If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Хайде, кога ще почнеш лайв стрийминг шоу? Има ли някое българско такова вече? Можеш да си генерираш реферали към IB от него.
Имам петима вече. Засега обаче никой не е търгувал достатъчно дълго, че да ме огрее бонусът. Със сигурност няма недоволни. Шоу не планирам. Обмислям платена услуга от поне няколко месеца. В момента даже с един авер сме си стиснали ръцете на 2% от реализирани реални приходи - в случая е изключително от дивиденти.
Проблемът е главно в мащабирането и страхът да не объркам някоя наредба и да ме подгонят в стил "Седемте джуджета".
Пропилян талант е на това поприще. За съвременната крайно-лява или крайно-дясна политика е.
Ако лъжата е достатъчно голяма и се повтаря достатъчно често хората ще повярват, е казал Гьобелс. Не знам дали е минал специална школовка или е самороден талант, но талантът е пропилян тук
Ахам. Така и не го разбрах докрай как точно работи, но е машина за пари с путовете. Близо 5%/мес без проблем излиза по твоите сметки. Изобщо инструментите покрай VIX са ми малко сложни. Играя с по макс 3 пута.
Другото което ме впечатлява е че нямам нито 1 пут от доходните да съм текущо на червено, т.е. всички са с по ниски цени спрямо тия на които съм ги продал. 100% текуща успеваемост, нещо доста рядко срещано по пазарите, това яко ме кефи И се услажда...
Ахам. Невиждано направо. Насред инфлация цените се качват.
Но като падне газът, както предрича джуджето дългоноско, ще те видим какво ще правиш.
Като цяло продължаваш да хабиш ресурс. Сега е моментът, може с поколения да не излезе такъв шанс. Ще чакам да се похвалиш.
Има една игра с късите vix фючърси. Продържавам да не я разбирам много, но вадя супер пари от путове.
Коментар