IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
    Опитват се да ни кажат колегите че трябва да се играе силна йена...колко ли се връзват?:

Днеска си мислех...като някой употребява израза ..."избиха стоповете" - някой замисля ли се кой е тоя който избива стоповете?

Щото сметни колко трябва да си наясно че част от играта да е да прееебеш ретайл калпаците. И колко смел...трябва да си
    http://www.zerohedge.com/news/2016-0...ting-come-true

Коментар

Продаваш..продаваш продаваш....после затваряш всичко да си вземеш кинтите, балъците вземат ръста за бичи...и тъкмо купят и пак почва да се продава...след малко всички дълги се усещат и почват и те да затварят вече на загуба...и тъкмо затворят и наште пак почват да прибират печалбата и вдигат всичко))
      Голямо продаване днес, голямо нещо, ама обем май нямаше. Дойче баМката е на съпорт, индекси, йена, паунд също. Все още всичко държи фронта. Утре може да е друго Аз пуснах един къс викс до утре, 8 сутринта в щатско. В последно време това е много смешна игричка, но доста елементарна и доходоносна. Ще повтарям докато се развали.

Коментар

• Медиите го преекспонират Тръмп, а той им поддържа акциите. Вин-вин

Коментар

• Продаваш..

Продаваш..продаваш продаваш....после затваряш всичко да си вземеш кинтите, балъците вземат ръста за бичи...и тъкмо купят и пак почва да се продава...след малко всички дълги се усещат и почват и те да затварят вече на загуба...и тъкмо затворят и наште пак почват да прибират печалбата и вдигат всичко))

Коментар

• А една прекрасна игра сега е

А една прекрасна игра сега е да си къс на фютчерсите на германските 10 годишни бондове. Даже препоръчвам тези за март 2017 година....по са яки))

Коментар

• Опитват се да ни кажат колегите

Опитват се да ни кажат колегите че трябва да се играе силна йена...колко ли се връзват?:

Днеска си мислех...като някой употребява израза ..."избиха стоповете" - някой замисля ли се кой е тоя който избива стоповете?

Щото сметни колко трябва да си наясно че част от играта да е да прееебеш ретайл калпаците. И колко смел...трябва да си

Коментар

• Падне ли Дойтче под 10 $

Падне ли Дойтче под 10 ще настане кървава баня.

Предполагам.

Ако падне още ще рискувам да купя още 1000 - 2000 бройки.))

Ако фалира - ще ми излязат късите с пълна сила в личния акаунт и тези пари няма да ги усетя...ако пък не фалира ще реализирам минимум 100 %. А късите са си ок.))

Не вярвам да фалира както и не вярвам на Меркел.

даже днес купих малко и WFC - мисля че се преиграва със скандала

Това е най хубавата банка сред всички измамници. Освен това ми харесва калифорния с пъти повече от Ню Йорк))) така че си заслужава да похарчи малко пари човек. ))

Нали това правило трябва да се спазва - купувай като всички продават което не се отнася за останалите боклуци.

Днес много интересен ден))Тесла обаче е нагоре...ебахти измамниците ))

Никой не ще да се заиграва срещу голдман.

Най големите шийтове и най шортените падат най малко....)) Ужас е пазара...смях...

Коментар

• Утре сутринта

Утре сутринта в 4 часа да не забравите да си навиете часовниците да станете?))

Ако пропуснете първия дебат ще пропуснете много - щото този цирк едва ли ще го видите на живо друг път )))

Това е задължително да се гледа на живо според мен))

Аз съм си приготвил пуканки...биричка...)))))) И ще го гледам с още 3 ма приятели с конферентна връзка )))

за 3 часа шоу без пари...

Личното впечетление е по важно от това какво ще кажат в СНБС

Освен че ще е веднъж в живота

Коментар

• Малко преди фалит

Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
                    В този смисъл както го казваш си прав. Няма смъсъл да гледам отчети и баланси. Пък и какво да му гледам на р/е 40 и дълг/собствен капитал 50 Единственото което може да ми помогне в тази ситуация е да ходя да се запозная с Курода за да мога да му звъня да ми казва докога смята да я кара с фокусите. Той обаче надали ще иска да се запознава с мен а още по-малко пък да ме запознава с намеренията си. Та реално аз освен ПАС, другои няма какво да кажа в случая.
                    От друга страна, то аз и при р/е 3 и малка задлъжнялост пак хал хабер си нямам от компаниите и пак не познавам Курода, ама все пак друго си е за мен да пзарувам на такива коефициенти
                    Малко преди фалит, понякога някой коефициенти са страхотни ))

Нали знаеш?))

