IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
    Па даже и по-крайни изхвърляния си правил. Примерно, че оценката на ФААМГ е нула.

"Фашистките" компании защо ги мразиш ти?

Живей си живота и кротко си прибирай дивидента от XOM, PFE, SO, LAKE, SBSW, CWCO и т.н....
    Защо лъжеш пак? И с този си пост лъжеш. Кога ще покажеш на какво основание написа, че съм говорил за спад на Насдак.

Кога?

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение

Там не гонеха ли Снежанка? По аналогия Мишо трябва да е злата мещеха
      Не, тези джуджета гледат какво има в чуждата паничка https://acf.bg/bg/osemte-dzhudzheta-novo-razsledvane-2/

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Проблемът е главно в мащабирането и страхът да не объркам някоя наредба и да ме подгонят в стил "Седемте джуджета".
        Там не гонеха ли Снежанка? По аналогия Мишо трябва да е злата мещеха

Коментар

• Па даже и по-крайни изхвърляния си правил. Примерно, че оценката на ФААМГ е нула.

"Фашистките" компании защо ги мразиш ти?

Живей си живота и кротко си прибирай дивидента от XOM, PFE, SO, LAKE, SBSW, CWCO и т.н....
          Last edited by Money; 16.10.2021, 14:04.

Коментар

• Първоначално изпратено от jori Разгледай мнение

Хайде, кога ще почнеш лайв стрийминг шоу? Има ли някое българско такова вече? Можеш да си генерираш реферали към IB от него.
            Имам петима вече. Засега обаче никой не е търгувал достатъчно дълго, че да ме огрее бонусът. Със сигурност няма недоволни. Шоу не планирам. Обмислям платена услуга от поне няколко месеца. В момента даже с един авер сме си стиснали ръцете на 2% от реализирани реални приходи - в случая е изключително от дивиденти.

Проблемът е главно в мащабирането и страхът да не объркам някоя наредба и да ме подгонят в стил "Седемте джуджета".

Коментар

• Пропилян талант е на това поприще. За съвременната крайно-лява или крайно-дясна политика е.

Ако лъжата е достатъчно голяма и се повтаря достатъчно често хората ще повярват, е казал Гьобелс. Не знам дали е минал специална школовка или е самороден талант, но талантът е пропилян тук

Първоначално изпратено от jori Разгледай мнение

Хайде, кога ще почнеш лайв стрийминг шоу? Има ли някое българско такова вече? Можеш да си генерираш реферали към IB от него.

Коментар

• В случая бяха два елемента:
                1. buy the dip, и
                2. избор кои компании да взема при dip-а

По точка едно имаш два въпроса:
                • трябва ли да се купува и този dip, и
                • кога му е дъното?
                Ти пита и аз ти отговорих тогава в реално време.

Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
                На късмет ли уцели дъното на SAP или по друг начин и какъв?

Коментар

Днес беше уникално! Яки разпродажби на независимата нафта. Предполагам, че заради падежа на опциите. Напълних малко в SD.

TRQ имаше лешперски негативни новини и се срути, сложих един куп поръчки, но не можах да мушна нищо в торбата.

Коментар

• Днес беше уникално! Яки разпродажби на независимата нафта. Предполагам, че заради падежа на опциите. Напълних малко в SD.

TRQ имаше лешперски негативни новини и се срути, сложих един куп поръчки, но не можах да мушна нищо в торбата.

Коментар

• Тази вечер прибирам 750 гущера от три бичи спреда върху LPI 40/35. Вървяха по 2,52! Сега ноемврийският гол пут на 40 струва 5 цента! Луда работа.

Коментар

• Ахам. Така и не го разбрах докрай как точно работи, но е машина за пари с путовете. Близо 5%/мес без проблем излиза по твоите сметки. Изобщо инструментите покрай VIX са ми малко сложни. Играя с по макс 3 пута.

Коментар

Има една игра с късите vix фючърси. Продържавам да не я разбирам много, но вадя супер пари от путове.
                          SVXY ?

Нелоша е идеята за премийки от него. Записано е вече в уочлистата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнение

На Мишо отдавна съм му разгадал играта. Астрология ползва. Купува когато сме в ретрограден Меркуриий, а продава извън него и на високосна година.
                            Важното е санитарите да не го усетят.

По астрология ако играе ще е бая напредък в сравнение със сега.
                            Last edited by terziеv; 15.10.2021, 19:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                              .

Другото което ме впечатлява е че нямам нито 1 пут от доходните да съм текущо на червено, т.е. всички са с по ниски цени спрямо тия на които съм ги продал. 100% текуща успеваемост, нещо доста рядко срещано по пазарите, това яко ме кефи И се услажда...
                              Ахам. Невиждано направо. Насред инфлация цените се качват.

Но като падне газът, както предрича джуджето дългоноско, ще те видим какво ще правиш.

Като цяло продължаваш да хабиш ресурс. Сега е моментът, може с поколения да не излезе такъв шанс. Ще чакам да се похвалиш.

Има една игра с късите vix фючърси. Продържавам да не я разбирам много, но вадя супер пари от путове.
                              Last edited by terziеv; 15.10.2021, 19:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение

нямам нито време нито желание за ДЕМО игрички.

На късмет ли уцели дъното на SAP или по друг начин и какъв?
                                На Мишо отдавна съм му разгадал играта. Астрология ползва. Купува когато сме в ретрограден Меркуриий, а продава извън него и на високосна година.

Коментар

Working...
                                X