If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Заради реакцията на последния отчет и резкия спад сега, ще ги държа до следващия отчет с идеята, че пак ще подскочи след него.
И аз така, по същите причини направих току що добавка на мкард на 303, все пак почти 15% от върха.
Казали били че заради вируса/китай ще им падне ръста кю1 от 12 на 9-10%, голям праз, другите де мълчат ( повечето) тепърва има си признават....
PS Тия tip- чета и тая година продължават се държат много добре. От над година ревнувам малкия че съм му сложил кеш порцията в тях, а моя кеш си седи чисто гол, ма толкоз време нищо не направих по въпроса, шматка...
Ой мали, баш най големите ми гордости най много бой отнесоха при отварянето - ябълката, макард и мсофт гонеха къде 5%, а нвидиа почти 7% бе стигнала...повече от дръпнатите дори. Повъзстановиха вече малко, ма да видим....
Медицинските и рейтовете по прилично се представят досега.
Мисля че сега е удачно да влезеш с 20-30 процента от това което си приготвил да вкараш по време на тази корекция, Пазара е волатилен при резки спадове може да отскочи докато се чудиш и да купиш по - скъпо. И после пак да падне.
Още малко да паднат. Майкрософт е вече 9% надолу от върха, ако гледаме пре-маркета. Мисля за малка позиция ако отиде на -15%, пък ако падне още може да взема още.
Мисля че сега е удачно да влезеш с 20-30 процента от това което си приготвил да вкараш по време на тази корекция, Пазара е волатилен при резки спадове може да отскочи докато се чудиш и да купиш по - скъпо. И после пак да падне.
Коментар