Не ме радва Пфайзер, но падна до добра цена. Казвах го и по-долу - не се броя за инвеститор. Взимам не задължително каквото искам, а каквото ми се стори изгодно. Сигурно има и други, ама не ги знам кои са. А и малко да намаля стреса. Педалско звучи, ама наистина понякога не мога да заспя, защото ги мисля акциите. Пък и не съм женен за PFE, 7-8 пъти съм го търгувал тази година. Хаповете и като сектор не ме кефят, ако и да направих бая кинти от пирамидката ABBV.
За BABA казах вече мнението си. Добра компания, перспективна, но и 300 да удари, пак ще се влачи бая зад SYV например.
А не търся задължително китайска. Просто от някоя икономика, която не е изцяло доларизирана. Без обаче да обменям в още една валута. Европа имам. Остават май Китай и Русия.
За BABA казах вече мнението си. Добра компания, перспективна, но и 300 да удари, пак ще се влачи бая зад SYV например.
А не търся задължително китайска. Просто от някоя икономика, която не е изцяло доларизирана. Без обаче да обменям в още една валута. Европа имам. Остават май Китай и Русия.
Коментар