IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
    Ти кажи дали TDOC е за игра сега. Дай акъл, че не ми се гледа подробно.
    Пандемията отминава, няма наратив вече за тях. Телемедицината е хубаво нещо, определено, ама поне средносрочно - друго си е око да види ръка да пипне, класиката е най надеждна.
    Отдавна не бях ги поглеждал - графиката им е като на спукан балон. Трудно се надуват такива.
    Направи ми впечатление на 1 очо че се търгуват на p/s като на ЕВ компании дето растат със 100-300% годишно, мислиш ли че такъв растеж ще видиш тук...риторичен въпрос.

Коментар

• Ти кажи дали TDOC е за игра сега. Дай акъл, че не ми се гледа подробно.

Коментар

• Бит...нята вече се търгува здраво етф-а им.
        Гледам на платформата опциите ги пуснали. Ама през 5 цента стъпката.
        Как да е, пуснах и аз 2 пута - 1 за 19 ное и 1 за 17 дек, на 33 и 30. 2% и нещо и 3.4 дават премия. Да видим ще ме уважат ли днес.
        Макар че по ме сърби ръката да си купя путове.
        При всеки нов етф в началото има ъп от ентусиазма, ма после корекция.

PS Айде на 1то вече клъвнаха, 2.06% чиста премийка до 19 ное
        Last edited by pipbel; 20.10.2021, 23:05.

Коментар

• Майчицеее, това новините как вярно влияят на хората... Крамър спомена CTRA и цената на секундата излетя. Чак ми купиха безумния? ноемврийски кол на страйк 28,5.

Първоначално изпратено от jori Разгледай мнение

Шофьорите джиткат на борсата защото като работят 1 месец после може 2 месеца да трейдват докато ги загубят.
          Решението е просто да не им дават толкова много.
          Малко е абсурдно, затова може да се върнем и на хипотезата че е рисково.
          Нищо не им "дават". Те работят. За разлика от разни офисни мишоци. А и да получаваш много шума не е далавера. Щото накрая пак си без активи.
          Last edited by terziеv; 20.10.2021, 22:17.

Коментар

Няма кой, бе Жорка, просто НЯМА кой. Всички джиткат на борсата. Или както казва един форумен корифей:
            (c)
            Един от случаите, когато си прав без да искаш.
            Шофьорите джиткат на борсата защото като работят 1 месец после може 2 месеца да трейдват докато ги загубят.
            Решението е просто да не им дават толкова много.
            Малко е абсурдно, затова може да се върнем и на хипотезата че е рисково.

Коментар

• Първоначално изпратено от jori Разгледай мнение

Защо толкова много? Рискова ли е работата? Има ли загинали?
              Няма кой, бе Жорка, просто НЯМА кой. Всички джиткат на борсата. Или както казва един форумен корифей:

Интелектуалният труд не е работа. Някакви се лигавят и се опитват да избягат от мината и фабриката където истинските мъже въртят каменарския чук. IT лигльовци.
              (c)

Един от случаите, когато си прав без да искаш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Много работа имам.Камионите хвърчат по пътищата при тия високи цени на товарите.Шофьорите ми изкарват по 30 000 $ на месец в момента
                Защо толкова много? Рискова ли е работата? Има ли загинали?

Коментар

• Е кажи къде остана далавера в сектора?

Коментар

Ти докато ни обадиш и то отлетя. Аз лично го изпуснах. Оставам без каруци. Ще разчитам на лодките.
                    Много работа имам.Камионите хвърчат по пътищата при тия високи цени на товарите.Шофьорите ми изкарват по 30 000 $ на месец в момента

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение

не. Вчера трябваше да пазарувам, но се оказа, че тия глупаци от SAXO са изтрили картата ми от която захранвам. И понеже съм на почивка в чужбина и картата не е в мен и не можах да заредя и да купя промоцията. Одеве ги питах защо са я изтрили и така и не отговориха. Абе...не са те виновни, а пословичната ми каръщина. Чаках тоя ден от 2 месеца, защото чак сега можех да заема пари хем и съвпадна с промоция и накрая пак ме прецака каръка.

Според вас това ли беше прословутата корекция зa която се говори от 3 месеца, или пак ще ни залъже и тогава вече ще ни занули?
                      Не се знае.Ще видим какво ще стане с корабите които чакат да разтоварят на Лос Анжелис.Хиляди ,хиляди контейнери стоят в морето а калифорнийските гейове не могат да ги разтоварят.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Ами тия Marten са стара транспортна компания.Имат много терминали и камионите им вървят по пътищата което означава,че си бачкат добре.Ама то сега при тия космически цени на товарите всички правим яки пари.
                        Ти докато ни обадиш и то отлетя. Аз лично го изпуснах. Оставам без каруци. Ще разчитам на лодките.

Коментар

Дай акъл за каруците. Тези Marten знаеш ли ги?

Иначе пазара го разпрах с хастара.
                          Ами тия Marten са стара транспортна компания.Имат много терминали и камионите им вървят по пътищата което означава,че си бачкат добре.Ама то сега при тия космически цени на товарите всички правим яки пари.

Коментар

• Лапайте Петробраз, какво се въртите като мишка у трици.

Коментар

• Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение

Да, аз. Нямам позиция, но го следя го изкъсо и при следващия спад на петрола ще действам. На 1 им са отчетите. Не мисля че е слабо, от 70 цента стигнаха 5 долара.
                              Бяха 5 $ при доста по- ниска цена на нефта сега са под 4 .

Коментар

• Чудя се дали днес вече да не вляза съвсем надълбоко във vtrs. Имам няколко дълги януарски колеца в парите, но ми се струва, че рискът е минимален и затова заслужава да отделя повече ресурс.

===

добавка: то хубава чуденка, ама и лодките много примамливо слизат. GOGL на тази цена е бонбон. Взимам едни ноемврийски 7,5 колци за 2,44. За Viatris май ще чакаме някой друг ден.
                                Last edited by terziеv; 20.10.2021, 17:42.

Коментар

Working...
                                X