Първоначално изпратено от Haho333
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениеПотенциален Brexit е позитивен за немските банки, които ще намажат наѝ много. Това е и възможен хедж
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis21 Разгледай мнениеDB offering its Belgian clients a 5% gross return for new €10,000 - €50,000 deposits if this money is locked up for the next three months.
The offer is only valid for the next 40 days, until June 24.
Случайно или не, но 23 Юни е датата за Брексит Референдум.
Я да видим, че сум любопитен.
Коментар
-
DB offering its Belgian clients a 5% gross return for new €10,000 - €50,000 deposits if this money is locked up for the next three months.
The offer is only valid for the next 40 days, until June 24.
Случайно или не, но 23 Юни е датата за Брексит Референдум.
Я да видим, че сум любопитен.„Нямам да предложа нищо друго освен кръв, тежък труд, сълзи и пот”
Коментар
-
....
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеДали няма грешка?
Те само 20-те най-търгувани от петък са с обем над 400 млн акции
http://www.nasdaq.com/markets/most-active.aspx
QQQ
http://finance.yahoo.com/q;_ylc=X1MD...nce_vert&s=QQQ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеДали няма грешка?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеОборота на насдак 2008 и 2016
2008 - 2,5 Милиярда на ден
2016 - 400 милиона
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеМоже би затова ...поради различния опит който човек има в други области всеки вижда света различно.
Ти имаш някаква уникална по детски наивна вяра в официалните медии, в официалните изявления и т.н
Никога не си бачкал на ръба на закона за да разбереш как се правят истински пари. И мислиш че някой мисли за друго освен за пари не само в ЕЦБ а навсякъде.
Аз обаче съм бил в бая бири. И нещата които съм виждал, чувал, отчасти съм бил в тях и т.н явно са ме променили надявам се за добро.
Корупция, далавери, схеми - абсолютно навсякъде. И ти го казвам от опит.
Никой не е в състояние да ме убеди че чиновник на какъвто и да е пост като стои на милиярди долари няма да се наведе и да вземе от тях. А информацията е милиярди.
Ако цял живот си бачкал за някой друг и си нямъл допир до големите игри, само тогава можеш да мислиш така а това е толкова контрапродуктивно особенно на огромната лъжа в която живееш наречена финансов свят че ти дава коренно различна представа за света. Всички се борят за пари. няма никой който да се грижи за теб освен ти самия и най много родителите ти - да са живи и здрави.
Живота е джунгла. А бизнеса....война.
Как се различват хората по начин на мислене. Аз не мога да си представя да мисля като теб. Ти сигурно обратното за мен. И когато аз правя нещо на теб ти се струва опасно...а като ти правиш нещо на мен ми се струва глупаво ( понякога ) .
И в крайна сметка две неща са важни. Здравето и успеха. И въпреки че успеха за всеки е различно нещо така както и мечтите никой не може да отрече, че повечето винаги е повече.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеМоже би затова ...поради различния опит който човек има в други области всеки вижда света различно.
Ти имаш някаква уникална по детски наивна вяра в официалните медии, в официалните изявления и т.н
Никога не си бачкал на ръба на закона за да разбереш как се правят истински пари. И мислиш че някой мисли за друго освен за пари не само в ЕЦБ а навсякъде.
Аз обаче съм бил в бая бири. И нещата които съм виждал, чувал, отчасти съм бил в тях и т.н явно са ме променили надявам се за добро.
Никой не е в състояние да ме убеди че чиновник на какъвто и да е пост като стои на милиярди долари няма да се наведе и да вземе от тях. А информацията е милиярди.
Ако цял живот си бачкал за някой друг и си нямъл допир до големите игри, само тогава можеш да мислиш така а това е толкова контрапродуктивно особенно на огромната лъжа в която живееш наречена финансов свят че ти дава коренно различна представа за света. Всички се борят за пари. няма никой който да се грижи за теб освен ти самия и най много родителите ти - да са живи и здрави.
Как се различват хората по начин на мислене. Аз не мога да си представя да мисля като теб. Ти сигурно обратното за мен. И когато аз правя нещо на теб ти се струва опасно...а като ти правиш нещо на мен ми се струва глупаво ( понякога ) .
И в крайна сметка две неща са важни. Здравето и успеха. И въпреки че успеха за всеки е различно нещо така както и мечтите никой не може да отрече, че повечето винаги е повече.
Коментар
-
Може би затова ...
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеАз имам предвид предимно системния риск. Въпреки, че част от информацията може да се използва и за анализ дали има манипулиране на пазара.
Може би затова ...поради различния опит който човек има в други области всеки вижда света различно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеНадявай се.
Измами, манипулации на всичко, медийни манипулации, търговия с вътрешна информация, поръчкови анализи...всеки ден излиза нова и нова информация и хващат не повече от 1% от всичко и ти си тръгнал да вярваш че някой ще ти каже, още повече ако отркрие нещо в Дойтче или Голдман или другите "големи". Ако нещо има и някой каже - банката е фалирала за 30 минути. А като фалира и ти каже вече няма значение.
Оня ден хванаха уж как хора от ЕЦБ са имали срещи с хедж фондове и банки преди ЕЦБ да реши за лихвите. И резултата ? - ЕЦБ се "заклеха" че нищо не са казали и "обещаха" повече да не го правят - "така официално".
Коментар
-
-
Надявай се
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеНе знам дали ще ни спасят, но имат все повече информация за това какво се случва на пазара. И общо взето имат идея какво да гледат и как да го анализират. От 2008 насам доста са напред.
Измами, манипулации на всичко, медийни манипулации, търговия с вътрешна информация, поръчкови анализи...всеки ден излиза нова и нова информация и хващат не повече от 1% от всичко и ти си тръгнал да вярваш че някой ще ти каже, още повече ако отркрие нещо в Дойтче или Голдман или другите "големи". Ако нещо има и някой каже - банката е фалирала за 30 минути. А като фалира и ти каже вече няма значение.
Оня ден хванаха уж как хора от ЕЦБ са имали срещи с хедж фондове и банки преди ЕЦБ да реши за лихвите. И резултата ? - ЕЦБ се "заклеха" че нищо не са казали и "обещаха" повече да не го правят - "така официално".
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеОооо да "Регулаторите". Сега вече съм спокоен.
Щом "регулаторите" бдят над нас няма никакъв проблем.
Те така бдят ...от 50 години...и все няма проблем.
Мисля че повече бих вярвал на Банка Алонсо.
Що си толкова наивен Мишо...незнам. От образованието ли..от липсата на опит ли.?
Като чуя някой да се надява на регулаторите да му спасят задника и ме напушва на смях.
Коментар
-
ето
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеДа, супер си! А има ли я и тази:
https://www.amazon.com/Central-Count...83VQT08FYGRGYQ
Коментар
Коментар