IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тъпо нагласих трейлина на въглищата (ARCH) и изпуснах почти половината файда. Голяма тъпотия направих, че похарчих ненавреме парите за DFS, дето я дебнах на 31. Да ми е за урок да не се правя на интересен извън работното време.

2,5х бия днес пазара и пак се върнах на над 60% на годишна база. Това чудесно, но от друга страна вече не виждам какво да купя на промоция. Тъкмо се оказвам със свободен кеш. Иска ми се нещо дивидентно, че постоянното следене на пазара почва да ми пречи на останалия живот. Клоня към WELL, но много кусури имат, а и още държа едни VTR, които са ми няй-голямата нереализирана загуба евър.

Коментар

• За няколко месеца на демото от шорт на двата etf и от дравта съм на + https://ibb.co/fksdTh0. Двете позиции са отворени и затворени едновременно .
      http://www.proflashgame.com

Коментар

• Шорт на dgaz и ugaz едновременно https://i.ibb.co/jR4QjY3/1.jpg нарочна съм сложил 50% по голяма тежест на dgaz.
        http://www.proflashgame.com

Коментар

• Голямо мазало...особено ме кефи днес как двуцифрено ми размазват пандизчиите от сивича
          Нелош отчет, 15% дивидент си е железен засега, пък капиталовата колко ли ще е...х2 х3, само времето ще каже, и само дедо перчем да е жив и здрав.

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
            Jobless Rate at 14.7%
            Малко по-надолу ТАТО беше казал да чакаме 20%, а консенсусната оценка била за 16%
            Това са числа, като тези в онлайн таблицата спонсорирана от Бил Гейтс - БЕЗ НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ, защото са изкуствено създадени. Локдаун - хората стоят по къщите, числата скачат, пускат ги да бачкат отново, числата спадат. Китай вдига бройката до 82К и заспива там - какво значение имат?

Коментар

• Jobless Rate at 14.7%
              Малко по-надолу ТАТО беше казал да чакаме 20%, а консенсусната оценка била за 16%

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Чудех се и аз, ама сложих на жената парите в О, заради месечните плащания.
                Арбитража между двете е малко на кантар. О изглеждат по добре за тази криза, около 25% от клиентите им биха имали проблеми с плащанията срещу 1/3 за стор. От друга страна вируса няма да е вечен и бизнесите да са все затворени, а и дългосрочно по структура стор са по неподатливи от О на амазон ефекта. А и пейаута им е 70% срещу 80 за О. Затова избрах тях.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                  Доволен че с 2 взятки за седмица го хванах тоя бърз влак чат пат навреме. С по добър потенциал са за мене от братчедите от O -то.
                  Ако пазара даде тийн нива по насетне - още добавки ще има.

https://finance.yahoo.com/quote/STOR....tsrc=fin-srch
                  Чудех се и аз, ама сложих на жената парите в О, заради месечните плащания.

Коментар

• Доволен че с 2 взятки за седмица го хванах тоя бърз влак чат пат навреме. С по добър потенциал са за мене от братчедите от O -то.
                    Ако пазара даде тийн нива по насетне - още добавки ще има.

https://finance.yahoo.com/quote/STOR....tsrc=fin-srch

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                      Mи няма мазало...има рали. Ето как го обясняват
                      Разбира се утре песента може да е друга..

PS Прилични отчети на бристол и рейтеона.
                      Не толкова на панам от снощи. Бая мини из ЛА са затворени.
                      След малко...сега мажат ските
                      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Mи няма мазало...има рали. Ето как го обясняват
                        Разбира се утре песента може да е друга..

PS Прилични отчети на бристол и рейтеона.
                        Не толкова на панам от снощи. Бая мини из ЛА са затворени.

Nasdaq erases 2020 losses as investors bet coronavirus jobless claims peaking

Investors were taking some heart in the fact that weekly claims have decreased over the past few weeks, though they remain historically elevated.

Коментар

• https://auto.dir.bg/news.php?id=27574195

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                            Маркета е божа работа ,аз също имам едно наум заради тези предварителни резултати ,но имам чувството че спада няма да е толкова голям.....на маркета?В петък щатските индекси по принцип връщат ,сега да не изиграят обратното....обратното на очаканията..?
                            Бая човешка работа си е. Най-вероярто днес ще скочи, утре ще е сеч. Ако десет минути предварително знаеш какво ще твитнат Мъск или Тръмп, можеш милиарди да направиш.

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
                              Имате ли си представа как ще реагира пазара и готови ли сте за това в петък 8 май ?
                              The United States - Unemployment Rate Actual:? Forecast:16%,Previous:4.4%
                              за последните 80 години от 1945 от края на Втората световна война най-високият процент на безработица е бил 11 %
                              Аз мисля че на валутните пазари и на пазара на акции и ще стане мазало
                              Аз очаквам не 16% а повече от 20% безработица

Маркета е божа работа ,аз също имам едно наум заради тези предварителни резултати ,но имам чувството че спада няма да е толкова голям.....на маркета?В петък щатските индекси по принцип връщат ,сега да не изиграят обратното....обратното на очаканията..?

Коментар

• Смятам, че струва 4 заради дивидента, който бруто е 30%. Дори да го намалят наполовина, 15% е чудесен резултат. При цена от 2 пак отиваме на 30%. Т.е. докато AR функционира, разпределение ще има.

Има и нещо интересно обаче. По някаква причина брокерът към Revolut не удържа абсолютно нищо от разпределията на MPL-тата. Имам там едни дялове от MPLX. Ще видим догодина дали няма да ми пратят формуляр за американските данъчни.

---

Съгласен съм, че са овъртръбени, но много от какруцарите не са само тръби, а и съхранение. Пак ще дам за пример Magelan, които са добре диверсифицирани.

Коментар

Working...
                                X