Абе още ли не сте паднали бе ханукяри. Айде че 4000 чака. То това 8531 на Наско100 ще подпира подпира колко да подпира. Апокалипсиса започна.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Щом се появи Кърков значи е време за дълги
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеОууууу двете разбирачорчета пак дават умни мисли тук. А да кажете че мърхо е на 3333 сипа и насдака 100 на 8531 не казахте нали. То всичко се записва ей мушмороци. Хохохохоххоп. Корона вирооооооос. Хяхяхяяххяхяяхях
- 1 like
Коментар
-
Нищо не съм взел. Мисля, че има голяма вероятност за още надолу. Но мисля за малка позиция в MSFT с идеята да стане по-голяма ако още падне.
California is monitoring at least 8,400 people for the coronavirus
https://www.cnbc.com/2020/02/27/cali...ronavirus.html
Коментар
-
Връщам се аз от шахклуба с малкия и що да видя - открил съм позиция на дяволкото 66.6 при Валеро. Има простор за 40-60%капиталова, а и почти 6% диви.
Ама при 3М чакалото нъцки - някъв убавец решил да ги ъпгрейдва днес и те на зеленко, то и на 138 ми се струваха скъпи...
И за добавката на нвидиа трябват още 10на% гмур.
Ваша милост що ловите там ?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
Има още път за надолу според мен. Плюс това опцията си е опция ограничена загуба до премията платена за нея.
Лихвата по 10г. трежъри на още по-ново дъно, 1.249%
Коментар
-
Първоначално изпратено от Edmont Dantes Разгледай мнение
Шортиш на дъно.
Пазара. е като шанпанско което подрусваме а тапата е короно вируса. В момента, когато се разбере че епидемията затихне пазарите ще се изстрелят рязко. Светът е удавен от ливидност и вероятно Ценралните Банки ще отхлабят паричната политика още покрай създалата се ситуация. В момета е пикът на истерията. Вируса е сезонен и неустойчив. Ситуацията в Китай показва че може да се овладее, С нарасване на дължината на деня слънчевата радиация ще пребие вируса и степента на предаване рязко ще намалее.Тук пада големо чудене що вируса нещо не се разпространява в Индия Може да се забележи там където имаме силна слънчева активност огнищета не се разрастават рязко освен, ако не имало някакво голямо струпване на много хора като в затворено пространство като при сектат в Южна Корея или Кораба в Япония.
Таргет за златото 1300-1400 август месец.
ПП. Рубини е ултра мечи насроен а както знаем той е обратен индикатор, както и много от пишещите във форума доскоро бици сега вещаят апокалипсис или най малкото се ослушват.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеA стига бе, само туй ли беше, сипчо и 8% не можа стигне, имам други чакащи заявки по доле....пу до Петък още 3% на червенко
А да видим и твойто другата седмица
Пу дано, няма лошо да познаеш, още не съм изполвал това де кеширах преди 10на дни....после и другия кеш чака.
А, не се знае дали няма да са още едни 8% надолу другата седмица
- 1 like
Коментар
-
Goldman sees zero earnings growth for US companies this year because of coronavirus- This is a dramatic break from the consensus forecast of Wall Street, which still calls for earnings to climb 7% this year.
- “Our reduced profit forecasts reflect the severe decline in Chinese economic activity in 1Q, lower end-demand for US exporters, disruption to the supply chain for many US firms, a slowdown in US economic activity, and elevated business uncertainty,” the firm’s chief U.S. equity strategist David Kostin said in a note to clients.
Коментар
-
А граф Монте Кристо какво мисли по тоя въпрос?
Първоначално изпратено от [COLOR=#0000CDEdmont Dantes[/COLOR];n3545808]
Шортиш на дъно.
Пазара. е като шанпанско което подрусваме а тапата е короно вируса. В момента, когато се разбере че епидемията затихне пазарите ше се изстрелят рязко. Светът е удавен от ливидност и вероятно Ценралните Банки ще отхлабят паричната политика покрай създалата се ситуация. В момета е пикът на истерията. Вируса е сезонен и неустойчив. Ситуацията в Китай показва че може да се овладее, С нарасване на дължината на деня слънчевата радиация ще пребие вируса и степента на предаване рязко ще намалее.Тук пада големо чудене що вируса нещо не се разпространява в Индия Може да се забележи там където имаве силна слънчева активност огнищета не се разрастават рязко освен, ако не имало някакво голямо струпване на на много хора като в затворено пространство като при сектат в Южна Корея или Кораба в Япония.
Таргет за злтаото 1300-1400 август месец.
ПП. Рубини е ултра мечи насроен а както знаем той е обратен индикатор, както и много от пишещите във форума доскоро бици сега вещаят апокалипсис или най малкото се ослушват.
Коментар
Коментар