IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• удвоих касата си поzициа в BHP

Коментар

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
      За любителите на статистиката. В интерес на истината, случвало се е след първо вдигане на лихвите пазарът да падне с 29% - през 1987г.
      Тези статистики показват само едно нещо. Че след първото вдигане пазарите се представят по-зле отколкото преди вдигане на лихвите.

Аз лично все си мисля че нещата със спада не са се разминали. И поне аз при първи сигнали за къси отварям отново. Още повече че в петък е часът на вещиците А тогава нещата често стават криипи

Коментар

• Пазарът след първо вдигане

За любителите на статистиката. В интерес на истината, случвало се е след първо вдигане на лихвите пазарът да падне с 29% - през 1987г.
        Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
          Tуй са фондовете дето системно андъпърформват спайчо, нале...
          Ако не си от първите в тълпата - рядко свършва добре май.
          Те пък и евроиндексите едно бият небесата...
          Мисля, че принципно п/е на европейските индекси, дори на ДАКС, са по-ниски от САЩ, така че не съм сигурен, че това е толкова сигурен bet. Аз последно от европейските акции съм купил и VOW. Но това няма нищо общо с макро спекулациите.
          Last edited by Misho ILIEV; 16.12.2015, 00:03.

Коментар

• Февруарските фючърси на брент и WTI са с почти едни и същи цени точно в този момент

Коментар

• аве колеги това не му ли е време за купуване вече
              http://finviz.com/futures_charts.ashx?t=NG
              "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                Да бе да, то вечно бетер от Сахара ще бъде...
                Затуй и влизам без левъридж, като се пооформи дънце и такъв ще сложа.
                Само да не стане яко V в един момент...

Я ти кажи как преценяваш шансовете да отворят пазара за износ идната година ?
                Ами вечно Сахара не знам дали ще бъде, но до Коледа една четвърт от зимата ще е минала, запасите ще са много големи за сезона!
                Според мен при тези цени няма да отворят пазара.

Коментар

• Хе-хе - аз - доволен, че купил Walt Disney вчера.

Яхо-о-о-о.
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                    Пипбел, газта е на много ниска цена, но такава прогноза за времето в щатите не съм виждал, до сега студ не е имало тази зима и в Ню Йорк за Коледа дават 20 градуса!
                    Да бе да, то вечно бетер от Сахара ще бъде...
                    Затуй и влизам без левъридж, като се пооформи дънце и такъв ще сложа.
                    Само да не стане яко V в един момент...

Я ти кажи как преценяваш шансовете да отворят пазара за износ идната година ?

Коментар

• Пипбел, газта е на много ниска цена, но такава прогноза за времето в щатите не съм виждал, до сега студ не е имало тази зима и в Ню Йорк за Коледа дават 20 градуса!

Коментар

Tуй са фондовете дето системно андъпърформват спайчо, нале...
                        Ако не си от първите в тълпата - рядко свършва добре май.
                        Те пък и евроиндексите едно бият небесата...

Заявка на 7.15 UNG изпълнена. На 1.83 отговаря.
                        Бат Гойко - сефте и на твоя газ да направя, при рси под 14 не се сдържах.
                        Ко ще и на 1.5 да ходи - голям праз...ще пълним цистерни.

Коментар

• Разликата между февруарските фючърси на Брент и Американски петрол падна на 40 цента, обикновено беше около 8-10 долара

Коментар

• Какво правят всички сега

Attached Files
                            Last edited by Misho ILIEV; 15.12.2015, 18:29.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vomma Разгледай мнение
                              CNBC, препо4итам новините по канал 1
                              Ха-ха! Аз изобщо не се водя по техния акъл, но ги следя всеки ден. Финансовите пазари и финансовата (не)стабилност са ми нещо като хоби, даже страст.

Иначе съм муден и дългосрочен лонг-оунли инвеститор в акции.

Коментар

Трейдърски спекулации, пресни, пресни от Ню Йорк -

http://www.cnbc.com/2015/12/15/stock...ally-saut.html
                                CNBC, препо4итам новините по канал 1

Коментар

Working...
                                X