мда .дау жо падна и на 1минутка
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
съборих те а красавице от евровизия купена
и надигна веднага лъжицата
хяхяхяяхяххя
късо ма красавице ненагледна евровизионна
казах ти красавице дакса ще ти разкаже игратааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа ааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа хяхяхяхяхяхяхяхях
Last edited by the architect; 17.05.2018, 23:06.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеспоред мен целта на красавицата дето спечели евровизия е това число 6950
дали ще позная
красавице ненагледна спичелила евровизия.колко спичели от суапове от вчера за дя стигнеш целта днес.няма да ти стигнат красавице за хапване.хяхяяхяяхх
късо от 24830 боооомбатаLast edited by the architect; 17.05.2018, 18:46.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение
AR, GPOR , RRC засега по- добре
Хоризонт - пролет-лято '19
Коментар
-
Имали са P/E ratio 70, Nikkei, мисля.
Но за мене изводът е по-различен. Показва какво обикновено става с нововъзникващите пазари.
А тогава в далечната 1990 явно още не са разбирали какво става с Япония. Смятали са го за дребен проблем.
Няма начин да не си ме разбрал.
Мисълта ми беше, че който е купувал Японския фондов пазар през 1990г - в момента (около 30г по-късно) все още е на половината на парите си.
Твърдението, че дори и да сбъркаш времевата рамка все някога ще си на плюс не е вярно или поне няма особен смисъл в рамките на човешкия инвестиционен хоризонт.
Коментар
-
Първоначално изпратено от HY Spread Разгледай мнение
Затова свилоза
Хоризонт - пролет-лято '19Last edited by Tkilata; 16.05.2018, 23:15.
Коментар
-
Няма начин да не си ме разбрал.
Мисълта ми беше, че който е купувал Японския фондов пазар през 1990г - в момента (около 30г по-късно) все още е на половината на парите си.
Твърдението, че дори и да сбъркаш времевата рамка все някога ще си на плюс не е вярно или поне няма особен смисъл в рамките на човешкия инвестиционен хоризонт.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеПише за бюджетния дефицит на САЩ. Цяла статия за това колко е тревожно положението.
Нищо не се е променило
- 2 Харесвания
Коментар
-
Пише за бюджетния дефицит на САЩ. Цяла статия за това колко е тревожно положението.
Нищо не се е променило
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнениеПише ли нещо за Япония в тези стари бройове
Коментар
-
Първоначално изпратено от HY Spread Разгледай мнение
А deutsche Pfandbriefbank?
Коментар
Коментар