Както и да е...

Правилно че си пас...

Коментар

Тоя Каро е бил прав.

Акциите биха били компания само и единственно ако пазара е свободен.
                      Това би било вярно и всичко което пише в учебниците както и това което говори Равния че краткосрочното движение на акциите отразява емоцията у инвеститорите ако в средносрочен план акциите се движат спрямо реалните им резултати т.е ако действа принципа на пазарната икономика търсенето да определя предлагането.

А това би било възможно да е вярно преди много много години когато парите са били други, начините на търговия са били други и спекулациите не са били в такъв мащаб.

Но света е различен и ще става все по различен.

И ако има изключения моментни то те са наистина изключения.

Всъщност е бил много прав Каро че почти няма смисъл да се гледат отчетите или поне не сега.

Това би имало смисъл ако фундаменталното оценяване на компаниите някога въобще има смисъл. ( може и това време да дойде но то не е сега )

Това е съвсем различно от фундаменталното мислене всичко расте щото така си е и така ще бъде.

Ако фундаментално се окажеш прав - това е въпрос на късмет а не на това че си прав.

А освен всичко останало това което е казал Каро че да оценяваш компании по отчетите е загуба на време е вярно и от друга гледна точка че на практика гледайки отчетите е твърде вероятно да не видиш нищо или да го видиш грешно.

Всъщност до миналата година аз все отчети четях...всяка събота и неделя.
                      Ей сега с тоя ъкъл хич не ги и поглеждам.
                      В този смисъл както го казваш си прав. Няма смъсъл да гледам отчети и баланси. Пък и какво да му гледам на р/е 40 и дълг/собствен капитал 50 Единственото което може да ми помогне в тази ситуация е да ходя да се запозная с Курода за да мога да му звъня да ми казва докога смята да я кара с фокусите. Той обаче надали ще иска да се запознава с мен а още по-малко пък да ме запознава с намеренията си. Та реално аз освен ПАС, другои няма какво да кажа в случая.
                      От друга страна, то аз и при р/е 3 и малка задлъжнялост пак хал хабер си нямам от компаниите и пак не познавам Курода, ама все пак друго си е за мен да пзарувам на такива коефициенти
                      Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• Когато Алонсо

Е това никога няма да мога да го разбера явно Имаше навремето тука един ник "КАРО". Като прасна кризата 2007, този всеки ден влизаше да ни обяснява колко сме тъпи, че правим връзка между икономика и акции. Особенно се нервеше на такива дето говорят за отчети, СК и печалби. Изобрети теория за "чистата акция", според която никой не трябва да гледа баланси и отчети а да си купува и продава ей така. Според тази теория тези които гледат икономчески резултати са вредни защото продават и му свалят акциите и той нямаше на кого да си продава избушеняците Ми така де. Пазара хубаво си вървеше нагоре и той си печелеше добре и в един момент се появиха някакви демони дето взеха да приказват за икономика и му развалиха сметките. Та нормално е те да са виниовни.Умен човек беше и затова всички го наричахме с почтителното "професор Каро" После обаче нещо се изгуби този човек. Дано да е добре със здравето.
                        Та аз съм прост човек и за мен акциите са компания а компанията за мен е бъдещите печалби за 7 години. Твоята компания бих я купил ако ще си взема парите за 7 години. За мен тя струва толкова. Толкова ми е акъла на мене
                        А вече кой какво смята че твоята компания струва, гледайки на боб или рисувайки картинки и чертежи си е негова работа. Мен това изобщо не ме интересува.
                        Когато Алонсо, много хора мислят по един начин става това което мислят.

Когато тези много хора имат и много пари - правят това което искат.

Когато откриеш че можеш да правиш пари без да четеш отчети и то по бързо и в по голямо количество - никога няма да се върнеш към отчетите.

Когато много хора разберат какво правят други много хора и те почват да правят същото. В резултат като се събере критична маса хора и тези хора имат критична маса пари - реалноста качественно се променя.

На това се базира техническия анализ.
                        Той съществува само и единственно защото прекалено много хора го използват.

