Първоначално изпратено от Money
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Като гледам в САЩ смърността (14 от 236 болни) и си мисля, че там нещата са изтървани. Просто не се тества и затова не намират, но хората там вече умират.
За сравнение в Япония при 381 болни има само 6 умрели.
А ето и какво се случва в Ню Йорк...
New York state coronavirus cases triple over 48 hours to 33
https://www.cnbc.com/2020/03/06/new-...urs-to-33.html
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
Ако до края на деня не обърне, работата вероятно ще е доста сериозна при цялото бутане на ЦБ.. Иначе неприятните изненади с вируса май тепърва започват, ако изчисляваш на базата на поне двуседмичен времеви лаг, реалната смъртност ще излезе доста над тази на СЗО и следва избор между икономически шок и такъв от доста над предварително очакваната смъртност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеЗакъснях с тези пордажби, но не виждам спиха от вируса да премине в близките седмици. Напротив даже.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеЗакъснях с тези пордажби, но не виждам спиха от вируса да премине в близките седмици. Напротив даже.
- 1 like
Коментар
-
Мисля, че ще има доста надолу още. Всъщност днес продадох малко от Адидас (18% от позицията) на 241 и целия SAP, който ми беше малка позицийка, на 107.1.
Адидас мисля, че ще мога да си го взема пак на около 200, а и САП очаквам да падне на около 85, на колкото го бях взел и може би ще си го взема и него пак.
От американските само се облизвам за MSFT, но мисля за под 155, даже за 145 си мисля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
Вчера точно при затварянето влезнах с малко в SVXY, ще добавям на всеки 10-15% надолу
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеСпоред мен не схващаш същността на нещата. Въобразявам си, че се затварят се рисковите експозиции купени с кери трейд.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеМинаха на вариант" В" ,събаряне на доларът след като с лихвите вече не хваща дикиш.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от volatilnia Разгледай мнениеистината за човешкото падение ще лъсне чиста и неподправена.
Коментар
Коментар