. Велосититу това, велосититу онова. Дори в този форум ми обясняваха къв съм тъп и как печатането на пари всъщност не било печатане на пари.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
Имах предвид платформа, ако може да ме насочите.
... използвайте го този бот, не го щадете.
Last edited by terziеv; 12.11.2021, 17:26.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ConvexityRider Разгледай мнение
Италия, Франция, Германия, UK. За тях ти трябва много по малко капитал от опции и futures, защото нямаш margin calls etc.
Коментар
Коментар