По същия начин и със спекулациите. В началото са били редки, после са станали масови а сега са почти целия пазар който го виждаме към момента.

В началото алгоритмичната търговия е била предимно за банките - сега всеки с повече от 50 милиона е в партито.

Та така.

Коментар

• Тоя Каро

Е това никога няма да мога да го разбера явно Имаше навремето тука един ник "КАРО". Като прасна кризата 2007, този всеки ден влизаше да ни обяснява колко сме тъпи, че правим връзка между икономика и акции. Особенно се нервеше на такива дето говорят за отчети, СК и печалби. Изобрети теория за "чистата акция", според която никой не трябва да гледа баланси и отчети а да си купува и продава ей така. Според тази теория тези които гледат икономчески резултати са вредни защото продават и му свалят акциите и той нямаше на кого да си продава избушеняците Ми така де. Пазара хубаво си вървеше нагоре и той си печелеше добре и в един момент се появиха някакви демони дето взеха да приказват за икономика и му развалиха сметките. Та нормално е те да са виниовни.Умен човек беше и затова всички го наричахме с почтителното "професор Каро" После обаче нещо се изгуби този човек. Дано да е добре със здравето.
                          Та аз съм прост човек и за мен акциите са компания а компанията за мен е бъдещите печалби за 7 години. Твоята компания бих я купил ако ще си взема парите за 7 години. За мен тя струва толкова. Толкова ми е акъла на мене
                          А вече кой какво смята че твоята компания струва, гледайки на боб или рисувайки картинки и чертежи си е негова работа. Мен това изобщо не ме интересува.
                          Тоя Каро е бил прав.

Акциите биха били компания само и единственно ако пазара е свободен.
                          Това би било вярно и всичко което пише в учебниците както и това което говори Равния че краткосрочното движение на акциите отразява емоцията у инвеститорите ако в средносрочен план акциите се движат спрямо реалните им резултати т.е ако действа принципа на пазарната икономика търсенето да определя предлагането.

А това би било възможно да е вярно преди много много години когато парите са били други, начините на търговия са били други и спекулациите не са били в такъв мащаб.

Но света е различен и ще става все по различен.

И ако има изключения моментни то те са наистина изключения.

Всъщност е бил много прав Каро че почти няма смисъл да се гледат отчетите или поне не сега.

Това би имало смисъл ако фундаменталното оценяване на компаниите някога въобще има смисъл. ( може и това време да дойде но то не е сега )

Това е съвсем различно от фундаменталното мислене всичко расте щото така си е и така ще бъде.

Ако фундаментално се окажеш прав - това е въпрос на късмет а не на това че си прав.

А освен всичко останало това което е казал Каро че да оценяваш компании по отчетите е загуба на време е вярно и от друга гледна точка че на практика гледайки отчетите е твърде вероятно да не видиш нищо или да го видиш грешно.

Всъщност до миналата година аз все отчети четях...всяка събота и неделя.
                          Ей сега с тоя ъкъл хич не ги и поглеждам.
                          Last edited by Iv_max; 26.09.2016, 18:24.

Коментар

Хора...разберете едно много основно нещо. Акциите не са икономиката. Това че пазара пада не означава че на икономиката и става нещо както и обратното. Нищо не става освен че някой хора губят други печелят които пък са тотално извън икономиката.
                            Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• Точно

Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                              Е, хайде сега. Ти няколко поста по-долу писа колко е набъбнал дълга, а сега акциите не са икономиката Че нали това е всичко, което имаме срещу този дълг
                              Дълга е нарастнал заради акциите образно казано

Щото нямаше да е така ако паричната политика не беше такава. А политиката е такава щото трябва да се пазят "инвестициите" на спонсорите

Само малоумник може да смята че в свят пълен с пари ще повишиш разтежа с още напечатани пари

Коментар

Хора...разберете едно много основно нещо. Акциите не са икономиката. Това че пазара пада не означава че на икономиката и става нещо както и обратното. Нищо не става освен че някой хора губят други печелят които пък са тотално извън икономиката.

Сега ако някой се запита защо аджеба толкова е важен пазара...и пък ако си и отговори логично...ехей...))
                                Е, хайде сега. Ти няколко поста по-долу писа колко е набъбнал дълга, а сега акциите не са икономиката Че нали това е всичко, което имаме срещу този дълг

Коментар

Working...
                                X