IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• То всяко спасяване ще я срине, освен самоспасяване Бюрократ да си на пазара в наши дни...

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
      Що ми се струва, че гадовете няма да се откажат докато отново не тестват 10 ...
      Exane BNP Paribas hat die Einstufung für Deutsche Bank auf "Underperform" mit einem Kursziel von 10 Euro belassen.

Коментар

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
        Ха-ха, не разчитайте да съм. Всеки сам за себе си

Пък и не ми се лежи в затвора
        Ако променят правилата за спасяване на банки заради ДБ това ще срине ДБ, няма да я изстреля

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
          Ти нали си бюрократ, да не си и инсайдър?
          Ха-ха, не разчитайте да съм. Всеки сам за себе си

Пък и не ми се лежи в затвора

Коментар

• Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
            Е то ако стигне до 7, най-вероятно ще го видим и на 0. В низходящ канал е. Кеширай половината ако слезе за 8,4/8,5.
            Аз го играя със сертификати - вече кеширах една част така че съм си взел моето от спада, и от това което съм оставил ако тръгне в обратната посока загубата ми е ограничена, а ако от тук стигне до 7 печалбата ми е ще 90% на остатъка.

Най-грубо на банката и трубват според мен поне 5 милиарда увеличение на капитала. И това е оптимистична прогноза Това при 15 милиарда капитализация води до 30% спад от тук нататък. От 11 евро 30% ето я на 7,7 И пак казвам това според мен е оптимистичен сценарии. Може да и трябват и 10 милиарда и тогава цената удря 3 евро. Което пък за моите сертификати води до 280% печалба.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
              това е за шорт, всъщност още имам шорт върху тях. И не мисля да го закривам до като не падне под 7
              Е то ако стигне до 7, най-вероятно ще го видим и на 0. В низходящ канал е. Кеширай половината ако слезе за 8,4/8,5.

Коментар

Long DB @ 10.85
                Що ми се струва, че гадовете няма да се откажат докато отново не тестват 10 ...
                За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Long DB @ 10.85
                  това е за шорт, всъщност още имам шорт върху тях. И не мисля да го закривам до като не падне под 7

Коментар

Long DB @ 10.85
                    Ти нали си бюрократ, да не си и инсайдър?

Коментар

• Long DB @ 10.85

Коментар

• Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
                        Аз пуснах един къс викс до утре, 8 сутринта в щатско. В последно време това е много смешна игричка, но доста елементарна и доходоносна. Ще повтарям докато се развали.
                        Продадох половината. 2,4% отскок от снощи не е зле. Политическите глупости не струват и 5 стинки на пазара. Е, не продадох в 8, а в 8:59, ама карай, пак добре. Ако бях изчакал до 9 с тъпата им анкета дето и те не знаят кво мери, щеше да има още 1% бонус. Кофтито е, че икономическия/борсов контекст е неблагоприятен и трябва да се внимава. Не става да се набутат повече пари. Само за удоволствие става това упражнение в момента, иначе акаунта заминава.

Коментар

• NQ100 зачервява гребена...

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
                            Разочарован съм от дебатите.

Нямаше никакво шоу.

Изненадан съм от Клинтън и леко разочарован от Тръмп най вече щото поваряше това което повтаря непрекъснато.

Според мен най голямата изненада е че Клинтън не се издъни кардинално. Не сяматам в ниаккъв случай че е победила обаче.

Много е интересно какво мисли средния американец. Тръмп може да спечели само ако говори езика на средния американец. Ако бях аз там щях да кажа по силни и верни неща. Трябва да му туитна кво да каже...)))
                            И аз. Не прегледах всичко, ала нищо особено не ме впечатли.
                            Бабишкерата изглеждаше хладнокръвна, а Тръмпета ме разочарова - хванаха го в капан и често изпадаше в обяснителен режим.
                            Пък и не знам какъв тъпан трябва да си да си въобразиш че можеш да минеш за голяма работа без да си разкриваш данъците и дори да се самоласкаеш че си смарт понеже си намерил начин години наред никакви данъци да не плащаш.

Струва ми се че довечера соларите ще се представят по добре от въглищарите...

Коментар

• Евро паунда е рай

Евро паунда е рай за техническата и алгоритмична търговия в моемнта

Коментар

• Разочарован съм

Разочарован съм от дебатите.

Нямаше никакво шоу.

Изненадан съм от Клинтън и леко разочарован от Тръмп най вече щото поваряше това което повтаря непрекъснато.

Според мен най голямата изненада е че Клинтън не се издъни кардинално. Не сяматам в ниаккъв случай че е победила обаче.

Много е интересно какво мисли средния американец. Тръмп може да спечели само ако говори езика на средния американец. Ако бях аз там щях да кажа по силни и верни неща. Трябва да му туитна кво да каже...)))

Коментар

Working...
                                X