Първоначално изпратено от hemilio
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеDCTH
Някой има ли мнение за тях че имам от тях и се чудя да ли да ги затварям днес ?
Зависи от кога ги имаш.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
Затворих ги на по-малко от 20%, но съм сигурен, че скоро ще има добър вход за по-голям таргет от 20%.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеМъск стана съветник на Тръмп,да не ви убягнаха 20% ъп при Тесла?
Аз намазах филията.От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеКитай разбира се, но основно- слабото глобално търсене при все по-нарастващ дълг, предстоящите опити за нормализиране на монетарната политика и влиянието им върху мултипълите. Иначе естествено, че таймингът е важен, при мен размерът на залога варира доста динамично според текущото настроение на пазара, при всеки импулс за ръст намалявам експозициите, а при забавяне постепенно ги увеличавам, в момента например бетата ми грубо е около -0,6. Основното, което може да обърне мнението ми е ръст в потреблението, който не е инспириран от държавни разходи, а от по-агресивно повишаване на доходи, а това на този етап ми изглежда абсурдно.
Всъщност за мен няма значение откъде ще дойде натиска а кога ? Моето мнение, че тази година няма да има мечи пазар никъде на запад ... Няма причина за такава. Основното да липсва такава е , че пазарите се топлят на огъня на надеждите - онзи съшия, който докара Борис Джонсън и Тръпм на власт. В момента който изгасне този огън ще настане мрак и мечките ще излязат на лов. Но до тогава всичко ще е на стенд-бай и дори може да видим известен оптимизъм до края на годината.
Така , че засега не бих затворил пари в къси позиции. Но мисля благоразумно да намаля малка част от портфейла (западните банки) и просто да ги похарча това лято ....
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Китай разбира се, но основно- слабото глобално търсене при все по-нарастващ дълг, предстоящите опити за нормализиране на монетарната политика и влиянието им върху мултипълите. Иначе естествено, че таймингът е важен, при мен размерът на залога варира доста динамично според текущото настроение на пазара, при всеки импулс за ръст намалявам експозициите, а при забавяне постепенно ги увеличавам, в момента например бетата ми грубо е около -0,6. Основното, което може да обърне мнението ми е ръст в потреблението, който не е инспириран от държавни разходи, а от по-агресивно повишаване на доходи, а това на този етап ми изглежда абсурдно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
Резултатът е -8%Мнението ми остава непроменено, стратегията също.
- Китай ще се забави
-- Тръмп ще оцапа пейзажа
- друго...
И най-важното е тайминга . Щото всеки може да каже, че срив ще има - и той все някога ще се случи.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеThe "Most Bearish Hedge Fund" Capitulates: "We Are Beginning To Close Parts Of Our Short Book"
http://www.zerohedge.com/news/2017-0...our-short-book
Интересно ми е мнението на тези които бяха мечки на NYSE през миналата година. Промениха ли си мнението, стратегията ... дори не питам за печалби/загуби .... Нека да споделят - ще бъде полезно за всички .Мнението ми остава непроменено, стратегията също.
- 1 like
Коментар
-
The "Most Bearish Hedge Fund" Capitulates: "We Are Beginning To Close Parts Of Our Short Book"
http://www.zerohedge.com/news/2017-0...our-short-book
Интересно ми е мнението на тези които бяха мечки на NYSE през миналата година. Промениха ли си мнението, стратегията ... дори не питам за печалби/загуби .... Нека да споделят - ще бъде полезно за всички .За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениеЗдравей Мишо,
мислиш ли че industrial sector и financial ще ре вазвиват добре в следващата година според теб.
https://www.ft.com/content/c7a5fde4-...b-e7eb37a6aa8e
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение
Не ти говоря за сделките от деня. Те вече са затворени
Става дума за една , която е вече на няколко дни.
Ако искаш да си довършим мисълта от тогава. Аз поне смятам за съвсем логично средното P/E в момента да е под средното за дълъг период от време.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнениеАз по същата причина съм мечи за технологиите. Очаквам да посрещнат все по-високи регулации, а с това да се повишават и разходите им.От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
Мдаа. НАСДАК е на нов рекорд...
Ама защо така дей-трейдвате, бе хора! Това си е чиста рулетка.
Става дума за една , която е вече на няколко дни.
Ако искаш да си довършим мисълта от тогава. Аз поне смятам за съвсем логично средното P/E в момента да е под средното за дълъг период от време. А смятам така, понеже индекса е млад, поначало съдържа фирми, които в началото са били повече обещание отколкото реалност.В момента го усещам вече в зряла възраст, изпълняващ обещанията си. Съгласен ли си, че е логично да спада П/Е-то по тази причина. Имам в предвид спадане от високо към нормално.
Повече ме притеснява, че маржа при който работят е над исторически средните стойности за зрял бизнес.
Ти спомена, че си бичи за банките поради очакванията ти да падат регулации. Аз по същата причина съм мечи за технологиите. Очаквам да посрещнат все по-високи регулации, а с това да се повишават и разходите им.
Коментар
Коментар