Първоначално изпратено от SoHo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Todor Sabev
Junior Member
09.03.2019, 13:03
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
Как да търгуваме ММТ...
Вече и това се обсъжда...
How to Trade MMT Is Wall Street’s Great Unknown
https://www.bloombergquint.com/marke...nown#gs.04wpcl
Възникването на подобни теории е характерно за края на цикъла и е малко преди върхът или казано Нова парадигма. Има убеждението че бизнесцикъла е преодолян или ако възникнат някакви икономически проблеми лесно ще бъдат и те преодоляни , примерно в случая с дълг. като неговото количество няма значение.
Нова парадигма имаше към 2000 година. Златото беше реликва и централните банки нямаха нужда и го разпродаваха. Американския глобализъма и либерална демокрация доминираше, Почити всички диктатури бяха сдали багажа . От две десетилетия Америка не беше водила войни с изключение на кратката война за освобождаване то на Кувейт, но там Американците като си свършиха работа бързо се изтеглиха.
А беше спечелена най - важната студената.
В последствие се видя че нещата не седят по този начин.
Златото опетори цената си.
Атентатите от 11 септември.
Войните в Афганистан и Ирак.
Възхода на Путинова Русия.
Либерализма е в криза.дори в своя бастион. Глобализъма и свободната търговия са сериозно заплашени..
Сега чак такава нова парадигма нямаме както 2000. но аз очаквам с изясняване на търговските спорове . Пазара и икономиката сериозно да ускорят . И да се вижда че няма спънки пред бъдещото Тогава ще имаме Америка отново велика със своето Гуру.
Което ще е класически пример за нова парадигма край на цикъла.
DJI 32000-35000
АВГУСТ - ОКТОМВРИ 2020
SNP ,3400-3800
Last edited by Todor Sabev; 09.03.2019, 17:37.
коментара в момента е този
СПОРЕД МЕН ПРЕДСТОЙ КОРЕКТИВНО СПУСКАНЕ ПРЕДИ ЩУРМ КЪМ ВЪРХЪТ
Коментар
-
Todor Sabev
Junior Member
Как да търгуваме ММТ...
Възникването на подобни теории е характерно за края на цикъла и е малко преди върхът или казано Нова парадигма. Има убеждението че бизнесцикъла е преодолян или ако възникнат някакви икономически проблеми лесно ще бъдат и те преодоляни , примерно в случая с дълг. като неговото количество няма значение.
Нова парадигма имаше към 2000 година. Златото беше реликва и централните банки нямаха нужда и го разпродаваха. Американския глобализъма и либерална демокрация доминираше, Почити всички диктатури бяха сдали багажа . От две десетилетия Америка не беше водила войни с изключение на кратката война за освобождаване то на Кувейт, но там Американците като си свършиха работа бързо се изтеглиха.
Либерализма е в криза.дори в своя бастион. Глобализъма и свободната търговия са сериозно заплашени..
Сега чак такава нова парадигма нямаме както 2000. но аз очаквам с изясняване на търговските спорове . Пазара и икономиката сериозно да ускорят . И да се вижда че няма спънки пред бъдещото Тогава ще имаме Америка отново велика със своето Гуру.
DJI 32000-35000
АВГУСТ - ОКТОМВРИ 2020
SNP ,3400-3800
СПОРЕД МЕН ПРЕДСТОЙ КОРЕКТИВНО СПУСКАНЕ ПРЕДИ ЩУРМ КЪМ ВЪРХЪТ
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Парите така или иначе ще отидат пак при малцина. В бичи години има по широко разпространение на благата а в криза благата се концентрират в най от най подготвените защото в криза малко хора имат средства и топки да се възползват от ситуацията.
До каква стойност виждаш СП 500 в края на бичи цикълът ? Аз мисля че може и 4,000 да стигне в края с еуфория.
Todor Sabev
Junior Member
Как да търгуваме ММТ...
DJI 32000-35000
АВГУСТ - ОКТОМВРИ 2020
SNP ,3400-3800
СПОРЕД МЕН ПРЕДСТОЙ КОРЕКТИВНО СПУСКАНЕ ПРЕДИ ЩУРМ КЪМ ВЪРХЪТLast edited by Todor Sabev; 08.07.2019, 22:46.
Коментар
-
Туй у РИМ, таз мантра у провинциите не сработва особено у най - далечните . То и за това пада такова тюхкане на БФБ вече 10 години. Пък и сега времената са други Запада е се намира на предела на разширението си и по - скоро се концентрира към запазване на статуквото отколкото към нова експанзия Пък когато налази мечия пазар тез умните може да се окажат. не толкова умни.
До каква стойност виждаш СП 500 в края на бичи цикълът ? Аз мисля че може и 4,000 да стигне в края с еуфория.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениеTodor Sabev Тошко я ский тия дали съвпадат с твойте чертежи ....
