Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеA за ЕМ как ви се струва тайминга ?
Естествено ще им сложа и EEV хедж.
Поляците и виетконгците ме изкушават, индийците също си продадох и гледам да възстановя щом (дано) падне повечко под 40$ scif-a...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vomma Разгледай мнениее ма не е само там.
малките и те по4ват, профит маржините са на пик ( което покаzва 4е сме в касен кредитен цикал преди да трагне надоле). многото сливаниа састо покаzват липсата на органи4ен растеж. кредтниа паzар остава наи важен и да игнорираме такива покаzатели е греска.
колкото до европа, там е обратното, имам место zа растеж таи като идвам осте е ниско ниво. там сам готов zа далги в CCC/B/BB
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеКолко е делът на петролните компании и ресурсите в HY - 10-15% за различните фондове. Дори при 50% фалити и 20% събиране на пари след фалита - което е доста песимистично това води до 600 базисни пункта обезценка.
Което ако не се лъжа е горе долу там където се намира в момента
малките и те по4ват, профит маржините са на пик ( което покаzва 4е сме в касен кредитен цикал преди да трагне надоле). многото сливаниа састо покаzват липсата на органи4ен растеж. кредтниа паzар остава наи важен и да игнорираме такива покаzатели е греска.
колкото до европа, там е обратното, имам место zа растеж таи като идвам осте е ниско ниво. там сам готов zа далги в CCC/B/BB
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеимайте предвид, че драги ще говори в 13 часа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеимайте предвид, че драги ще говори в 13 часа
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениесейфти фърст, аз бях много сериозно нетно къс, сега съм по-балансиран. Имам чувството, че много маймуни са скъсили вече, а рядко е добра идея човек да стои тежко на клон, на който има много маймуни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vomma Разгледай мнениетова е така, ама Кредит нема каде да ходи. просто цикала на фалите сте доиде на местото си. петак гледам 4е Foresight Energy са им дали default notice (kazam му обефаме и както там се каzва да ги пусне кас)
Което ако не се лъжа е горе долу там където се намира в момента
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениесейфти фърст, аз бях много сериозно нетно къс, сега съм по-балансиран. Имам чувството, че много маймуни са скъсили вече, а рядко е добра идея човек да стои тежко на клон, на който има много маймуни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vomma Разгледай мнениеаа Russel-a има каде да ходи, Commodity FX сам оут, HY is just starting...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеБързай бавно! Нли си я чувал поговорката!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vomma Разгледай мнениеКъсото е факт. много си бавен бате
Коментар
Коментар