Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеДобре, и на 47 съм доволен, все е 7%.
(и на когото не му понася инфото, да не ме репликира императорски)
Чао за днес.
Коментар
-
Къс NQ100, 50 пункта при отварянето ми стигат.
(и на когото не му понася инфото, да не ме репликира императорски)
Чао за днес.Last edited by Manyface God"; 01.04.2016, 16:51.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеLong UVXY 20.56.
над 1 евро не купувам zа спекула
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеЗа 14% на ден се бори, кандидат трилионерThe strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениеzа вко се бориш
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеТочно така. Очаквам вторите си 7% за днес.
Коментар
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениеzа вко се боришThe strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеТочно така. Очаквам вторите си 7% за днес.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеКъс Насдак, да видим дали ще вържеThe strongest stand last.
Коментар
-
Всичко въври по план. Взимам думите на императора от Междузвездни войни
В икономиката на САЩ има повечe slack отколкото изглежда на пръв поглед.
Meanwhile, the jobless rate ticked up by 0.1 percentage point to 5 per cent, compared with expectations that it would hold steady. Part of the reason for the rise was people entering the labour market, said Chris Williamson, chief economist at Markit. Indeed, the labour force participation rate climbed to 63 per cent from 62.9 per cent the month prior
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеА, понякога си поговорвам интересно с тях - иначе си прав.
Коментар
Коментар