Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАбе, тяхната кожа розава, тия немски мишкуняци паднаха повече от азиатските пазари... е няма такава идиотия просто.
Утре ще им се караш, защо не теглят заеми, за да раздвижат икономиката, по същата логика!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЕ, не познавам добре китайския пазар - инвестирам там индиректно - през фонд.
Нещата са "тантем марка", вързани са. Ако там смяташ, че предстоят по-добри дни, както казваш, дори и да инвестираш в DAX в момента, пак ще направиш добри пари!
Хващай дъното!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеМи ОК!
Бъди сред купувачите. Имаш някакъв КЕШ предполагам, нареди се и бъди ИГРАЧ, а не "бабишкер"! Нека бунаците да продават!
Когато казваш нещо стой с парите си зад думите! Аз така правя, било когато казвам за евро, злато или днес тук!
Отдолу това момче, Мишо, твърди, че било оферта да се "подкосява" злато. Надявам се, че не е поредния дървен философ във форума, а реално си стои с парите зад прогнозите и то с обем отговарящ му на порфейла, а не някой да каже, че си подкрепя думите, но го прави с 0,001% примерно!
Борсата е за "Игра"! ИГРАЙТЕ!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНали съм пускал петгодишна графика на? Да слезе "повечко" под 3000, при положение, че индексът се влачеше на същите нива като сакат костенур години при РАСТЯЩА икономика е налудничаво. Не е невъзможно, но ще бъде просто безумно мишкуняшко изпълнение на незрял пазар.
Впрочем и днес - същото - разни бабишкери подплашено разпродават всичко, дето им остана след лятото - а купувачите вероятно си подбират най-читавото, оставяйки им боклуците. Всъщност правителството обърка конците като подкокороса разни пенсионери да инвестират на фондовата борса - борсите не са за хора, дето бъкел не разбират от.
Бъди сред купувачите. Имаш някакъв КЕШ предполагам, нареди се и бъди ИГРАЧ, а не "бабишкер"! Нека бунаците да продават!
Когато казваш нещо стой с парите си зад думите! Аз така правя, било когато казвам за евро, злато или днес тук!
Отдолу това момче, Мишо, твърди, че било оферта да се "подкосява" злато. Надявам се, че не е поредния дървен философ във форума, а реално си стои с парите зад прогнозите и то с обем отговарящ му на порфейла, а не някой да каже, че си подкрепя думите, но го прави с 0,001% примерно!
Борсата е за "Игра"! ИГРАЙТЕ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка Разгледай мнениеНа 08.01.2016 вдигат забраната за продаване от 08.07.2015, освен ако не решат да я удължат... Някой да препоръча къс ETF за китайците? Не е препоръка...иначе ей ти китаец FXI мятай го
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка Разгледай мнениеНа 08.01.2016 вдигат забраната за продаване от 08.07.2015, освен ако не решат да я удължат... Някой да препоръча къс ETF за китайците? Не е препоръка...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеЩе слезне и повечко!
Впрочем и днес - същото - разни бабишкери подплашено разпродават всичко, дето им остана след лятото - а купувачите вероятно си подбират най-читавото, оставяйки им боклуците. Всъщност правителството обърка конците като подкокороса разни пенсионери да инвестират на фондовата борса - борсите не са за хора, дето бъкел не разбират от.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеДоста по-сигурно е да шортвате златотоШортването на S&P500 за 2016 е доста несигурна работа.
Аз нямам нищо против да ти е "сигурно"!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеЕдна жена "тамън" чакала да получи оргазъм, ама така и не го получила!
Понякога манивелата е къса, а въртяча слаб!Шортването на S&P500 за 2016 е доста несигурна работа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеЕдна жена "тамън" чакала да получи оргазъм, ама така и не го получила!
Понякога манивелата е къса, а въртяча слаб!
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениеда да то е такава логиката, но липсва едно ново връхче там като го направи него на SPX 2150 - 2200 товава вече може long term 2018-2020г. long puts за 1500 ....
Понякога манивелата е къса, а въртяча слаб!
Коментар
Коментар