If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Snap... you are my short indicator. Поне Shopify да беше казал. Палячо
Гълъбче ти пак се появи. Еми скъсявай. Ама да не ти отрежат крилцата. Но дори и така да се случи, можеш да се обърнеш към мен. Ще те уредя някъде да захлебиш някоя лира. Те и Туитъра и Теслата и се точеха на къси, пък накрая гризнаха дървото.
Не. Имам акций от всички континенти без Африка и Антрактида де. Но последният не се слави с развит капиталов пазар. Знаеш ли какво, от няколко години текат огромни преразпределения в контрола при транзитите на енергоносителите и определени високо-доходни стоки, които винаги вървят в бартер. Капиталите от тези сделки движат фондовите борси в развитият свят захранвайки ги с пари. Разбира се централните банки и инвестиционните такива, хедж фондове седят във видимата част на системата, но те са само част от много по-дълбока машина една бормичка.Та в този ред на мисли, ако по европейските трасета не настъпят прекомерно големи усложнения тази година, които да предизвикат сложни процеси в Германия, аз мисля, че в краят на тази година ще завършиме на нови невиждани върхове. И точно обратното. Ако процесите ескалират, то тогава голямата депресия от началото на 20 ти век, ще е като разходка в пионерски лагер или за които предпочита лагер на скаутите. Следи Дакса специално две позиций там. Те са барометъра на процесите. Следващият срив ще повторя ще дойде и ще бъде предизвикан от Европа не от САЩ. Ето ти една моя позиция. WKN: A2DLMS. Хоризонт за инвестиране. до 10 години. Закупена на около 9,40 евро. Рискова инвестиция, с голям потенциал за растеж. Таргет минимум 90 евро.
Snap... you are my short indicator. Поне Shopify да беше казал. Палячо
Здравей, аз мислех че си само във физическо злато.
Не. Имам акций от всички континенти без Африка и Антрактида де. Но последният не се слави с развит капиталов пазар. Знаеш ли какво, от няколко години текат огромни преразпределения в контрола при транзитите на енергоносителите и определени високо-доходни стоки, които винаги вървят в бартер. Капиталите от тези сделки движат фондовите борси в развитият свят захранвайки ги с пари. Разбира се централните банки и инвестиционните такива, хедж фондове седят във видимата част на системата, но те са само част от много по-дълбока машина една бормичка.Та в този ред на мисли, ако по европейските трасета не настъпят прекомерно големи усложнения тази година, които да предизвикат сложни процеси в Германия, аз мисля, че в краят на тази година ще завършиме на нови невиждани върхове. И точно обратното. Ако процесите ескалират, то тогава голямата депресия от началото на 20 ти век, ще е като разходка в пионерски лагер или за които предпочита лагер на скаутите. Следи Дакса специално две позиций там. Те са барометъра на процесите. Следващият срив ще повторя ще дойде и ще бъде предизвикан от Европа не от САЩ. Ето ти една моя позиция. WKN: A2DLMS. Хоризонт за инвестиране. до 10 години. Закупена на около 9,40 евро. Рискова инвестиция, с голям потенциал за растеж. Таргет минимум 90 евро.
На ол тайм хай като си такъв голям фен си има MTUM, много доволен и препоръчвам...докато свири музиката де...
Иначе в частния случай ( без да съм запознат с кухнята му) - определено НЕ, мерси.
Формират се средносро4ни върхове при индексите. Къси позиции при CAC стоп 5660, SNP стоп 2794. Нов връх при SNP вероиатен. При Dji и CAC вероиатно ниама да има нови по - високи стойности в близките седмици. Също така ми из4езнаха ниакои букви от клавиатурата.
На ол тайм хай като си такъв голям фен си има MTUM, много доволен и препоръчвам...докато свири музиката де...
Иначе в частния случай ( без да съм запознат с кухнята му) - определено НЕ, мерси.
Не имам други технологични запаси, но мисля, че ще расте още известно време и ще направи нови върхове.Не съм и притежавал от Тесла, което отчитам като голяма грешка.
Здравей, аз мислех че си само във физическо злато.
Constellation Brands Inc's EV-to-EBITDA for today is 18.23.
During the past 13 years... the median was 13.30.
Constellation Brands Inc's EV-to-Revenue for today is 7.13.
During the past 13 years....the median was 3.90.
Meиби да, а мейби не, просто щото му дошло времето.
Гледам днес сефте слязло под резистънса на 0.4, вече 0.35 станало за 10г - 2г
Ма имаме още време де, докато се сплесне съвсем и обърне корем, може би 2 или дори 3 хайка още.
Според мене сплескването на кривата на доходоносността е по-скоро индикация, че затягат прекалено бързо.
Meиби да, а мейби не, просто щото му дошло времето.
Гледам днес сефте слязло под резистънса на 0.4, вече 0.35 станало за 10г - 2г
Ма имаме още време де, докато се сплесне съвсем и обърне корем, може би 2 или дори 3 хайка още.
Коментар