Първоначално изпратено от Iv_max
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеПо Блумбърг току що казаха това което му казах на Равния вчера относно какво ще направи Драги.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнениеВъв форума не съм прочел да е писано по най-важния въпрос който стой пред цивилизацията ни-устойчиво икономическо развитие не нарушаващо екосистемата,сегашния модел води с абсолютна сигурност към гибелта на обществото ни.Ако безумната консумация на ресурси на Запад се прехвърли и в Индия и Китай,пра-пра внуците ни ще наследят бежизнена пустиня ,затова смятам че модела на постоянния растеж ще умре ,с него и доста активи стоящи върху постамента му
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеКо стана? Еврото що излетя нагоре?
Draghi's comments sent the euro bouncing back off its session lows and yields on US Treasurys rising.
Коментар
-
Във форума не съм прочел да е писано по най-важния въпрос който стой пред цивилизацията ни-устойчиво икономическо развитие не нарушаващо екосистемата,сегашния модел води с абсолютна сигурност към гибелта на обществото ни.Ако безумната консумация на ресурси на Запад се прехвърли и в Индия и Китай,пра-пра внуците ни ще наследят бежизнена пустиня ,затова смятам че модела на постоянния растеж ще умре ,с него и доста активи стоящи върху постамента му
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеНе вярвам да е описано. Това са новаторски решения на проблема с дефлационната спирала. Знае се какво става ако нищо не се прави и се чака нещата да се оправят от само себе си - голяма депресия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнениеНа мен това ми изключително любопитно, как ще се справят с огромния технологичен натиск към дефлация. Накрая наистина трябва да почнат да хвърлят пари от хеликоптера.
Въпреки огромния напредък на роботиката и изкуствения интелект.
Коментар
-
Ако се запази сегашната политико-икономическа система,активите които ще хартисат след идващата криза са материални-земя,недвижима собственост,фабрики и заводи без задължения за да могат временно да намалят работата си или да я преустановят докато отмине бурята и разбирасе ЗЛАТОТО,поради тоталното недоверие и в търсенето на сигурно убежище ще се създаде огромен балон при златото,цената му ще е астрономическа,отнасясе само за физическото злато,добре ще се спечели и от акциите на златодобивните компании.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеНе вярвам да е описано. Това са новаторски решения на проблема с дефлационната спирала. Знае се какво става ако нищо не се прави и се чака нещата да се оправят от само себе си - голяма депресия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнениеТова което става е описано във всеки учебник по икономика,описано е и до какво води.
Коментар
-
Първоначално изпратено от road_runner Разгледай мнениеДобре де, като даваш оценки, дай като Iv
кажи това и това направих
Са само тук ни бъзикаш, застани с нещо зад прогнозата си, да видим
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеМен поне ме интересува какво предстои този месец, а не кога идва апокалипсиса и честно казано съм много щастлив от игнорирането
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнениеПродължавам да не разбирам как интелигентни хора не виждат какво предстои и игнорират това което става пред очите им....................................
Коментар
Коментар