Още малко да паднат. Майкрософт е вече 9% надолу от върха, ако гледаме пре-маркета. Мисля за малка позиция ако отиде на -15%, пък ако падне още може да взема още.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеПри този дип мисля да взема малко Майкрософт. Само да продължи още няколко дена.
Гледайки цифричките примаркет се надявам да не инкасирам повече от 40% от спада, айде 50 да е макс (без да слагам кеша в сметките), в картони/индекси съм 62%,15 в трежърита и 23 в жълто.
Петъка бях доволен, - 0.36% срещу >1 на сипчо, моя - 0.45, а малкия дори - 0.18.
Имам чувството че синковеца с нискорисковия си жълтопеперудест портфейл ще ни сложи всички в джоба тая година...за няма 2 месеца вече бие сип500 почти двойно 3.6 срещу 6.96% за него, довечера още повече се чака.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеПри този дип мисля да взема малко Майкрософт. Само да продължи още няколко дена.
Не те ли притеснява, че ще се застъпят и може да няма прозорец между тях?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеЯвно до сега се е смятало, че вирусът е овладян и няма да се разпространи широко. FTSE MIB (Милано) надолу с 4%.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеИ аз това мислих да кажа като спомена за чашка
Мисля че даже и по онзи въпрос може да намерим общ език. Май и двамата сме фенове на адаша Мишо Блумбърга (когото либера..те се опитват до очернят)
Обаче шансовете му вече са минимални..гледайки как го спукаха от бой ( без бой) на дебата преди няколко дни, неадекватен си изглеждаше.
Ако по някакво чудо вземе номинацията - няма шанс и срещу ДТ с неговата всеизвестна по голяма от на крокодил уста
Явно до сега се е смятало, че вирусът е овладян и няма да се разпространи широко. FTSE MIB (Милано) надолу с 4%.
- 1 like
Коментар
-
И аз това мислих да кажа като спомена за чашка
Мисля че даже и по онзи въпрос може да намерим общ език. Май и двамата сме фенове на адаша Мишо Блумбърга (когото либера..те се опитват до очернят)
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Aбе сигурен съм че с тебе бихме си изкарали добре на чашка.
Е по някое време да е интересно може се захапем за едно друго ( ти си знайш за какво), ма няма се плашиш, не налитам на бой като си пийна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
Може JD. Може и Highland Park. Но по малко. Да ти кажа съвсем сериозно, по-голям фен съм на хубавата българска ракия. А латето пак ще си го жуля
Aбе сигурен съм че с тебе бихме си изкарали добре на чашка.
Е по някое време да е интересно може се захапем за едно друго ( ти си знайш за какво), ма няма се плашиш, не налитам на бой като си пийна.
- 1 like
Коментар
-
Няма страшно, Пип. Космосът е голям, ще прелети близо до нас на няколко милиона километра, ще види на какво дереже е човечеството и ще бяга надалече от нас както направиха от Омумия.
https://www.vox.com/science-and-heal...ysical-journal
Може JD. Може и Highland Park. Но по малко. Да ти кажа съвсем сериозно, по-голям фен съм на хубавата българска ракия. А латето пак ще си го жуля
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеВече десет години живеем в този свят. Още десет и ехе...!
Нека работят ..., не се става така лесно човек, а ние двамата с Мюлер ще жулим кафе, кафе, кафе (в Старбъкс)!
https://www.express.co.uk/news/scien...42-Apophis/amp
И какво кайве, кви 5 лева, жули там JD и сие и все в тоя дух..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеВече десет години живеем в този свят. Още десет и ехе...!
Нека работят ..., не става така лесно човек, а ние двамата с Мюлер ще жулим кафе, кафе, кафе (в Старбъкс)!
Това верно не е лесна работа.
А Старбъкса защо не си го касирал не знам. Ама това е друга тема.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Вече десет години живеем в този свят. Още десет и ехе...!
Нека работят ..., не се става така лесно човек, а ние двамата с Мюлер ще жулим кафе, кафе, кафе (в Старбъкс)!
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
Тази след креша ще си я купя много и се кефя. Имам си цял списък за след Армагедона. Който ще настъпи...................... Едно време ФЕД Бабата каза, че няма да има повече кризи и крешове. Помниш ли. Представяш ли си идеалният свят в който активите растат вечно, а Китайците работят ли работят, и за да не ни е скучно след тежката ни работа, която ни се състои в това да погледенм веднъж дневно монтира и да видим увеличена цена на активите ни пускаме телевизора да погледаме екшън от сериала Близък Изток на всичкото отгоре наживо на хайрежолюшън.Last edited by Money; 22.02.2020, 01:38.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
М-да, имам и Старбъкс, на които не малка част от растежа идва от Китай... и те са нагоре
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар