Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
От къде са я превели не знем
От къде са я превели не знем но в тази статия
http://www.investor.bg/sasht/337/a/a...erveno-226167/
Няма нито едно вярно нещо.
Не че са виновни...все нещо трябва да се каже но все пак съм уморен от пълните глупости които чета
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеинтересно как акциите и облигациите тръгнаха надолу в синхрон
Коментар
-
Кажи нещо за тази статия в зеро
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеПрез март-април 1999г. от евроскептик станах абсолютно убеден федералист. Сега съм по-малко убеден. Но е съвсем ясно, че ЕС или ще се ферализира или ще западне.
Коментар
-
Колко си забавен ако знаеш
Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнениеСигурно имаш предвид GBP/USD. Ама aко падне много, да не кажеш, че си имал предвид EUR/GBP.
Коментар
-
Що се промени
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеПрез март-април 1999г. от евроскептик станах абсолютно убеден федералист. Сега съм по-малко убеден. Но е съвсем ясно, че ЕС или ще се ферализира или ще западне.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеБих се обзаложил че до нова година паунда ще се търгува над 1.34
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеВъпроса не е какво ще стане - никога в живота на човек не е това въпроса.
Въпроса е какво искаш ти да стане и какво мислиш.
Коментар
-
нямаш грижи
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение100 GBP?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеБих се обзаложил че до нова година паунда ще се търгува над 1.34
Коментар
-
Въпроса не е какво ще стане
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеЕ, аз самият казвам, че не е ясно дали може да стане.
Основният проблем е че говорим различни езици. Ако всички говореха един език щеше да е напълно възможно въпреки всички други различия.
Въпроса е какво искаш ти да стане и какво мислиш.
Коментар
-
Бих се обзаложил че до нова година паунда ще се търгува над 1.34
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеСорос май пак ще се окаже прав като гледам не сме далече от 1.15
http://www.reuters.com/article/us-br...-idUSKCN0Z62FR
Коментар
-
И двете са вярни
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеЕС е такова животно, че едни го хулят като подлага на глобания едър бизнес и олицетворение на глобализацията, а други като свърталище на социалисти и едва ли не на комунисти
дали някога ще го проумееш че едрия бизнес е по близо до социализма от всеки друг.
Коментар
Коментар