IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• A стига бе, само туй ли беше, сипчо и 8% не можа стигне, имам други чакащи заявки по доле....пу до Петък още 3% на червенко

Коментар

• А така, Пип. МастърКард и Виза

Обече мисля, че ще дойдат и по-ниски цени за добавяне. Сега обаче трябва да ги стискаш независимо колко падат.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
        Заради реакцията на последния отчет и резкия спад сега, ще ги държа до следващия отчет с идеята, че пак ще подскочи след него.
        И аз така, по същите причини направих току що добавка на мкард на 303, все пак почти 15% от върха.
        Казали били че заради вируса/китай ще им падне ръста кю1 от 12 на 9-10%, голям праз, другите де мълчат ( повечето) тепърва има си признават....

PS Тия tip- чета и тая година продължават се държат много добре. От над година ревнувам малкия че съм му сложил кеш порцията в тях, а моя кеш си седи чисто гол, ма толкоз време нищо не направих по въпроса, шматка...

Коментар

• Първоначално изпратено от babaMETZA Разгледай мнение
          Тука ли е ЖАБАТА , .a.k.a volatilnia май беше )) ???
          Търсиш крякане май
          Гледам сипчо и не вярвам на ушите си.И всичко заради някакъв прилеп а
          Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Тука ли е ЖАБАТА , .a.k.a volatilnia май беше )) ???

Коментар

• Заради реакцията на последния отчет и резкия спад сега, ще ги държа до следващия отчет с идеята, че пак ще подскочи след него.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                Взех малко NVDA днес, че пак съм се увъртял в прекалено много къси..
                А защо тях? Имаш ли идея да ги държиш по-дълго?

Коментар

• Взех малко NVDA днес, че пак съм се увъртял в прекалено много къси..

Коментар

• Предполагам, ще има още червено. Не вярвам това да е краят. Би било странно.

Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                    E хайди де, направихте си чупката нагоре, поне още 2-3% на червенко...

Home Depot днес ни радва с добър отчет и акции нагоре с 2%

Коментар

• E хайди де, направихте си чупката нагоре, поне още 2-3% на червенко...

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
                        Gilead добре върви нагоре с едни +5%. Явно очакванията са, че напредват с ваксината.

Няма да влизам агресивно. Нещата може да станат и доста по-зле.

А така те искам в моя отбор. Със Спинозно лекарство ще пребориме китайската чума. Пък и ако устискаме и дивидент ще ни дадат скоро.

Коментар

• Едно полезно блогче за фенове на анализ на отечти

https://www.footnotesanalyst.com

Коментар

• Ой мали, баш най големите ми гордости най много бой отнесоха при отварянето - ябълката, макард и мсофт гонеха къде 5%, а нвидиа почти 7% бе стигнала...повече от дръпнатите дори. Повъзстановиха вече малко, ма да видим....
                            Медицинските и рейтовете по прилично се представят досега.

Коментар

• Gilead добре върви нагоре с едни +5%. Явно очакванията са, че напредват с ваксината.

Няма да влизам агресивно. Нещата може да станат и доста по-зле.

Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Мисля че сега е удачно да влезеш с 20-30 процента от това което си приготвил да вкараш по време на тази корекция, Пазара е волатилен при резки спадове може да отскочи докато се чудиш и да купиш по - скъпо. И после пак да падне.

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
                                Още малко да паднат. Майкрософт е вече 9% надолу от върха, ако гледаме пре-маркета. Мисля за малка позиция ако отиде на -15%, пък ако падне още може да взема още.
                                Мисля че сега е удачно да влезеш с 20-30 процента от това което си приготвил да вкараш по време на тази корекция, Пазара е волатилен при резки спадове може да отскочи докато се чудиш и да купиш по - скъпо. И после пак да падне.

Коментар

Working...
                                X