IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
    Ще кажа, че си голям късметлия ако СиП отиде под 1950...

Което според мене има не повече от 20% вероятност да се случи.
    То под 1810 се очертава да отиде( с голяма вероятност, тая година), а не под 1950

нещо като 1725 (+/- 50)
    "the trend is your friend until the end..."

Коментар

• А най интересното от всичко

А най интересното от всичко особенно при хора като Мишо е знаете ли какво?

Казват ние сме фундаметалисти...Добре - ок такива сте.

Компаниите са подценени имали дивденити ...путки майни няма значение...ниски П/Е та...щуротии както и да е - ОК Да кажем така е.

Бъфет, Мъфет...еди кой си викал никой не може да бие пазара...и никой не може да го таймва...така купувй и дръж до дупка до като се набуташ...- айде..умни са ти не знаеш какво да правиш..слушаш ги добре - ОК. Да кажем така е.

И в същия момент казваш - пазара ще се вдигне щото видите ли ФЕД нямало да вдигнат лихвите?

Чакайте малко...какво ви пука на вас за лихвите ако по горните твърдения в които вярвате са истина? Значи кое ви трябва на вас за да сте прави? Това че сте взели правилно фундаментално решение...или че ФЕД няма да видга лихвите?
      В момента в който вие мислите за ФЕД и лихвите вие на практика се надявате манипулацията...обаче НАГОРЕ да продължи. Което няма никаква връзка с фундамента...а още по малко да отричате или да се заблуждавате че пазара е свбодоен и равен за всички и той определя цените на база на емоция и фундамент.

Само факта че осъзнавате че намесата на ФЕД може да свали пазара - означава само едно - вие се надявате пазара да продължи да бъде манипулирн само че на горе. А не че сте фундаменталисти. Щото фундаменталния човек е намерил подценена компания. А тук говорим за още фрее моней които могат да бутнат пазара още нагоре т,е да направят балона пълен.

И пък като черешка на торатата....били дългосрочни))) Значи дългосрочна манипулация без изглед балона да гръмне.

Ехххх....

Коментар

• Днес медиите са щасливи

Днес медиите са щасливи имат някакво измислено обяснение за пазара...вчера мълчаха кат пукали и не могат да обяснят това нагоре и не смееха да даже да кажат за производствения индекс на Ню Йорк и за Китай.

Днес обаче са на върха на айсберга...имат "обяснение" ))

Цирк. Пълен.

Коментар

• Само да ви открехна

Само да ви открехна че тея данни дето ги публикува бюрото по стакмистика в Щатите...са пълен цирк.

Почти не знам някой да мисли различно а за доказателства мога да напиша ферман.

Само алармата че целия ретайл сектор е на дъното на тоалетната а ония отчитат ръст на потреблението трябва да ви накара поне малко да помислите..ама като така е възпитан човек да вярва като будала...така е...

Значи хора дето бачкат в банките на виски нива и истински трейдъри се бъзикат постоянно с това..а вие нямате представа за реалността.

Живееш Мишо във виртуална реалност - която ти наричаш икономика.
          Last edited by Iv_max; 18.05.2016, 00:49.

Коментар

• ))

Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение

)) Ти съвсем си загубил връзка с реалността човек..казвам ти.

Тотално си се объркал.

Колко ще те бъзикам...просто не е истина)))

какво ли четеш...или какво пушиш)) или пиеш незнам ама е яко дето викаше някой тук.
            Last edited by Iv_max; 18.05.2016, 00:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
              Аз и за себе си съм забавен)) После пак ще кажеш имам късмет.

Коментар

• Глупости

Гледаш предимно обеми на търговия и от там правиш заключения накъде ще тръгне пазара - това си е тихнически анализ...
                Глупости, много знаеш какво гледам и как преценявам.

На късмет го карам. Определено.

Коментар

• Аз и за себе си съм забавен))

И аз същото казвам, успокоявай се, че с технически анализ ще предвидиш къде ще е пазарът след шест месеца.

И ти на мене си ми много забавен
                  Аз и за себе си съм забавен)) После пак ще кажеш имам късмет.

Коментар

Хайде пък сега техически анализ...аз пък имам общо с техническия анализ колкото магаре с космоса.

не ми трябват шест месеца...трябва ми моя си таргет.

Аз не търгувам на месеци или години.
                    Гледаш предимно обеми на търговия и от там правиш заключения накъде ще тръгне пазара - това си е тихнически анализ...

Коментар

От къде ги намираш тея дето не съм ги чувал))

Скенер на пазара ли си пускаш...като позициите ти отиват на загуба и нямаш какво да правииш?))
                      Гледам кой най-много скача за деня и също е шит. Но в случая не бях прав.

TISA според мене утре трябва пак да се шорти.

Коментар

• Хайде пък сега техически анализ

И аз същото казвам, успокоявай се, че с технически анализ ще предвидиш къде ще е пазарът след шест месеца.

Хайде пък сега техически анализ...аз пък имам общо с техническия анализ колкото магаре с космоса.

не ми трябват шест месеца...трябва ми моя си таргет.

Аз не търгувам на месеци или години.

Коментар

• като върви в твоята посока е фундамент

Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
                          За петрола пак ти казвам че си в грешна посока.
                          При петрола има фундамент.
                          Там нещата се случват много логично.
                          Възможно е да има спадове но не и да отиде обратно до 30.
                          Аз лично бих изкупил всеки спад под 45 а под 40 в по големи количества. Но едва ли ще има такива.
                          Иначе на тези нива е близко до върха си за момента.
                          Над 50 вече става рисковано да се купува.
                          Не всичко е измама и манипулация.
                          Макар че при Петрола манипулациата беше от 40 до 30 спекулативно шортене.
                          Сега вече цените са напълно реални.
                          като върви в твоята посока е фундамент, а като върви в другата - манипулация))

А що пък и двете да не са едно и също?

Хубо...аз не съм в тая игра така че ми дреме...

Но помнете - Какво каза Мишо за СП и какво казваш ти за петрола...

Пак ще говорим. Филма е същия.

Коментар

))

Самоуспокоявай се че разбираш какво се случва. Това определено ще ти помогне да бъдеш изненадан повече.

Коментар

Мишо...днес пак CMG нагоре)))

Само гледай един ден..като почне да пада...когато и пазара пада...ще бъде кърваво
                              Нали предвиждаш пазара да пада, ли пада... Значи CMG само ще се качва

Коментар

• ))

Да, именно. Пазарът тръгна да пада малко след като тиражираха изказването на Локхарт и БлакРок също излязоха със съобщение, че пазарът подцетява вероятността от вдигане на лихвите.

Не е случайно, че AIG, JPM и BAC са в зелено днес.
                                ))

Самоуспокоявай се че разбираш какво се случва. Това определено ще ти помогне да бъдеш изненадан повече.

Коментар

Working...
                                X