Първоначално изпратено от Dengi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеСъс или без желязото, VALE е подценено. Иначе съм съгласен, че суровините са готови за пързалка... за момент. Заложил съм бая путове на 13 и на 12. И после пак нагоре. Не ги разбирам отделно суровините къде какво търсене има, но в средносрочен план просто няма друг вариант.
Газпром няма нужда от коментар. Купен на 3-4 еврака няма продаване. Независимо дали ще върне обратно на 6 или ще качи до 10.
Мечел за жалост го изпуснах, както и останалите руски. POSCO даже не го бях чувал.
За Мечел колко е добър вход?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеКак сте колеги правите ли кинти
Според вас това ли беше прословутата корекция зa която се говори от 3 месеца, или пак ще ни залъже и тогава вече ще ни занули?Last edited by IvelinaJensen; 19.10.2021, 23:43.
- 1 like
Коментар
-
Със или без желязото, VALE е подценено. Иначе съм съгласен, че суровините са готови за пързалка... за момент. Заложил съм бая путове на 13 и на 12. И после пак нагоре. Не ги разбирам отделно суровините къде какво търсене има, но в средносрочен план просто няма друг вариант.
Газпром няма нужда от коментар. Купен на 3-4 еврака няма продаване. Независимо дали ще върне обратно на 6 или ще качи до 10.
Мечел за жалост го изпуснах, както и останалите руски. POSCO даже не го бях чувал.
За Мечел колко е добър вход?
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
А кои са с пожизнен хоризонт при теб?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеЗ... Ако нямаш суровини достатъчно, сега е моментът за нещо като VALE.
3/4 от бизнеса им е желязо, а покрай почти завършената инфраструктура и пукането на имотния балон в Китай ( досега отговорен за над 1/2 от глобалното потребление)....нали.
Виж ако отделят никела си и медта ( 20% общо) в друго дъщерно - и аз може там.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
NEXA, MT закрити
Коментар
-
Направо не е за вярване. Кой ги раздава тези пари не знам вече...
Връщам се от Кауф..анд, напазарувал яко - диетичен хляб, кашкавал от тия -плащаш един - вземаш два, яйца XL размер, минерална вода от тия 11-литровите туби. поглеждам в платформата и всичко е възстановила. Цялата сметка. Даже са останали за един PUT на Nasdaq и се чудя веднага ли да го купя или да чакам 15900?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеДнес пазара е прекалено оптимистичен и затова не очаквам ръст. Имам насъбрани тлъсти печалби при акции, които не са ми с пожизнен хоризонт. Точно днес на откриването големите батки прибират печалби от няколко от най-ръстовите позиции напоследък. Дали да не ги последвам се чудя, че оптимизма ми взе да идва малко множко като знам че Китай е с режим на тока
Коментар
-
Днес пазара е прекалено оптимистичен и затова не очаквам ръст. Имам насъбрани тлъсти печалби при акции, които не са ми с пожизнен хоризонт. Точно днес на откриването големите батки прибират печалби от няколко от най-ръстовите позиции напоследък. Дали да не ги последвам се чудя, че оптимизма ми взе да идва малко множко като знам че Китай е с режим на тока
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеНоемврийски PAAS 23 - нямам проблем да ме упражнят.
Мисля, че е добър момент за BOIL игра.
Коментар
Коментар