този го познавам лично и чува петела доста
http://practicaltechnicalanalysis.bl...eview.html?m=1
тези са произволни от нета, пак стават
https://bullmarkets.co/market-outlook-like-2007-2016/
https://www.elliottwavetrader.net/marketupdate/
P.S. имаше и едни "астрономи" гледат някви "модел на Брадли" слънчеви цикли, планети, съзвездия трябва да ги изнамеря къде ги да ги лепна и тях тука ...
нещо такова
https://bradleysiderograph.com/2018-turn-dates-sp500/
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеНеизбежно е парите да се концентрират в кадърните. В това няма нищо странно и никаква конспирация. Нормално е и голямата маса глупаци да нямат пари. Това е пазарната логика. Оставен пазара сам на себе си ще имаме огромна маса глупаци и много малък брой умни играчи, които ще притежават долу горе еднакви активи. Така погледнато не разбирам защо трябва да мразим кадърните веместо да изучим опита им и да станем като тях.Last edited by Todor Sabev; 08.07.2019, 21:53.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеНеизбежно е парите да се концентрират в кадърните. В това няма нищо странно и никаква конспирация. Нормално е и голямата маса глупаци да нямат пари. Това е пазарната логика. Оставен пазара сам на себе си ще имаме огромна маса глупаци и много малък брой умни играчи, които ще притежават долу горе еднакви активи. Така погледнато не разбирам защо трябва да мразим кадърните веместо да изучим опита им и да станем като тях.Last edited by Grosss; 08.07.2019, 21:10.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение
Това е култово!
Извини ме, че те цитирам. То е да си го намирам по-лесно, когато ми е тъжно.
Хаха, да станем като тях :-)
Един вид - Влязъл в затвора и станал човек. Хаха
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеНеизбежно е парите да се концентрират в кадърните. В това няма нищо странно и никаква конспирация. Нормално е и голямата маса глупаци да нямат пари. Това е пазарната логика. Оставен пазара сам на себе си ще имаме огромна маса глупаци и много малък брой умни играчи, които ще притежават долу горе еднакви активи. Така погледнато не разбирам защо трябва да мразим кадърните веместо да изучим опита им и да станем като тях.
Извини ме, че те цитирам. То е да си го намирам по-лесно, когато ми е тъжно.
Хаха, да станем като тях :-)
Един вид - Влязъл в затвора и станал човек. Хаха
- 2 Харесвания
Коментар
-
Todor Sabev Тошко я ский тия дали съвпадат с твойте чертежи ....
този го познавам лично и чува петела доста
http://practicaltechnicalanalysis.bl...eview.html?m=1
тези са произволни от нета, пак стават
https://bullmarkets.co/market-outlook-like-2007-2016/
https://www.elliottwavetrader.net/marketupdate/
P.S. имаше и едни "астрономи" гледат някви "модел на Брадли" слънчеви цикли, планети, съзвездия трябва да ги изнамеря къде ги да ги лепна и тях тука ...
нещо такова
https://bradleysiderograph.com/2018-turn-dates-sp500/Last edited by michaelis12; 08.07.2019, 17:45.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vatman Разгледай мнение
Всъщност можеш да си напечатиш пари стига някой да ти повярва и използва.... и се прави постоянно - крипто-мрипто ... всеки въздухар може да си направи валута и платежна система, но това са обречени каузи и измамниците го знаят и искат само да се нагушат за сметка на балъците и после чао...
То все едно в една държава всеки да работи цар... еми ясно е, че нема как да стане...
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
е тва е "пазара" еба го и у свободния пазар, който не се "манипулира" той свободен ама за тия, за нас му кар ми папи, ако глътнем вода нема как да си напечатим хартийки или некой да ни спаси .....
То все едно в една държава всеки да работи цар... еми ясно е, че нема как да стане...Location: Terminal Island
Institution: FBI Correctional Facility
Jurisdiction: Unknown
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнениеКъси, SNP стоп 3002
за това ги остайх тия CFDта че само ми бодат стоповете и след това слиза ...
P.S. с опцията бате даваш му цена, параметри и време 4/5 месеца с лимитирана загуба и няма значение къде и колко ходи, важното е до 4 месеца да е под 3000 и толкозLast edited by michaelis12; 08.07.2019, 13:21.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеНеизбежно е парите да се концентрират в кадърните. В това няма нищо странно и никаква конспирация. Нормално е и голямата маса глупаци да нямат пари. Това е пазарната логика. Оставен пазара сам на себе си ще имаме огромна маса глупаци и много малък брой умни играчи, които ще притежават долу горе еднакви активи. Така погледнато не разбирам защо трябва да мразим кадърните веместо да изучим опита им и да станем като тях.
Първоначално изпратено от 4o4ko Разгледай мнение
Толкова са кадърни, че много често плачат за спасение и го получават разбира се. Нали са толкова големи и невероятно кадърни, че без тях музиката ще спре.Last edited by michaelis12; 08.07.2019, 13:13.
- 1 like
Коментар
Коментар